Şimdi Ara

Leptopta Yavaşlama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Leptopumu 2.5 yıldır sorunsuz kullanıyordum. Geçen bilgisayar birden yavaşladı. Bunun üstüne, format attım fakat yavaşlama düzelmedi. Bilgisayarı ilk açtığım zaman işlemcide ve ram'de bir zorlama olmamasına rağmen program çalıştıramıyorum.

    Bu durumun ilginç yanı, bilgisayarın açılışında herhangi bir yavaşlamanın olmaması. Kullanıcı şifresi tanımlı bilgisayarımda, şifreyi girip masaüstü geldiği anda bu başıma geliyor. Sağ alt tarafta başlangıç programları da çalışıyor hatta(Virüs prog./ses/bluetooth) başlat menüsü veya masa üstündeki herhangi bir programa açmaya çalıştığımda simgede bir sönüklük yada donmada olmuyor. Aynı açılacakmış gibi oluyor fakat açılmıyor. Masaüstünde 5-10 dk beklediğim zaman bilgisayar kendine geliyor ve normal performansında kullanıma devam ediyorum.

    Masaüstü bilgisayarımda 2-3 yıl kadar önce aynısını yapmıştı. 2 yıl format atmamıştım, ondandır diye düşünüp format attım. 3 yıldır sorunsuz olarak onu kullanıyorum. Sorunun zamanla bilgisayarın dolmasına bağlamışım ama. Leptoptaki durumun farklı olduğu kanısındayım artık. Ama sorun nedir acaba???

    Fanlarınıda temizlerdim leptopun, hani ısınıyordur diye ama. Isınmıyorda.

    Hard-disk tarama programı ile Hard diski de tarattım fakat, herhangi bir sorun bulamadı.(Boot-sektor gibi bir problemi bulamadı.)

    Konu ile bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.