Şimdi Ara

Leo Franco Floryada...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Leo Franco Florya'da

    22 Haziran 2009 Pazartesi * 09:21

    Galatasarayımız, daha önce her konuda anlaştığı ve transferine "bitti" gözüyle bakılan Leo Franco’yu gizlice İstanbul’a getirdi.

    Galatasarayımız, daha önce her konuda anlaştığı ve transferine "bitti" gözüyle bakılan Leo Franco'yu gizlice İstanbul'a getirdi. Arjantinli kalecinin bağlı bulunduğu kulübü Atletico Madrid'le olan sözleşmesinin 30 Haziran'da dolacak olmasını bekleyen sarı kırmızılıların, bu sorun nedeniyle başarılı file bekçisini sessiz sedasız Türkiye'ye getirdiği öğrenildi.

    Soluğu tesislerde aldı

    İspanyol kulübüyle herhangi bir sorun yaşamamak için resmi açıklama için gün sayan yönetim, saat 17.00 sularında 31 yaşındaki oyuncuyu havaalanında karşıladı. Buradan Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçen Leo Franco'nun tesisleri gezdiği ifade edildi. Tesislere hayran kalan ve Türkiye'de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Arjantinli kalecinin daha sonra teknik direktör Frank Rijkaard'la mini bir görüşme yaptığı öğrenildi.


    İdmana çıkmayacak

    Rijkaard'ın, futbol komitesi yöneticilerinin de hazır bulunduğu zirvede Leo Franco'nun takıma kazandırılmasının doğru bir hamle olduğunu söylediği kaydedildi. İspanya'dan tanıdığı Arjantinli file bekçisine övgüler yağdıran Hollandalı çalıştırıcının, "Kalemizde her zaman güveneceğimiz bir ismin olması mutluluk verici. Kalecinin bir takımdaki yeri çok önemlidir. Biz 1 numarayı doğru isme teslim edeceğiz. Kalemiz emin ellerde. İsabetli bir transfer" dediği ifade edildi.

    Yeni hocasıyla samimi bir sohbet eden ve Polat Otel'de dinlenmeye çekilen Leo Franco, bugün saat 10.30'da topbaşı yapacak Galatasaray'da idmana çıkamayacak. Atletico Madrid'le sözleşmesi dolmadığı için ay sonuna kadar idmanlarda yer almayacak olan Arjantinli, 1 Temmuz'dan itibaren çalışmalarda yerini alacak.
    Kaynak: Hürriyet







  • ben resmı sıtede bı acıklama goremıyorum?
  • Evet geldi tesislerde ama idmana çıkamıyor 1 temmuza kadar madrid le sözleşmesi olduğundan yasak.. 1 temmuzda imza atılacak ..
  • hayırlı olsun
  • Geldiğini gördünüz mü ki
  • 1 Temmuza kadar Maridin oyuncusu o yüzden hme antremana çıkamaz emde basın önünde imzalamaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

    1 Temmuza kadar Maridin oyuncusu o yüzden hme antremana çıkamaz emde basın önünde imzalamaz.


    1 cümlede bu kadar yanlış yazmayı nasıl başardın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nolamaz


    quote:

    Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

    1 Temmuza kadar Maridin oyuncusu o yüzden hme antremana çıkamaz emde basın önünde imzalamaz.


    1 cümlede bu kadar yanlış yazmayı nasıl başardın
    Heyecan yaptı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.