Şimdi Ara

Lexmark PRO 209 Yazıcıyı Almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar baslıktada belırttıgım gıbı lexmark pro 209 markalı bı yazıcı var özellıklerıne felan baktımda pek anlamam sizce ıyımıdır almalımıyım .
    kullanacagım ortam ev ortamı yaklasık ayda 300 sayfa kadar cıktı alıyorum cogunlukla renklı ve resımlı olarak wifi üzerinden de ıhtıyacım oluyor .
    genellıkle cevremdekı ınsanlar hp canon gıbı bılındık markaları önerıyorlar ama fıyatları ucuk ama bu tur yazıcılarda aynı ıslevlerı göruyor ucuz acaba fark nedır .
    özellık baskı v.b seylerı aynı ıse fazla para verıpte almak sacma olmaz mı sızcede ?
    bu yazıcıyı tavsıye edermısınız yada dedıgım özellıklerde ıyı olan baska bı yazıcı önerınız varsa söylersenız sevınırım



  • Merhaba, lexmark pro 209 yerine Hp, Canon, Epson dan muadil bir model almanı tavsiye ederim. Sebebine gelince; Lexmark kartuşlu yazıcı üretmeyi bıraktı diye hatırlıyorum. Diğer bir sebep Lexmarkların her yerde sarf malzemesini bulamazsın. Bu modelin hatırladığı kadarıyla siyah kartuşları çok ucuzdu. 105xl kullanıyor ve fiyatı 9 tl olması lazım. Kartuşun arkasında yazdığı kadarıylada 510 sayfa çıktı deniliyor. Ama buna rağmen uzak dur derim. Lexmarklarda diğer markalara göre ciddi oranda baskı kafası problemli çıkabiliyor. Hem bu yazıcı 250- 300 tl civarında, bu parayı verdikten sonra çok daha iyi yazıcılar alabilirsin diğer markadalarda. Mesela hp 4500, 6500 seriisi yada Canon 375, 435 modelleri bu yazıcıdan kat kat iyidir. Bahsettiğim bu modellerde kartuş dolumu da Lexmark a göre daha kolay Lexmarklarda sanırım doluyor ama heryerde dolduramazsın.

    Yok illada ormandaki en az ayak izi olan patikayı seçicem dersen sana iyi şanslar, zira şansa ihtiyacın olacak. :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neyybuu

    Merhaba, lexmark pro 209 yerine Hp, Canon, Epson dan muadil bir model almanı tavsiye ederim. Sebebine gelince; Lexmark kartuşlu yazıcı üretmeyi bıraktı diye hatırlıyorum. Diğer bir sebep Lexmarkların her yerde sarf malzemesini bulamazsın. Bu modelin hatırladığı kadarıyla siyah kartuşları çok ucuzdu. 105xl kullanıyor ve fiyatı 9 tl olması lazım. Kartuşun arkasında yazdığı kadarıylada 510 sayfa çıktı deniliyor. Ama buna rağmen uzak dur derim. Lexmarklarda diğer markalara göre ciddi oranda baskı kafası problemli çıkabiliyor. Hem bu yazıcı 250- 300 tl civarında, bu parayı verdikten sonra çok daha iyi yazıcılar alabilirsin diğer markadalarda. Mesela hp 4500, 6500 seriisi yada Canon 375, 435 modelleri bu yazıcıdan kat kat iyidir. Bahsettiğim bu modellerde kartuş dolumu da Lexmark a göre daha kolay Lexmarklarda sanırım doluyor ama heryerde dolduramazsın.

    Yok illada ormandaki en az ayak izi olan patikayı seçicem dersen sana iyi şanslar, zira şansa ihtiyacın olacak. :)

    yardımın ıcın tesekkur ederım önerdıgın turlere baktım pek hosuma gıtmedı acıkcası ben özellıklerı ıyı olsun kartusu cabuk bıtmıcek aylık 300 sayfa cıkartıyorum zarf baskısı dvd baskısı yapan bırıyım özellıklede evde degılken ınternet uzerı cıktı göndermeyı ısteyen bırıyım ayrıca olmazsa olmazı wıfı li :)

    bu dedıgım turden yazıcı olarakdan ne önerebılırsınız acaba fıyat 300-500 arası




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chungkingexpress

    http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/11959

    HP Yada Canon oLsa
  • HPDESKJET 4625 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS
    hp 4625 bu müründe dvd baskısı harici bütün istediklerin var. şuan vatanda garanti bonus 10 taksit 246 tl

    yok illa dvd baskısı lazım diyorsan ozamanda;CANONPIXMA MG-5350 INKJET YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ

    bunu al hp ye göre fax yok ama onun yerine dvd yazdırma var ve aynı zamanda sütüdyo kalitesinde fotoğraf baskısı alabilirsin. bursa kartuştan veya başka bir firmadanda kolay dolum kartuş alırsan kartuş parası derdinde kalmaz




  • Arkadaşlar ben Hp nin 4615 modeli,Epsonun 2540 modeli ve vatan bilgisayardan internetten baktığım kadarı ile fiyatı oldukça makul olan lexmark pro209 modeli için bilgi almak istedim.aslında epsonun bu modeli oldukça tasarım ve işlevleri bakımından hoşuma gitti.sadece ev içinde kullanıcağım.ve çıktı olarak ayda 300veya 400 çıktı alıyorum.size sormak istediğim epson' un 2530 modeli ile 2540 arasındaki fark nedir.epson marka daha önce hiç kullanmadım marka olarak tavsiye edermisiniz kullanım açısından sağlamlık ve beni yolda bırakırmı.zaten bu modelleri daha sonra ocp kartuşları inceledim ve bitmeyen kartuş sistemi ile devam etmek istiyorum.ve lexmark taki pro209 modelinde bu modelin kartuşlarına bitmeyen kartuş sistemi uygulanıyormu.lexmark sizce nasıl bir makina tavsiye edermisiniz.sizlerden bu konu hakkında bilgi vermenizi ve ve bu yazdığım 4 model harici konun dışına çıkılmamasını rica ediyorum.canonu zaten eledim.yazıcıları bana biraz kaba geldi.görüşlerinizi ve fikirlerinizi sizlerden yardımcı olucak kadar bekliyorum.saygılarımla...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.