Şimdi Ara

Leptoba windows 7 home basic yükleyip Altında ki key i kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • leptopba internetten yüklediğim windows 7 home basic sürümünü leptob ile beraber gelen ve altında yazan keyi girip lisanslama şansım var mı ?



  • Lisans hangi Windows sürümüne ait ise O windows sürümünü yükleyerek lisanslarsın. Nereden indirdiğin önemli değil yani
  • fthbngl24 kullanıcısına yanıt
    yani korsan dvd ne olursa olsun alttaki oem numarasının ait oldugu sürüm önemli doğrumu zaten aynı sürümü yükledim. peki leptobu aldıgımız zaman zaten yanında orjınal cd veriliyor neden altına bir de oem lisans verirler
  • vceneviz V kullanıcısına yanıt
    Bir sebebi vardır. Bu arada bu dediğin her laptop da olmuyor. Ben 3 ay önce Asus aldım ve Asus garantili ayrıca sıfır ürün fakat yanında cd gelmedi. (Belkide eskiden cd veriyorlardır. Win7 kurulu geldiyse sizin ürün tahminen bilgisayarınız 2 senelik olsa gerek o zamanlar demek ki yanında cd veriyorlardı.)


    Bende Lisanslı Win10 olmasına rağmen ürünün herhangi bir yerinde lisans kodu yazmamakta ya da ben göremedim. Bu arada Üreticiler Window 10 kurulu gelen bilgisayarlara aslında önce Win7 kurup sonra yükseltme yaparak satıyorlar. Çünkü bilgisayarımda işletim sistemine girince Win7 den Win10 yükseltiği belli oluyor. Bir yerde Win7'e geri dönmekle ilgili seçenek gördüm.
  • Yeni lisansları anakartın içerisine gömüyorlar. Masaüstü ve Leptop farketmiyor. Yanlarında verilen OrjinaL cd den de yüklenebilir. Dediğim gibi bilgisayarın üzerinde hangi lisans varsa o sürümü yüklediğinde orjinal olarak kabul eder. Windows 7 home key i varsa windows 10 home yüklemek istiyorsan daha önce yükseltme yapmadıysan kabul etmeyebilir. CD deki windowslar korsan değildir. Kopya cd veya internettende indirmiş olabilirsin. Aktivasyonu windows crack ile yaparsan orjinal cd bile olsa korsan windows olur. Ama lindeki lisansı girerek windowsu aktive edersen orjinal olur.
  • Korsan Windows'u orijinal yapmak mümkün ama. Tabi değişmediyse. Windows sitesinden bir yazılım yayınlıyordu bir ara. O yazılımı para vererek alıyorsun ve bilgisayara kuruyorsun ve korsan windows yasal sürüme dönüşüyor. Ama hala var mı o uygulamaları bilmiyorum.

    Tahminen windowsun korsan olarak çalışmasını sağlayan dosyayı temizleyip ayrıca sadece orijinal sürümde kurulu olabilen bazı içerikleri ekliyor olabilir o uygulama. Windows 7 ve 8 için vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Aralık 2017; 18:17:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.