Şimdi Ara

LG 32LA620S Led TV kendi kendine kapanıp açılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
7
Favori
134.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lg = sorun..Modelde fark etmiyor,620 640 660 vs...işlemciler zayıf kitleniyor arada ,ışık sızmaları ne ararsan var arkadaş :d
  • İşlemci olarak kutusunda dual core yazıyor. Bayramdan sonrayı bulur dediler degisim onaylaninca gelmesini. Samsung Yada diğer markalara göre görüntüsü baya kaliteli ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv ye degisim yapılacak ve kapalı kutu gelecekse elektroworld ile konuşup ekranı büyütme imkanım olur mu ki? 32" küçük geldi de belki geri alırlarsa buyuturum diyordum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar bugün LG32LA620S-ZA led tv aldık üzerin'de dahili uydu alıcısı var kanallar gösteriyor yalnız kanalları bir türlü en çok izlediğimiz kanalları bir iki diye sıralayamadık bilgisi olan arkadaşlar'dan yardım istiyorum
  • Bende de olmaya başladı..Ama sadece D-Smart Fox / Foxlife kanallarını izlerken oluyor ? Neden ki
  • Dün servisten aradılar, ürün değiştirilecek ve kapalı kutu gelecek. beklemedeyim.
  • Benimde LG LA640s televizyonum kendi kendine kapanıp açılıyor kendiliğinden düzelir mi yoksa teknik servis çağırmak lazım mı?
  • Ne kadar siklikla yapiyor kapama acmayi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hannibal

    Ne kadar siklikla yapiyor kapama acmayi?

    televizyonu açıyorum görüntü yok 10 sn sonra kapanıyor böyle tekrarlıyor sürekli
  • PickPower kullanıcısına yanıt
    ayarları kontrol edin zamanlama ayarlarını

    olmazsa servislik iş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 2 Kasım 2013; 2:23:23 >
  • LG 32LA620S bende de var. Alalı 1 ay oldu. Düne kadar bir sorun yaşamadım. Ancak dün televizyon kendiliğinden kapanıp açılmaya baladı. Bugün de artarak devam etti. Önce internetten bir araştırayım dedim. Bazı arkadaşların da aynı sorunla karşılaştığını okudum. Önce servisi aradım. Sorunu ilettim. Bana priz kablolarından olabileceğini söyledi ve başka bir odada denememi söyledi. Bende denedim. Ver orada ayrı bir uydu cihazı ile denedim. Problem çıkmadı. Televizyonu tekrar eski yerine getirdim. Takılı uydu cihacı ve bluray oynatıcı, prizleri,uzatmayı, bağlantıları tek tek kontrol ettim. Yine yaptı. Uzatma kablosunu değiştirdim yine yaptı. Ancak harici uydu cihazına giren internet kablosunu çıkardım. Sorun düzeldi. Meğer temezlerken ya da yanından bir şey alırken kablo ezildi herhalde. Kısa devre yapıyormuş meğer. Bu da Televizyonun koruma moduna girmesine neden oluyor ve devamlı kapat-aç-kapat-aç yapıyordu. Sorunun çözümüne böylece ulatım. Sizlerde cihaz ve kablo bağlantılarınızı kontrol edin. Kısa devreden dolayı olabilir. Bilgilerinize.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xweser

    quote:

    Orijinalden alıntı: hannibal

    ağustos ayında elektroworld den almıştım.

    Yalnız hocam 30 günü geçmiş sizinki de. Arıza tespit etselerdi biliyorsunuz 30 gün içinde olanlar ayıplı ürüne girer ve iade ya da değişim isterdiniz.

    30 günü geçtiği için içini açtırmama, tamir ettirmeme tercihimiz olamaz diye biliyorum.

    Benim ürün arızası giderilsin de içini mi açarlar ne yaparlar kendileri bilir. Zaten ürünün 2 yıl garantisi var. Ha içini açarlarda afedersin içine ederlerse yakın zamanda zaten başka arıza verir.

    GARANTİ BELGESİ UYGULAMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

    Madde: 14

    Tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, garanti süresi içinde kalmak kaydıyla, bir yıl içerisinde en az dört defa veya imalatçı-üretici ve/veya ithalatçı tarafından belirlenen garanti süresi içerisinde altı defa arızalanmasının yanı sıra, bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması,
    b) Tamiri için gereken azami sürenin aşılması,
    c) Firmanın servis istasyonunun, servis istasyonunun mevcut olmaması halinde sırasıyla satıcısı, bayii, acentesi, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçı-üreticisinden birisinin düzenleyeceği raporla arızanın tamirinin mümkün bulunmadığının belirlenmesi,
    durumlarında, tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimi talep edebilir.
    Bu maddenin (c) bendinde belirtilen raporun, tüketicinin başvuru tarihinden itibaren yedi gün içerisinde düzenlenmesi zorunludur. Tüketici, raporun belirtilen süre içerisinde düzenlenmemesi veya raporu kabul etmemesi hallerinde, ilgili tüketici sorunları hakem heyetine başvurarak mevcut durumun tespit edilmesini isteyebilir.
    Satıcı, tüketicinin bu Yönetmeliğin 13 ve 14 üncü maddelerinde belirtilen taleplerini reddedemez. Tüketicinin bu taleplerine karşı satıcı, bayii, acente, imalatçı- üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludurlar.



