Şimdi Ara

lens tamiratı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba canon zoom lensin tamiratı mümkünmüdür mümkünse nerede yaptırabilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • eminönü'ndeki erkayalar yetkili servisine götür, gerisini düşünme
  • quote:

    Orjinalden alıntı: musener

    eminönü'ndeki erkayalar yetkili servisine götür, gerisini düşünme



    çok teşekkür ederim
  • Garantiliyse elbette erkayalara verilir garanti kapsamında fakat bunun dışında erkayalar'ın servisinin methini duymuştur herkes sanırım? Günahımı vermem diyenler var ise bi nedeni de vardır.


    Garanti gibi bi durum yok ise Hayyam fotoğrafçılar çarşısında var işin ehli ustalar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

    Garantiliyse elbette erkayalara verilir garanti kapsamında fakat bunun dışında erkayalar'ın servisinin methini duymuştur herkes sanırım? Günahımı vermem diyenler var ise bi nedeni de vardır.


    Garanti gibi bi durum yok ise Hayyam fotoğrafçılar çarşısında var işin ehli ustalar



    Yeni konu açmaktansa buradan sorayım. Garantisiz Nikon modeller için tavsiye edebileceğiniz biryer var mı?
  • Duncan Idaho
    garantisiz veya garantisi dolmuş nikon için verilcek yer yine nikon servistir.fiyat alırsın size uygun gelirse yaptırırsın.

    ben fuji makinayı servis dışında bir yer verdim.parça lazım oldu bulamadılar mecbur yine servise verip yaptırdım.
  • Servisler genel olarak tamire götürdüğün ürünün fiyatı kadar tamir parası istiyorlar. Nikon'da da durumun pek farklı olacağını sanmıyorum. Ayrıca bendeki sorunun pek parçayla alakalı olacağını sanmıyorum. Bendeki küçük bir düşüşten sonra fotoğrafın sol tarafında bulanıklık yapmaya başladı.
  • Nikon servisten fiyat almalı sonrasında Hayyam'dan fiyat almalı; hangisi cazip gelirse

    Bu tür ufak kalibrasyon sorunlarında Nikon servisi pek zorluk çıkarmıyo diye biliyorum.
  • Merhaba arkadaslar benim de Canom A 530 um lensinin üzerine düstü ve lens acik kaldi, ve lensin ic tırnaklarindan biri kırılmıs, makine aciliyor ama lens ayni sekilde kaliyor ve ekrana da görüntü gelmiyor.Tamiri mümkün mü sizce?Ve tahmini olarak ne kadar bir tutar eder?
  • Hayyam da yapan yerler var. Ama istediği fiyatın yarısına pazarlık et. Fena kazıklıyorlar.
  • Tam tersine lensi meydana getiren merceklerden birinin yatağında bir prb. oluşmuş merkezden kaymış. Bu nedenle büyük ihtimalle parçaya ihtiyaç duyacaksınız. Ayrıca lensin tip modelini belirtseydiniz. Eğer ucuz bir kit lens ise elbette tamiri yenisine yaklaşır. Sonuçta belirli bir sürede lens açılıyor ve parça değişip kapatılıyor. Ve bununda Firmaca tespit edilmiş bir saat ücreti var. Bu fiyat 100 $' lık lens içinde aynı 2000 dolarlık lens içinde. Ama 1000 $'lık lense 1000 $ gibi bir fiyat isteneceğini hiç sanmam....
    quote:

    Orjinalden alıntı: Duncan Idaho

    ................ Ayrıca bendeki sorunun pek parçayla alakalı olacağını sanmıyorum. Bendeki küçük bir düşüşten sonra fotoğrafın sol tarafında bulanıklık yapmaya başladı.
  • Valla Lens ve buna bağlı tüm parçaları komple değiştiriyor. Malesef tamiri kırılan tırnak veya dişli değişimi diye bir şey yok. Geçen sene forum da bir arkadaşa 150 TL gibi bir fiyat istemişlerdi. Makinenizi sağlamken satsanız o kadar eder mi bunu düşünün. Etmiyorsa veya buna yakın bir fiyatsa yenisini alın, Daha mantıklı olur.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Depresionist

    Merhaba arkadaslar benim de Canom A 530 um lensinin üzerine düstü ve lens acik kaldi, ve lensin ic tırnaklarindan biri kırılmıs, makine aciliyor ama lens ayni sekilde kaliyor ve ekrana da görüntü gelmiyor.Tamiri mümkün mü sizce?Ve tahmini olarak ne kadar bir tutar eder?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.