Şimdi Ara

LG 32LA620S Led TV kendi kendine kapanıp açılıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
7
Favori
134.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kosovalii kullanıcısına yanıt
    LG Servisi sadece değişim yapıyor. 1300 TL ye aldığım televizyon için 900 TL fiyat verdi. Dün televizyonu tamirciye götürdüm. Parçaları değiştirip tamir etmeye çalışacak. Fiyat verecek. Daha dönmedi.
  • Uydu Kanal listesi ara sıra silinen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamünaleyküm Lg 42ls575s modeli var bendede 2013 te almıştım dün akşam lg yazısı geliyor reset atıyor sürekli anladığım kadariyla powerbord dan kaynaklaniyor yarın gündüz kendim söküp bakacam bi ara kablolarına filan duzelmezse parçayı alacam internetten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mucahit8119

    Selamünaleyküm Lg 42ls575s modeli var bendede 2013 te almıştım dün akşam lg yazısı geliyor reset atıyor sürekli anladığım kadariyla powerbord dan kaynaklaniyor yarın gündüz kendim söküp bakacam bi ara kablolarına filan duzelmezse parçayı alacam internetten

    Powerbord da imiş sıkıntı değiştirdim düzeldi internetten koduna göre sipariş verdim ertesi gun elime ulasti 100tl ye aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mucahit8119 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim lg 42la620s var. Sifir aldik teknosadan 4 yil oluyor herhalde. Tv nin ilk ciktigi yildi. Son 1 ay icinde 4-5 defa falan yapti bir anda kapaniyor 1-2 sn sonra tekrar kendi kendine normal bir sekilde aciliyor sebebi nedir nasil duzelir yardimci olursaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek ihtimal olayı çözdüm; şikayeti geçen bütün televizyonlar dahili uydulu anten kablosunda şase olduğundan TV Ler açılıp kapanıyor,anten kablolarını çatıya kadar inceledim çürümüş ve kırılmış çoğu yerinden yüksek ihtimal şase yapıyor TV yi açıp kapıyor.tv den çıkıp bende ip TV ona geçtim saatlerce çalıştı kapanmadi uyduya geçtim kapandı ,anten kablolarını değiştirdim şuan için bu problem kalmadı anten kablolarinizi çanak antene kadar degistirmenizi tavsiye ederim şimdilik sıkıntı yok gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim televizyonun garantisi yok ise arka kapağı sök power ın bağlı olduğu karttan anakarta giden iki ucu aynı soket olan soketi çıkar soketlerin yerini değiştir güzelce tak sorun kalmaz % 100 sorun çözülür ben yaptım aynı sorun vardı bende, şu anda tv canavar gibi çalışıyor maşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhatkamalak

    Kardeşim televizyonun garantisi yok ise arka kapağı sök power ın bağlı olduğu karttan anakarta giden iki ucu aynı soket olan soketi çıkar soketlerin yerini değiştir güzelce tak sorun kalmaz % 100 sorun çözülür ben yaptım aynı sorun vardı bende, şu anda tv canavar gibi çalışıyor maşallah
    Çok teşekkürler az önce yaptım dediğini. Sanırım düzeldi. Çokta kolaymis soketi çıkarıp yerlerini değiştirdim. Neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