    Bu madde gereğininin yapılmasını isterim. Ama şu an tamir edilmesinden başka alternatifimiz yok. Aldık artık LG. Bir daha da tövbe.



    ben televizyonu alalı 15 gün oldu vertical banding ve ışık sızması gibi sorunlar sebebi ile servisi çağıracağım
    servis değişim talep ederse teknosadan başka marka ürün alabiliyormuyum, yada para iadesi




  • bugün değişen kapalı kutu ürünü gittim servisten teslim aldım. 5-10 dk lık denemede herhangi bir sorun çıkmadı. bu akşam dener yarın sonuçları yazarım.
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bu sitede ve forumda yeniyim.Dahili uydu alıcısı olan LG Full HD TV i yaklaşık 3 ay önce Teknosadan aldım 3 gün önceye kadar sorunsuz çalışıyordu. Ne oldu ise çalışırken kapanıp açılmaya başladı.Kucakladım servise götürdüm.3-4 saat orda kaldı sorun yok dediler.Antenin LNB sinde vardır bir sorun dediler.Kurdum,bir gün sorun yok.İkinci gün aynı sorun.Servisi atadım,geldiler.Anlattım.İlk söyledikleri(burada herkese aynı şeyi söylemişler)Elektrik tesisatında bir hata vardır dediler.Ben bu tesisatı 13 yıldır kullanıyorum.50 çeşit dijital alet var evde,onlara bir şey olmuyor da buna neden oluyor?Bence bahane bu.Neyse söktüler port isteyeceğiz dediler.
    Uydudan bahseden yok. Dikkat:TV de çizik yok ama bir tanesi ısrarla çizik var diyor.Ben ve diğer servis elemanı çiziği göremiyoruz.Tutanakta çizik yazılmış.Bunu yazmalarının sebebi;kutusunu istediler, attım dedim.Götürüp getirirken veya serviste çizerlerse ,çizik zaten vardı diyecekler.Cumaya getiririz dediler.
    Ben bu TV i alırken ekstradan kasko ücreti ödedim.Sigortasını uzattırdım.
    Bu nasıl servis anlayışı?Kasko ne işe yarar.Neden TV siz 4 gün bekliyorum.Tamir etmeden değişim olması gerekmiyor mu?
    Teşekkür ederim.




  • Mehmet Vedat kullanıcısına yanıt
    kasko işlerini tam bilmiyorum ama sözleşmede yazılanlara bakmak gerekir ....servis ve satın aldığınız yerle uğraşmak gerekiyor önce değişim talep edin olmazsa paranızı geri alın baya uğraşmak gerekiyor . servisler hep aynı tüketiciyi kandırmaya çalışıyorlar.
    açılıp kapanma sorunu lgnin kronik sorunu en çok bu markada çıkıyor ne elektrikten nede cihazlarda- sorun var tvler de sorun var aslında bahaneleri hep cihazlara yüklüyorlar
    mesela samsungda da çok ışık sızması sorunu oluyor onların servisinin bahanesi de askı aparatıyla kullanmışsın ondan ışık sızması olmuş diyorlar tam çakallar yok böyle birşey herşeye bahane buluyorlar .
  • LG 42LA613S ALDIM KAPANIP AÇILIYORDU KENDİLİĞİNDEN SERVİS FARKLI Bİ MODELLE DEĞİŞTİRDİ 42LA640S YİNE AYNI SORUN VARDI.SORUNU KENDİM DENEYEREK BULDUM DAHİLİ UYDU ALICISINDAN YAPIYOR.ESKİ UYDU ALICIMI TAKTIM HİÇ KENDİLİĞİNDEN KAPANMA OLMUYOR.ZATEN KAPANIP AÇILMAYIDA GENELDE SİNYALİN %65İN ALTINDA OLDUĞU KANALLARDA YAPIYOR DİKKAT EDERSENİZ
  • Bu sorunun aynısı bende LG 42LE5500 modelinde yapıyordu servise verdim bişey yok dediler getirip kurdular eve. Kurulumdan sonra hiç yapmadı ama eminim tamir ettiler bişey söylemediler.

    Yeni aldığım 32LA620S modelinde çok şükür öyle bir sorun olmadı. Güncellemelerle çözülecek bir sorun olduğunu sanmıyorum.
  • Bu sorunun kronik oldugunu yeni ogrendim. Ee bunu tamir etseler yine olucak. Garanti bittikten sonra ne yapicaz. Iade gibi birsey yok degil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 1280-720p ripli filmi tam ekran gösteriyor fakat 1920-800 ripli filimi ne yaptıysam tam ekran olmuyor samsung-philips tv lerde sıkıntı yok tam ekran oluyor çözümü olan varmı arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blurskyline

    Bu sorunun kronik oldugunu yeni ogrendim. Ee bunu tamir etseler yine olucak. Garanti bittikten sonra ne yapicaz. Iade gibi birsey yok degil mi?

    Dostum benim tamirin üzerinden 3 ay geçti.

    Çok şükür sıkıntı çıkmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.