Şimdi Ara

Leptop mu daha iyi yoksa bilgisayar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar masaüstü 1 gb ram 190 gb hardisk lcd ekran çift çekirdekli son derece müthiş bir bil. var.ama her zmn (çoğunlukla yazın)bir yere gidildiğinde bil.de yanımda istiyorum.:D bende leptop almak istiyorum ama leptopa ömrü çok az diyorlar ve masaüstü daha iyi diyolar.ne yapmam lasım???


    masaüstünü satıp bil leptop mu alayım???alırsam bu masaüstündeki bil.süper özelliklerinde bir leptop markası nedir arkadaşlar???



  • Müzik dinleyip , internette dolaşıcaksan yani masaüstü işlerde kullanıcaksan laptop alman daha mantıklı olur , ama oyun oynayacaksan ,sıkıştırma,grafik yada benchmark işleri yapıcaksan masaüstü alman mantıklı olur

    Laptopun kötü tarafı , batarya durumu ve yeni donanımlar ekleyecek olman.

    Örneğin masaüstü bir bilgisayarda herhangi bir parçayı kendin alıp takabilirsin (HD,GPU,Ram vs.) , çeşitli geliştirmeler yapabilirsin ama laptopda bunları yapamazsın diye bir olay yok yaparsın ama hem pahalıya patlar hemde zor olur.

    Kısacası beklentilerin yüksek değilse ileride sana yeticeğini düşünüyorsan laptop alman daha iyi olur.
  • Performans olarak masaüstlerinden daha iyi laptoplar fakat bunun sayısı az. Sen o masaüstündeki işlemciyi değiştirmöeye karar verdin diyelim. Sadece gidip alacak ve onu kasaya monte edeceksin fakat bu laptopa öyle değil.
    Benim imzamdaki sistemim var odamda ayrıca para biriktirip bir tanede laptop aldım o da sistemimde yazıyor böylece senin dediğin sorun ortadan kalkıyor herşey parada bitier yani.
    (Oyun için laptop düşünürsen ileride Monster markadan şaşma)
  • laptop eşittir para
    paran varsa o masaüstünden çokdaha iyi laptoplar var
    ama ben masaüstümü bi laptopa değişmem...!
    aynı özellikteki bir laptop parasına 4 tane masaüstü düzebilirsin
  • ben hatasız bir pc görmedim örneğin kız kardeşimin laptopunda bile mavi ekran hatasına rastladım sonuçta hepsinin ortak adı pc dir ister masaüstü olsun ister laptop ama bana soracak olursan bu masa üstü pc mi 1 yıldır kullanıyorum format atmadan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 30 Mart 2008; 17:14:45 >
  • paran varsa HP 20'' lik dev bir dizüstü var
    acer da yeni bir tane cıkarıyor blu-ray lı falan tabi paran varsa bu para 2 tane 10 numara makinada koyabilirsin
  • herkes aynı soruyu soruyor şu aralar.Masaüstü bilg. hantal evde yer işgal eder.Ama geliştirmesi mümkündür.usb yetmez usb kart alırsın ekran kartı yetersiz gelir değiştirirsin HDD eklersin...vb.Ama bu işlemlerde bedava değil tabi özellikle işlemci değiştirmek masraflı işlmeci pahalı birde anakart uygun değilse sat yenisini al.Şuan piyasada çokgüçlü özelliklere sahip laptoplar var ama fiyatları baya tuzlu ama orta seviye laptopların fiyatları uygun.Aşırı oyun meraklısı isen masaüstü al.laptop istediğin yere götürme avantajı var.eğer laptop alacaksan ekranı büyüklerden alma.şimdi bizim millet dizüstü bilg. yeni tanıştığından masaüstü bilg. gibi ekran nekadar büyük okadar iyi diyorlar ama bu bence laptop felsefesine aykırı.büyük ekran hantal yapı demek ağırlık demek.15.4 ü geçmesin hatta o bile çok.Avrupada 15.4 laptoplar artık satılmıyor bile çünkü avrupa kullanıcısı ikinci ücüncü laptopunu satın aldığı için bu konuda bilinçli onun için küçük ekranlara yönelmişler.(Bunu ben söylemedim tabi bu konuda yapılmış araştırmalar okumuştum orda yazıyordu)




  • arkadaşlar yorumlar için saolun önerdiğinz leptop makinelerini tektek yazarmıısnız ltfn
  • estetik açıdan yani dizayn olarak hp daha güzel ikinci olarak ya ıbm yada toshiba sony vaio da olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 31 Mart 2008; 20:26:23 >
  • Su kadarını söyleyecegim. Su anki PC'mde Core2Duo 2.2ghz CPU, Radeon HD2600Pro GPU, 2gb 667mhz DDR2 RAM, 160 gb Sata Hdd ve Gigabyte anakartım mevcut (Bunları reklam yapmak icin falan yazmıyorum). Su anda bu özelliklere sahip bir Toshiba dizüstü bilgisayarı ele alalım. Benim makinem 500 ytl. Laptop 2500$. Bilmem yeterince acık oldu mu?..
  • zamanında delı gıbı para basarak aldıgım bı laptopum vardı.ozellıkle 17" almıstım. o gunun ustu duzey laptopuydu.

    sonra ne mı oldu. 17" oldugu ıcın o kadar agır ve buyuktukı hıc bı yere goturmek ıstemez oldum

    sımdı yenı bı masa ustu topladım. X2 4800,msi neo V3 anakart,xfx 7600gt xxx,250 gb hdd,3 gb kıngston ram cart curt zevk alıyom makına basında.vırus taraması yaparken pro street full ayar oynayabılıyom mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.