Şimdi Ara

Lenovo Z6, 4000 mAh bataryalı en hafif telefon olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Lenovo’nun Z6 isimli yeni bir model hazırlığında olduğu sürpriz olmaktan çıkalı uzun zaman oldu. Yeni modelin tanıtım tarihi yaklaştıkça da daha fazla detayın ortaya çıktığına şahit oluyoruz. Bunlardan en sonuncusu ise cihazın tasarımı ve boyutları ile alakalı. Lenovo Z6, 4000 mAh bataryalı en hafif telefonu olarak karşımıza çıkacak.

    Yalnızca 159 gram


    Firma yöneticisi Chang Cheng, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni detaylara ulaşmamızı sağladı. Lenovo Z6, 6.39 inç boyutunda ekran ile gelecek. Aynı Z6 Pro ve Z6 Youth Edition modellerinde olduğu gibi su damlası çentik tasarımıyla sunulması bekleniyor. 4000 mAh bataryalı telefonun en etkileyici kısmı yalnızca 159 gram ağırlığa sahip olması. Kalınlığı ise 7.97 mm olarak açıklandı. 4000 mAh bataryalı diğer rakipleriyle ağırlık karşılaştırması yapan Lenovo, Z6’nın hafifliğinin altını çiziyor.


    Ayrıca Bkz.Commodore 64'ün ikinci Retro versiyonu, Aralık ayında geliyor

    Firmanın belirttiğine ThinkPad dizüstü bilgisayarlarda kullanılan Rollcage tasarımı sayesinde bu hafiflik sağlanıyor. Çerçeve kısmında 6000 serisi alüminyum kullanımı da cihazı darbelere karşı daha dayanıklı hale getiriyor. Arka kapak için ise 10 katmanlı NCVM vakumlu nano kaplama kullanılıyor. Böylece Lenovo Z6’nın arkasına baktığınızda üç boyutlu bir yansıma efektiyle karşılaşıyorsunuz.



    Lenovo Z6’nın bilinen diğer özellikleri, Snapdragon 730 yonga seti, 8 GB’a kadar RAM, 18W hızlı şarj, üçlü arka kamera vb. şeklinde sıralanabiliyor. Hakkında paylaşılan bilgiler artmaya başladığına göre Lenovo Z6 modeli yakın zamanda tanıtılmaya hazırlanıyor.








  • Yapma ince kardeşim ne işe yarıyo.Yap kalın ısınmasın...daha fazla özellik ekle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düştükden sonra nasılsa pert olucak armor kılıf takıp kalınlıgı 2 santim yapıyoruz adam gibi saglam telefon yapın 10-15 gram hafif olmuş kim takar ordan kaybetigini kılıfla kazanıyosun zaten tekrar :D

  • Moto'nun tepe modelinde bile 730 yok. Moto brand olarak çok can yakardı ama Lenovo kendi kendini bitirdi. İlk beşteki firmanın hali içler acısı.

  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    lg g3 telefonumu 5 yıldır kullanıyorum bende düşürdüm sıksık hiç ekran kırılmadı

  • hömmgüzel kullanıcısına yanıt
    ben ince seviyorum ne olacak ._. telefon dediğin telsiz gibi kalın ve ağır olmamalı ince ve hafif olmalı

  • Hafif olması önemli. Şuan elimde 7 plus var kılıfıyla beraber ve telefon öyle ağır ki bileğimde ağrılar başladı. Telefonu tutarken zorlanıyorum artık. Elime hafif bir telefon aldığımda resmen rahatlıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce ve hafif olması tabi ki de önemli. Adam ince ve hafif yapma demiş yahu

    Lenovo güzel telefonlar çıkarıyor ama ülkemize getirmiyor. Bence çok büyük hata yapıyorlar. Böyle fiyat performansı iyi cihazlar ve lenovo markasının bilinirliğiyle çok iyi satış rakamlarına ulaşırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.