    6 aydir kapanıp kapanıp açılıyordu. Tekrar Teşekkürler😊😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ig arkadaslar benim tv dede aynı sorun vardı arkadasların yazdıgı gıbı soketlerı sokup power dakını ana karta ana karttakı yerı power a taktım 3 gundur sorunsuz ızlıyorum. işe yaradı aynı sorunları yasayan arkadaslara tavsıye ederım
  • Merhaba
    Benim 42' lg de de sadece hd kanallarda reset atıyor. Bu problem de sizin dediğiniz gibi mi çözülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese selam. Herkese yardımcı olmak amaçlı yeni üye oldum ve yazmak istedim. Bende 2013 yılında aldığım LG 42LA660S marka televizyon var. Televizyonumdan çok memnunum kanal geçişleri her ne kadar zayıf olsada görüntü kalitesi harika. Televizyonum bundan 2-3 ay önce tam hatırlamıyorum bir anda kendi kendine sanki reset atar gibi kapanıp açılmaya başladı. Bir an korktum. LG logosu yanıyor tv açılıyor kapanıyor. Kumanda ile müdahele edemiyorum. Gittim mecbur fişi çektim. Televizyonun garantisi dolmuş. Neyse fişi taktım düzeldi. İzlemeye devam ettim. Bu arada hemen google a " LG televizyon açılıp kapanması sorunu" diye yazdım pat ilk çıkan haber bu sitedeki bu konu geldi. Hemen tıklayıp okumaya başladım herkeste aynı sorun. Nasıl canım sıkıldı. Arızamıdır televizyonun kendini korumaya almasımıdır,dahili uydu alıcımıdır yok efendim prizde topraklama olmamasımıdır tüm senaryolar var ama kesin çözüm yok. Forumda okuduğuma göre bazı arkadaşlar servis çağırmış servis bilgisiz televizyonu tanımıyor.
    Neyse benim televizyon ilk açılıp kapanma sonrası düzelince aradan biraz zaman geçti gece netflix de film izlerken hopp tekrar başladı sorun. Ayrıca biz televizyona çocuktan dolayı oyun indirmiştik diyoruz acaba indirdiğimiz oyunlardan mı? Tüm oyunları sildik :) Fişi çekiyorsun düzeliyor ama bir müddet sonra sıklaşmaya başladı.
    Şimdi burda arkadaşlar uydu vs diyince bende arkadan anten kablosunu çıkartıp taktım vs derken tekrar düzeldi. Neyse en son 4 gün önce aynı hatayı yine yaptı bu sefer açılıp kapanırken artık görüntüde gelmemeye başladı ekrana ışık yansımıyor yani anlayacağınız. Eyvahh dedim. Fişi çektim taktım vs ama nafile. Müşteri hizmetlerini aradım bana servis kaydı yaptılar. Aradan 2-3 saat geçince televizyon arkasında güç kablosunu çıkartıp taktım birazda bastırdım iyice otursun diye bismillah diyerek tv yi açtım düzeldi. Servisi iptal ettim :)
    Bir gün sonra yine yani 23.04.2020 perşembe günü akşam suları yine kapanıp açılmaya başladı. Ne yaptımsa nafile. Fişi çekip 3-4 saat bekledim taktım olmadı. Sabah kalktım fişi taktım ama yok tamamen gitti.
    Arkadaşlar televizyonun garantisi dolduğu için televizyonu yere indirip arka kapağını açtım ( ilk defa kızlık bozuldu anlayacağınız:)
    Ulan bu nasıl televizyon hiç eski televizyonlar gibi karışık değil çok basit 1 tane Power Board 1 tane ekran kartı ve karışık olmayan kablolar var. Resimlerini attım arkadaşlar.
    Forumda bir arkadaşımız demiş ki Power karttan dan görüntü kartına giden aynı uçlu çoklu kablo var onların yerini değiştirin demişti. Yaptım tırnaklarından çıkartıp kablonun yerlerini değiştirdim. Biraz da bezle sildim ki aslında hiç te kirli değildi tv. Kapağı tekrar takıp fişi taktım ve çok şükür tamamen giden hiç ekrana görüntü gelmeyen televizyonum çalıştı. Bu saate kadar hiçbir sıkıntı yok inşallah artık olmaz.
    Arkadaşlar bu Power board kolay kolay bozulacak bir kart değil. Televizyonunuz böyle bir arıza verdiğinde hemen servise götürüp kartı değiştirmelerine izin vermeyin. 500-600 lira paranızı kaptırmayın yazık. Benim tahminim tv içerisindeki kabloların ısınması gevşemesi sonucu küçük bir temassızlıkta televizyon kendini kapatıyor diye düşünüyorum. Yani ben o çoklu kabloyu çıkartıp yerlerini değiştirmeden geri aynen taksam belki televizyon yine çalışacaktı.
    Fotoğraflarını attım arkadaşlar. Bakabilirsiniz. Ayrıca size tavsiyem diyelim ki power board kartınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız da internetten kendiniz satın alıp kendiniz değiştirin çok basit. Fiyatı da 150-200 arasında değişiyor. Gidip servislere 500-600 liranızı kaptırmayın. Kalın sağlıcakla. LG 32LA620S Led TV kendi kendine kapanıp açılıyor LG 32LA620S Led TV kendi kendine kapanıp açılıyor LG 32LA620S Led TV kendi kendine kapanıp açılıyor




