Şimdi Ara

LG 3D Led tv - Oyun Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar LG nin 47LW5500 Led tv sine sahibim.. Bu Tv yi almamın başlıca nedeni oyun zevkimi katlamaktı. X360 bağladığımdan beri özellikle FPS oyunlarda çok ciddi gecikme yaşıyorum tvde.. 32 inç lik diğer tv deki akıcılıkla oynayamıyorum oyunları.. Analogları çevirdiğimde yada tuşlara bastığımda bu fonksiyonların tv ye yansıması belki küçük tv den milisaniyelerle geç kalıyor ama oyuna bunun inanılmaz etkisi oluyor. özellikle multi de embesil gibi etrafta dolaşıp vuruluyorum :)

    Araştırdım biraz tv nin AV modunda Oyun modu falan var ama bunun tv renk ve çözünürlük ayarları haricinde pek bişeyi değiştirmediğini düşünüyorum çünkü hala aynı geç tepkileri alıyorum..

    Bunun bi çözümü var mıdır ?



  • silverygt kullanıcısına yanıt
    Bu sorun çoğu led tv'de bulunmakta. Bu gecikmeye input lag deniyor. LG input lag konusunda en kötü TV'lerden biridir. Ama oyun modunda biraz azalması lazımdı gecikmenin. TV ayarlarını olabildiğince minimum tut.
  • Evet xbox settings den çözünürlüğü 720 p ye getirdim çok azda olsa fark etti gibi.. Bu oyun modu da öyle bişeyki abi bildiğin karanlık bi ekranda yolunu bulmaya çalışıyosun ve hiçbişey göremiyosun malesef :( aldığıma şimdiden pişman oldum yani çekilecek dert değil.. Farklı bir çözümü yokmudur bi yazılım falan yüklemeye çalşısam ?
  • silverygt kullanıcısına yanıt
    Yok malesef. Anca ayarları kısıp azaltma şansın var. Oyun modu denilen şeyde bu zaten, ayarların kısılması. TV kötü bir görüntü verir ama lag azalır. Keşke TV'yi almadan önce biraz foruma baksaydın. Birçok kişi input lag sorunu olmayan TV arıyor. Bu konuda 1 numara Sony. Neyse dostum moralini de bozmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.