Şimdi Ara

Leon vs Megane. Hangisi alınır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Leon 1.2tsi style paket 83k km de boya değişen yok 720bin₺ ve 2019 Megane 1.3tce joy 30k km de 730bin₺. Her iki araç da manuel. Megane da bagaj kapağı değişen 6 bin lira hasar kaydı var. Ekstra olarak Tesla ekran takılmış. Bu iki araçtan birisini alacağım. Megane yaş ve km açısından daha iyi gibi görünüyor ama daha önce hiç Renault araç kullanmadım. Kullanıcılardan yada araçlar hakkında bilgisi olanlardan fikir rica ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Öncelikle İki araçtan da pişman olacağınızı zannetmiyorum, Ailenin ikinci arabası olarak kullandığımız 2017 dizel otomatik Megane bence konfor,genişlik,iç hacim ve sürüş güvenliği olarak güzel araba. Seat'a yolcu olarak bindim ama değerlendirecek kadar hakim olmadığım bir araba.


    Emin değilim ama Seat ile ilgili, araç üretiminden çıkacak şeklinde haberler var.(Bazı haberlerde de bunun doğru olmadığı bilgisi var.) Bundan dolayı Megane'ın sedan olması ve 1.3 Tce motorun fazlaca övülmesi, model ve KM bakımından daha avantajlı olması sebebiyle benim tercihim Megane olurdu, bagaj kapağı değişimini de bagaj havuzuna kadar gelen bir hasar mevcut değilse önemsemezdim.

  • Malzeme kalitesi açısından çok benzer araçlar. Benzer kalite ve kalitesizlik var. Leon çok konforsuz bir araç süspansiyon takır takır sert. Megane motoru da çok çok daha iyi. Üstelik neredeyse üçte biri oranında km daha düşük. Leon tarafında da işte multimedya ünitesi ve tasarım iyi.

    Hepsini toplayınca Megane daha önde duruyor. Çok daha iyi motor, daha düşük km ve daha yeni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.