  • metintao M kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş aslında problemin çözümünü söylemiş. Benim tv Thomson intuiva marka Fransız malı bir cihaz. 2 senedir sürekli açılıp kapandığı için, tamiri de yapılamadığı için kullanmıyordum. Menüden eski tip kablolu kanal aramaya girin. Uydu kanal arama değil. Kablo TV Arama yapın, kanal bulsa da bulmasa da düzeldi TV. Çok ilginç. O servisteki usta işi biliyormuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biuu

    Sizlerden gelen cevabı bekleyemeden Lm 760s in arkasını söktüm.
    Çoook kolay sökülüyormuş. Sadece vida sayısı fazla.
    Kırmızı ile işaretlediğim soketleri söktüm taktım oksitlenme vb yok.
    Sarı ile işaretlediğim Güç kablosunu uğraştım uğraştım sökemedim.
    Yarın yeni yıl tatiline çıkacağım, işe yaradı mı bilmiyorum ama 40 dakikadır kapanıp açılma sorunu yok. Bana işe yaradı gibi geliyor ya hayırlısı.
    Kesin cevabı pazartesi geceye doğru veririm.
    Bu arada @allk82 2 yıl önce yazmışsınız, değiştirdiğiniz kondansatörler hangisi bu arada? Resim üzerinde gösterebilir misiniz?

    Not. Tvye takılı filbox cam mödül vardı onu da çıkardım bakalım.





    3 yıl önceki mesajımı alıntılayım. Hala bir gelişme yok.

    Arkadaşlar hangi kabloların yerini değiştiriyorsunuz?

    Ve sarı ile işaretlediğim kablo nasıl sökülüyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 17 Haziran 2020; 20:48:21 >




  • Ne yaptın hallettin mi? Varmı bir sıkıntı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, uzun yıllar sonra yeniden bir sorunla geri döndüm

    Başlıkta belirtmiş olduğum TV çalışırken bir ses geldi (koku gelmedi) ve TV tamamen gitti. Artık elektrik almıyor. Güç kartıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum. Önerisi olan var mı?

    Ekleme: Dayanamadım tv nin arkasını açtım. C102 nolu kondansatörün patladığını gördüm. Yanındaki elemanlara zarar verdiğini düşünmüyorum pek. Bulabilirsem bir kondansatör ile değiştirmeyi deneyeceğim.
     LG 32LA620S Led TV kendi kendine kapanıp açılıyor
     LG 32LA620S Led TV kendi kendine kapanıp açılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 5 Ağustos 2021; 15:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güç kartı satış veya tamir konusunda destek, öneri verebilecek olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk Odasında Kullandığım 47LA660S TV'min Paneli Kırıldı. Bende Açılma/Kapanma Sorunu Olmuyordu. Güç ve Anakartı Satmayı Planlıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zaman değikenli kendi kendine kapanıp açılma sorunu vardı bikaç senedir. Arkasınj açtım, bahsedilen kondansatörü oynattım vs işe yaramadı. Uzun süre böyle kullandım, otomatik açıldığı için dert etmiyordum fazla. Cihazı kendi dahili uydusunda kullanıyordum ve arada donma yapıyordu, yani ses açmıyordu kısmıyordu kanal değişmiyordu, ekranda değiştiğin son kanal en son donduğunda ekran film oynasada mesela yazılımla ilgili kanal 5 ise 5 kalıyor sonda düzeliyordu. Geçen ay uydu ile ilgilş bazı kanallarda HD sıkıntısı yaşayınca varolan harici uydumu taktım, ogündür kapanma sorunu kalmadı. Anladığım kadarıyla tv izlerkende cihaz donuyordu ve ondan resetliyordu. Şuanda resetleme asla yok. Cihaz 47LA 640S.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizim yazlıktaki 8 yıllık LG smart TV kendiliğinden açılıp kapanıyordu. Bazen 5dk da bazen 2 saatte bir ,burada yazılan şekilde iki.soketin yerlerini değiştirdik düzeldi cok teşekkür ederiz. Bizi büyük bir masraftan kurtardınız.
     LG 32LA620S Led TV kendi kendine kapanıp açılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tv Lg 49ub850v 2014 de aldım 2020 de ledler 2022 de kendi kendine kapanma sorunu nedenli yukarıdaki herşeyi yaptım güç girişi oynatma. anakart power kart arası kablo oynatma, kanalları usbden değil kendi taratması yapma vb ama en son 2 adet 30 tl 100 fw 450v kondansitörü yeniledim hamdolsun sorun ortadan kalktı gayet basit

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.