Şimdi Ara

Leopard - Snow Leopard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, uzun uğraşlarım sonucunda bilgisayarıma mac os x kalyway leopard kurmayı başardım. Ufak bir bug dışında oldukça iyi (ses kartı, grafik kartı vs. sorunsuz.) Elimde bir de snow leo var, açıkçası mac app store'u merak ediyorum, sizce kurmaya değer mi? Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nemésis

    Arkadaşlar merhaba, uzun uğraşlarım sonucunda bilgisayarıma mac os x kalyway leopard kurmayı başardım. Ufak bir bug dışında oldukça iyi (ses kartı, grafik kartı vs. sorunsuz.) Elimde bir de snow leo var, açıkçası mac app store'u merak ediyorum, sizce kurmaya değer mi? Teşekkürler.


    Nasıl bir konfigürasyona kurdun söyleseydin merakımızdan kurtulurduk... Birde laptop mu Masaüstümü Snow Leopard uygulanabilirlik listesi var sürüme göre uygulanan makineler..Dizüstü ve masaüstülerhttp://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page




  • Amd athlon 64 3000+, (overclock) ati radeon sapphire x1650 pro, 1.75 ram, asus a8v anakart, realtek ac97 ses kartı. Döküntü bir sisteme kurdum anlayacağınız. bir de bu uyumluluk listesine çok takılmadım ben, sadece işlemcim uyumlu gözüküyordu, geri kalanları da dvd'deki kextlerden seçip yaptım. Ki indirdiğim snowleo'da çok daha fazla kext var. Kurulum ekranında çıkmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemésis -- 15 Şubat 2011; 7:44:20 >
  • Bence dene Snow işletim sistemi normal 10.5.8 leoparddan daha hafif daha hızlı..Denemende fayda var
  • Kuracağım ama sonra bir daha mac kuramamaktan korkuyorum. Mac app store kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarlarsa sevinirim.
  • Bana kalırsa değmez..
  • olayda buya leopard üzerinden ikinci bir hdd ye snow leopard kurabilisin 10 dakika da hemde youtubede bir çok video var dvd ile uğraşma ikinci bir hdd ye sahipsen iin çok kolay winde nero yu win üzerinden başka bir hdd ye kurduğunu düşün ayni şey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andromeda9
    olayda buya leopard üzerinden ikinci bir hdd ye snow leopard kurabilisin 10 dakika da hemde youtubede bir çok video var dvd ile uğraşma ikinci bir hdd ye sahipsen iin çok kolay winde nero yu win üzerinden başka bir hdd ye kurduğunu düşün ayni şey

    Öyleyse çok iyi olur. Ama boot flag sorunu çıkmasın? Çünkü ilk kurulumda win7 olan hdd'i journaled olarak formatlayıp mac kurmama rağmen, ikinci hdd boot etmede sorun çıkarıyordu. Bu yüzden tek hdd bıraktım bilgisayarda. Diğer hdd'leri journaled olarak formatlayıp, sonra leoparddan kurulum yaparsam sorun olur mu?
  • burası antik yunana dönmüş boot flag sorunu olmaz bu kadar da problemli deil snow leopardı leopard üzerinden kur ikinci hdd ye sonra leopard yüklü hdd yi formatla win 7 kur biosdan snow yüklü hdd yi birinci açılış diski olarak göster sistem acılırken f8 e bas karşında snow leopard ve win 7 gelecek yanlız win7 sistem rezerve bölünden boot ediyor yani karşına ikitane win hdd gelicek sen diyerini sececeksin sistem rezerve yazan sonra aygıt yöneticisinden bu bölümün adını win7 olarak deiştirki kafan karışmasın kuruluma gelince sistemine göre bir orjinal snow leopard iso veya dmg formatında pratebaydan indirebilrsin cir chameleon rc5 anakrtınındsdt.aml dosyası com.apple.boot.plist dosyası smbios.plist dosyası ve bazı kextler gerekli tabi 10.6.6 güncellemesi
  • Mac app store yapi olarak iphone app storea benziyor. Suanda pek gelismis durumda degil ama yinede guzel uygulamalar ve eglenceli programlar mevcut. Tabi cogu ucretli. Ucretsiz olanlar gereksiz gibi.
  • Peki o zaman, iki hdd bağlıyorum, sonra ikisini de mac kurulumunda journaled olarak formatlayıp birine leopard kuruyorum. Leopard kurulduktan sonra diğer hdd'e snow leo kurup, win7 kurulumuna geçiyorum. Win7 kurulumunda leopardın olduğu diski formatlayıp win7 kuruyorum, sonra pc açılışında win7 veya snow leo'dan boot edip keyfime bakıyorum. Böyle mi olacak? Bir de snowleo'nun içinde chameleon var zaten, diğer dosyaları nereden bulacağım? Kext derken, update için olan kextler mi? Bir de mac app store için jailbreak var mı? Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.