Şimdi Ara

LG 25UM58-P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG 25UM58-P Nasıl monitör? Kullanan varmı almayı düşünüyorum cs go gibi oyunları tam ekran oynayabilir myim ?
    https://www.hepsiburada.com/lg-25um58-p-25-5ms-2xhdmi-full-hd-ips-monitor-p-HBV000000T90C



  • Bu hafta amazon'dan aldım. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. CSGO tam ekran oynayabilirsin. Ben oynamadım ama yeni gelen güncelleme ile oynandığını diğer kullanıcılardan öğrendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synthesizer

    Bu hafta amazon'dan aldım. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. CSGO tam ekran oynayabilirsin. Ben oynamadım ama yeni gelen güncelleme ile oynandığını diğer kullanıcılardan öğrendim.
    Laptop'a 2. ekran olarak bağlayacağım. LG çok geniş ise gerekirse laptop ekranını kullanmayacağım. Çünkü laptopta büyük ölü pikseller var.

    Aynı anda solda kod yazıp sag tarafta da tasarım yapabilir miyim acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakanizm

    Laptop'a 2. ekran olarak bağlayacağım. LG çok geniş ise gerekirse laptop ekranını kullanmayacağım. Çünkü laptopta büyük ölü pikseller var.

    Aynı anda solda kod yazıp sag tarafta da tasarım yapabilir miyim acaba?

    Alıntıları Göster
    İki ekran çalışmak çok rahat ancak tasarım dediğiniz program video/ses düzenleme tarzı bir şeyse ikiye bölmek çok konforlu olmuyor. Timeline geniş kullanmak istiyorsunuz. Ben bir ara abartıp Premiere Pro ve Audition Pro yan yana bile yaptım ama dediğim gibi genişe alışınca sıkışmış hissediyorsunuz. Aynı his standart 16:9 ekranlarda da oluyor.

    Kod yazıcam dediğiniz için söylüyorum pivot özelliği bulunmuyor.

    Yine bir ekleme akrabam kod yazmak için Dell marka bir monitör kullanıyor. Geçen haftalarda onun bilgisayarını kullanırken ekrandaki piksellerin ne kadar belirgin olduğunu fark ettim. Bu anlamda ekran boyutu/çözünürlük noktasında bu ürün çok güzel. Pikseller kesinlikle göze batmıyor.

    Ekleme monitör üzerindeki ses çıkışında hat gürültüsü var, yani ses yokken arkada belirgin bir ses gürültüsü var.

    Cihazda çeşitli modlar var. Flicker Free var diye biliyorum, Reader modu gözü hiç yormuyor. Ben genelde text tabanlı çalışmalarda bunu kullanıyorum. Bu modlar görüntüyü baya değiştiriyor.




  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Okuduğum bazı olumsuz yorumların da etkisiyle LG'den vazgeçtim. Bana Eye Care - Flicker - Blue Ligth özellikli aşağıdakilerden birisi daha uygun sanırım
    https://www.epey.com/monitor/karsilastir/93521-93538-108862-131998/viewsonic-va2419-sh_viewsonic-va2465s-3_aoc-i240sxh_viewsonic-va2410-mh/

    Buradaki 4 ürün arasında kararsızım.

    Dell çok tavsiye edilse de flicker benzeri özellikleri yok.
  • Satılık Kapalı kutu 25UM58 var uygun fiyata vereceğim ilgilenen olursa konuşabiliriz. Kutusunun bantları dahi açılmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.