Şimdi Ara

Leyla ile Mecnun tam kadro ekranlara dönüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yayındayken severek izlesem de biliyorum ki hiçbir döneminde yüksek reytinglere ulaşamadı. Şimdi exxen gibi paralı bir platformda nasıl olur kimler izler merak ediyorum açıkçası. Burak aksak bu dizide komedi ile duygusallığı güzel harmanlamıştı.


  • quxall Q kullanıcısına yanıt

    Twitterda gündem oldu, rahat ol millet Exxen alacak deli gibi maalesef. Keşke baska bir platformda olsaydı, acun paraya para demeyecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

    Ekşi sözlükten bir alıntı


    " öncelikle star'da yayından kaldırılan leyla ile mecnun değil ben de özledim'dir. biten dizinin ardından aynı kadronun farklı bir işinin tutmaması değil tutması daha zordur. aynısını yıllar önce yine trt yedi numara kadrosuyla yapmaya çalışmıştı o da olmamıştı mesela.


    ikincisi trt, dört büyük kanalla yarışamaz, bu amaçla kurulmamıştır zaten. ayrıca reyting rekoru kıran dizisi leyla ile mecnun'dan önce de sonrada olmamıştır. trt her zaman şaşıfelek çıkmazı, yedi numara gibi çok reyting almasa da kendi kitlesini oluşturan dizilerin yayınlandığı bir kanaldı. leyla ile mecnun da tam böyle bir diziydi ve bunlardan farklı olarak sosyal medyada çok büyük etkisi vardı.


    üçüncüsü 103 bölüm arkasında durduğunu söylediğin senin deyiminle fenomen olmuş bir diziyi final bile yaptırmadan niye bitirdin o zaman demezler mi adama. reytingleri düşükmüş e 103 bölüm sonra tesadüfe bakın tamda gezi parkı olaylarının ardından trt yönetimi bunun reytingleri düşük bunu bitirelim dedi yani.


    burak aksak ve onur ünlü'nün en büyük hatası keyla ile mecnun'u başka bir kanalda devam ettirmemek oldu. devam etseydi görürdük 13 bölümde mi kalkıyor yoksa bir 103 bölüm daha mı çekiliyor. "


    Altına imzamı atıyorum ...





  • Erkin59 kullanıcısına yanıt

    gezi olayları zamanı neden kaldırıldığını söyledim zaten


    leyla ile mecnun özel kanallarda yine devam etse 13 bölüm zor dayanırdı, hiçbir kanal gözünün yaşına bakmaz bakmadılar zaten

  • Tutacağını sanmam.Çünkü daha önce biten diziler tekrar başladığında tutulmadı.En yakın ve bilindik örnekler;


    1-Çocuklar Duymasın

    2-Behzat Ç.


    Bu iki dizide yayınlandıkları dönem boyunca Türkiye'de izlendi.Eğer ara vermeksizin devam etselerdi eminim bugünde izlenilirlerdi.Ancak yayından kalktıktan sonra ne yaparlarsa yapsınlar tekrar eski coşkuyu yakalayamadılar.Ne Çocuklar Duymasın ne de Behzat Ç. ilk yayınlandıkları dönem kadar ne ilgiyle izlenildiler ne de ilk yayınların tadını verebildiler.Oyuncular bile o eski zamanın oyunculuklarının gölgesi altında kaldı.Sonunda tekrar yayından kaldırıldılar.


    Kısacası Leyla İle Mecnunun aradan yıllar geçtikten sonra tekrar eski tadı verebileceğini düşünmüyorum.Zira en başta oyuncular değişti dahası izleyici değişti.Bu dizi yayınlandığı dönemlerde 17-18 yaşlarındaydım.O yaşlardaki Dünya'ya bakışım,espiri anlayışım vs çok daha farklıydı.Eğer dizi bugüne kadar devam etseydi kendi içinde zaten evrim geçire geçire devam edeceği için bugün aradaki farkı anlamazdık.Ancak şimdi aradan 8-9 yıl geçtikten sonra bu devamlılık hissini vermeleri zor.





  • Erdal bakkalın dükkanı ve evi duruyor mu ki?

  • Keşke daha kaliteli bir platformda yayınlansaydı. Exxen içeriği o kadar boş ki sadece bu dizi içinde aylık para verilmez. Neyse artık internete düşünce izleriz :)

  • Exxende ızlenecegı ne fazla 10 bölümdür.Dızı yenı bolumlerı varken cogu zaman cokta ızlenmeyen dızıydı sonrada ne hıkmetse bı anda adı duyulmaya eskı bolumlerını yayınlayan kanallarda ızlenmeye basladı guzel dızıydı sahsen trt de baslamasını ısterdım ama exxende okdr tutulmucaktır.Exxen ızlenmesı azaldıgı an bıtırecektır bu dızıyı ama trtde ole olmazdı trt de yayınlanan dızıler ızlenmesede devam edebılıyo örnek Sakarya Fırat hala eskı bolumlerını ızleyen ınsanlar var.Normal zamanda bazen ızlemesı azda olsa devam ettı terorıstler sılah bırakcak muhabbetınden sonrada dızıye son verıldı ama kemık kadro ızleyenler coktu reytıng kırmadı ama ızleyenı sevenı coktu.Özel kanallarda bıle 1 sezondan fazla ızlenmeyecek dızıler trt sayesınde uzun vadelı hayata tutundu exxende fazla ömrü yok benım fıkrımce




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas9292 -- 29 Mayıs 2021; 11:23:45 >
  • Exxen seçimi kötü maalesef, sadece bu dizi için üye olacak kitle var ancak çoğunluk illegal tercih eder. Ben olsa netflix yada blu tv ile anlaşırdım, hali hazırda kullanıcı kitleleri var.

  • Maraş Ali kullanıcısına yanıt

    İlk ile arasında fark olacaktır.

  • Paralar bitti herhalde, ama bu kez tutmaz. Açık kanaldan verilip iyi bir hayran edinmişlerdi ama exxen işi riskli. Ama acun iyi para vermiştir, yoksa platforma özel olacak bir dizi değil bu.

  • progenic P kullanıcısına yanıt

    Biz finalini görmedik,sana özel finalmi yaptı ? Tuzluk ,balık meselesi dersen...Bu dizide kimse sonunu merak etmiyordu zaten.Olayların devamlılığı yoktu .

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.