Şimdi Ara

LevelTR rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürün teslimat bölümünde akşam saatlerinde bilgisayardan gerçekten anlayan bir yetkili yok. Gerekli departmandaki çalışanları ya eğitmenizi ya da gerçek anlamda bilgisayardan anlayan birileriyle bu açığı kapatmaları gerek. Tüm kullanıcılar artık botun sitesine girebilirken levelTR çalışanları siteye hala giremiyor. 2 gündür bot almakla uğraşıyorum. Yarın erken saatte geliniz deniliyor. Madem bunları yapabilecek kişi yok bari çalışma saatlerinizi düzenleyin. Yoksa bu gidişle daha çok müşteri kaybedecek levelTR. Üyeliğimdeki bakiyem son alışverişim olacak bu gidişle.



  • Sayın; Cesur.Yurek

    İlgili sorununuz ile araştırma yapılmıştır, satın aldıgınız ürün bot ürünüdür sizinde bildiginiz gibi bot firmaları stabil çalışmamaktadırlar, web sitelerine erişimi ekstra işlemlerler uygulayarak girilir haline getirmiştir bahsi geçen bot firması. bu işlemleri ilgi sahibi teslimat birimimi bilgilendiren personelimizin izin gününe denk gelmiştir. yani netice olarak istisnai bir durumdur. geçikmeli işleminiz için leveltr olarak özür diliyoruz.

    Saygılarımızla

    LevelTR
  • İnsanların şikayetlerini dinleyen ve hızlı geri dönüş yapan firmaları beğeniyorum. Teknik arıza olur, işten anlayan kişi uzakta olur vsvs. Sonuçta bu işleri kovalayan firmalar sizin de tahmin edebileceğiniz gibi tam anlamıyla kurumsal bir yapıda çalışamıyorlar. Ama işte müşterisinin memnuniyetsizliğini kaile alıp gerektiği yerde özürünü dileyebiliyorsa ben o firmayı tutarım.

    NOT: Hayatımda levelTR nin sitesine bile girmişliğim yok. Sadece verilen cevap hoşuma gitti ondan fikrimi belirtmek istedim. Yanlış yöne çekilmesin.
  • Aklının hayalinin alamayacağı bir çok firmayla çalıştım ve leveltr bunların arasından sıyrılabilen tek firmadır , gerçekten dürüst ve sözünde olan bu alemde rastlanabilecek ender firmalardan birisidir.
  • Foruma üyeliğimle girmeyeli nerdeyse 7-8 ay olmuş, şifremi bile unutmuşum :)
    Ve bu 7-8 ay içinde bir daha problem yaşamadım. Hala güvenle alışveriş yapılabilir bir site. Öneririm. Fakat müşteriye davranış hala değişmedi. Sanki karşımdaki makine. Lütfen biraz güleryüz :) :) :)
  • Kabalar bide ya bisi soruyoz ters ters cevap veriyorlar

    Saygi dersi almalari şart

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenirliklerinin üstüne bir de bunu yapsalar tadından yenmeyecek bir site olacak.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.