Şimdi Ara

LG 37LS5600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar led tv alacağım. LG 37LS5600
    bu model sizce nasıl bilgisi olan arkadaş varmı? yada bütçe 1500 tl. önereceğiniz model varmı?



  • bilgisi olan yada kullanan arkadaş yokmu
  • ben hafta sonu turuncu indirimden aldım sunfloerrr
  • fiyat ne kadar dı?
  • 1299
    8 taksit + 3 erteleme
    turuncu indirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bios25

    1299
    8 taksit + 3 erteleme
    turuncu indirim

    Selam. Abi ilk izlenimlerini söyler misin? Memnun musun cihazdan? Teşekkürler..
  • kasa olarak çok şık duruyor duvarda
    sd görüntüleri çok iyi veriyor eski receiverimle - hd yayın denemedim
    mkv+dts format deneyemedim henüz ama diğer tüm formatları açıyor
    izleme mesafem 2,5 mt olmasına rağmen görüntü pürüzsüz bana göre
    tv nin açılış süreside çok kısa + panel üzerinde dokunmatik tuşlarda baya kullanışlı
    kumandası öyle çok büyük ve uzun değil ele oturan ideal cinsten
  • Çok teşekkür ederim. Ben de almayı düşünüyorum kısmetse. Bu turuncu indirim hala devam ediyo mudur teknosa'sa? İyi günlerde kullanman dileğiyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: squid

    Çok teşekkür ederim. Ben de almayı düşünüyorum kısmetse. Bu turuncu indirim hala devam ediyo mudur teknosa'sa? İyi günlerde kullanman dileğiyle

    ben kullanıyorum ve çok memnun olduğumu söyleyebilirim.
    sana da öneririm
    şahsen panasonic le lg arasında kalmıştım.samsung renk olarak beni etkilemedi.İyiki 37ls5600 ü uygun fiyata seçmişim.
  • dün aldım bu tvyi..teknosa turuncu indirim 1099 tl..
  • hocam bende bu modelden almayı duşunuyorum fakat emin olamadım kullanan arkadaşlar veya bilgi sahibi olan arkadaşlar ürün hakkında yorum yapabilirler mi bunun ile hemen hemen aynı fiyat philips pfl4007 modeli var extra olarak smart özelliği tam emin olmamakla birlikte dahili hd uydu alıcısı var. İyi forumlar.
  • 4007 lerin K olanlarında uydu alıcısı var, H olanlarında yok, ekstradan bilgi buraya gelenler için.
  • Bu ürünü almayı düşünüyorum.Genel kullanım amacım USB'den film izlemek olacak.
    O yüzden USB'den film izlemek istediğimde problem yaşar mıyım?
    Hangi formattaki filmleri destekliyor ya da desteklemiiyor?
    Sorumun cevabını bilenler yardımcı olabilir mı?
    Teşekkür ederim.
  • İndirim çeki yollamışlar.Fiyat 969TL oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brev

    İndirim çeki yollamışlar.Fiyat 969TL oluyor.

    Banada geldi aynısı. Alsakmı acaba !

    Tek eksiği 50 hz olması...
  • al al almayıpta napacan kıy parana
  • Aslında yakın bi tanıdıkta SONY 40BX400 var, 700 tl ye verecek. Orda kararsız kaldım. 1 senelik makina ama görüntü mükemmel. Ne yapsam acaba !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 6 Ekim 2012; 0:00:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

    Aslında yakın bi tanıdıkta SONY 40BX400 var, 700 tl ye verecek. Orda kararsız kaldım. 1 senelik makina ama görüntü mükemmel. Ne yapsam acaba !

    Ben daha büyük 42" modellere bakıyorum.Almışken büyük olsun salon uzun zaten.Belki 42" bile küçük gelecek.Neyse şimdilik işimi görür...
  • Bugün bimeksten aldım tv 'yi. Oturma odası için güzel oldu (: bizimkiler kullanacağı için çok fazla büyük bir model almak istemedim. Çok şık ve güzel bir alet. tavsiye ederim
  • 3 günönce teknosa dan 12 aya kadar taksitle 1150 tl. ye aldım.

    ahşap sehpa 430 tl. herhangi bi tv ile alırsan 250 tl. oda tamam

    duvar askı aparatı eyeq marka askı+hdmi kablo+rgb skart+bez,losyon 60 tl. oda tamam montaj parası askı aparatının içinde.. duvara aparatı monte edip,televizyonu aslı,kablolarını bağlayıp,ayarlarını yapıp kumandayı elinize veriyorlar.. ;)

    geçen sene çıkan modellerden daha İNCE v şık. 106 ekran olması sebebiyle SD uydu yayın kalitesi malum. 6 senelik eski reciever ile kullanmaya devam ediyorum. izleme mesafesi 3 mt. den uzakta ise pikselleşme pek göze çarpmıyor. bağlantı yuvası ses ve resim detay v ince ayarları hoşuma gitti.. 32" ye 900 vermektense büyük olsun dedik. 3d ve smart öz. YOK. zaten ihtiyacım da yok... gelelim ince ayrıntılara..

    türksattaki kanalları gezerken FOX t v ve SKY 360 ın görüntülerinin ve renklerinin farklı olduğunu görmüşsünüzdür.bunun sebebi bu kanalların diğerleri gibi sn./25 kare yerine 30 kare yayın yapmalarından kaynaklanıyor darısı diğer kanalların başına..

    tek skart olduğu için RGB destekli altın uçlu kaliteli bir kablo gayet rahat işinizi görür.. hdmi bağlantısı isterseniz 2 si tv nin ARKASINDA biri saolunda usb nin yanında sağ tarafında herhangi bi yuva yok. duvara asacaksanız önceden kabloları taktırın derim.. ;)

    goldmaster fta-4450 kullanıyorum. ( samsung tuner - NEC çipset ) IBM çipsetli eski modellerde var. yeni modellerde conexant işlemci var.. ama berbat.

    SD kutular 94 ekrana kadar durumu kurtarıyorlar.. bunun üzerine çıkıldığında pikselleşme başlıyor.. next i bilmiyorum. ama goldmaster fta 10500 - fta 4450 bu markanın en iyileri.


    yeni tv alacakların LED almaları 32" leri geçip 94 ekrandan başlamaları ve izleme mesafesine göre ekran büyüklüğünü artırmalarını öneririm. 3d ve smart tv gibi şeylere ihtiyacınız yoksa.. fiyat-performans için şu anda ve önümüzdeki 6 ay içinde LG nin 5600 serisi en uygunudur..

    büyük ekran düşük fiyat derseniz bundan iyisi şimdilik yok.

    ayrıca philips ve samsung da olmayan otomatik voltaj regülatörü 100-220v arası çalışma LG lerde standart. "göz kırpması" tabir edilen cihazlar için son derece zararlı bu türkiye gerçeğine karşı tv niz belli bi seviyeye kadar korunur.


    her markanın her ürünü alınmaz.. LG nin telefonunu bedava ver almam.. ama tv leri muhteşem..

    arçelik-beko-vestel-toshiba-sony malum.. geriye 2 kore firması kalıyor.. samsung,LG tercihim LG den yana..

    evet.. kumandası daha iyi olabilirmiş.. ama artıları eksilerini geçiyor..

    samsung tuner li nec yada IBM çipsetli iyi bir uydu alıcı, sarı uçlu rgb kaliteli bir skart kablosu, iyi bir lnb ve çanak.. en az 3 mt. izleme mesafesi..

    uygun ses ve görüntü ayarlarıyla oldukça kaliteli görüntü almak mümkündür.. ben öyle yaptım.. kampanyaları takip edin.. 1200 tl. fazla vermeyin.. çünkü her ay yeni modeller çıkıyor.. fiyatlar düşüyor.. yılbaşı kampanyalarını takip edin.. aceleniz yok ise.. şimdiden iyi seyirler herkese..

    büyük ekran LED bir kere alınır.. almayı düşünen arkadaşları bu konuyu 1.sayfadan itibaren okumaları ve aklına takılan soruları çekinmeden sormaları önemle rica olunur. bu markanın bu modelini alan ve almayı düşünen çok sayıda insan var..


    mevcut çanak-kablo-lnb-skart ı 6 senedir. tüplü 72 ekran beko tv'imde kullandım.oda yeni televizyon gelince salondaki yerini aldı.tv hariç diğer ekipmanları kullanmaya devam.

    televizyonun arkasındaki ethernet girişi yazılım yükseltme amacıyla konulmuş sanırım. ama aynı işi USB ye atıp tv ye taktığınız programlada yapmak daha kolay ve el pratiko.

    HDMI kabloları ses ve görüntü sinyallerini dijital olarak iletir. skart kabloları ise analog kablodur..

    tv deki skartın rgb desteği-> ara kablonun rgb olup olmaması,kalitesi,altın uçlu olması-> bağlanacak uydunun skartının rgb desteği->tv menüsünden yada uydu menüsünden a/v çıkış sinyalinin rgb olarak seçilmesi gibi BASİT AYRINTILAR (!!) görüntü kalitesini DOĞRUDAN etkiler.

    eyçdi-em-ay kablolar ise 5 liralık kablo ile 50 liralık kablo arasında hemen hemen bi fark yoktur sinyaller dijital olarak yollandığı için bence fiyat-toplam kullanım ömrüyle alakalı bir şey..

    usb den HD videolar,bluray diskler,HD uydu kanallarında sizleri fazlasıyla memnun edecektir. sd kanallar ise hemen hepsi 50hz. yayın yaptığı için kaliteleri ortada.. hepsi aynı uyduda hepsi dijital yayın..ama görüntü kaliteleri aynı mı? birçok kanal sanki VHS video kalitesinde yayın yapıyor. bunun için bizim yapacağımız 1 şey malesef yok. ne sunarlarsa onnan yetinenzi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.