Şimdi Ara

LG 42 5500 VEYA SAMSUNG 40C6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG 42 5500 VEYA SAMSUNG 40C6000 BU MODELLERI KULLANNA ARKADASLAR HANGIZSINI TAVSIYE EDERSINIZ.



  • bende iki model arasında kalmıştım.samsung u tercih ettim.şu an çok memnunum...
  • benım gorusum SAMSUNG 40C6000
  • CEVAP VERREN ARKADASLAR SAMSUNG DEMISINIZ.NEDEN ACABA AYRINTILI SOYLERSENIZ BENIM ICIN DAH IYI OLACAK.TESEKKURLER
  • bende bu iki modelden birisini düşünüyorum soruyu soran arkadaşım gibi. ancak samsung diyen arkadaşlar bari fikirlerinide soyleselerdi neden samsung?
    en kotusu markası samsung o yuzden bile deselerdi o bile birşeyler ifade ederdi. lg de kotu bir marka olduğunu sanmıyorum le5500 kullananlarda tvlerinden çok memnunlar. ama artıları eksileri nelerdir bilsekte ona göre tercihimizi yapsak hiç fena olmazdı açıkcası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domper -- 5 Aralık 2010; 23:28:35 >
  • şöyle söyleyebilirim.dts olması ve usb performansının lg ye göre daha iyi olmasından dolayı tercih edilebilir.ayrıca bu günlerde LG 5500 hakkında açılan topic lerde genelde televizyonun kendi kendine açılıp kapanması hakkında çokca şikayet gördüm.gerçi bu sorunla karşılaşan arkadaşlardan bilgi alınması çok daha sağlıklı olur.
  • sağol nurkan verdiğin bilgilerden ötürü. c6000 de ekran parlak ekranmı? parlama falan sorunu varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: domper

    sağol nurkan verdiğin bilgilerden ötürü. c6000 de ekran parlak ekranmı? parlama falan sorunu varmı?

    evet parlak ekran.bende malesef yok ki pencerede tv nin yanında olduğu halde.
  • ilgilendiğin için sağol nurkan09 arkadaşım. sana bir sorum daha olacak. sen samsung tvni hiç bilgisayara bağlayıp oyun oynadınmı? ben aldığım tvde oyun oynamayıda düşünüyorumda. sen anladığım kadarı ile baya memnunsun tvnden ben lg ile arasında kaldım ama seninde dediğin gibi sorun yaşatmaya başlamış anlaşılan. olmazsa samsung alayım ama dediğim gibi bilgisayar monitörü olarak kullanmayı düşünüyorum sence performansı nasıl olur acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: domper

    ilgilendiğin için sağol nurkan09 arkadaşım. sana bir sorum daha olacak. sen samsung tvni hiç bilgisayara bağlayıp oyun oynadınmı? ben aldığım tvde oyun oynamayıda düşünüyorumda. sen anladığım kadarı ile baya memnunsun tvnden ben lg ile arasında kaldım ama seninde dediğin gibi sorun yaşatmaya başlamış anlaşılan. olmazsa samsung alayım ama dediğim gibi bilgisayar monitörü olarak kullanmayı düşünüyorum sence performansı nasıl olur acaba?

    ben ps3 ile oynadım.tek kelimeyle mükemmel.ama hafta sonuna doğru ileri düzey bir sistem ile deneme yapacağız sonuçları yazarım.
  • tamam senden haber bekliyorum inceleme ve deneyimlerini yazarsan çok sevinirim birde 1-2 foto ekleyebilirsen çok çok iyi olur valla.
  • Samsungun bana göre eksileri 42 Led olmaması ve ekranın parlak olması...

    Lg 5500 daha bana yakın gibi..

    Samsung 6000c Bariz daha mı üstün yani?
  • upppppp
  • Yok AksineLg 5500 daha pahalı...
    Ekranın parlak olması ve ekranın 2 inch küçük olmasını göz önüne alırsak 40C6000 a 1000 lira bile vermem...
    Samsung neden 42 üretmiyor? Sırf bu zihniyetlerinden dolayı Samsung dan soğudum..

    Ben iki televizyonu yanyana Gördüm Kesinlikle Lg5500 diyorum.. O televizyonun isminde Samsung yazsa ve başka bir modeli olsa kesinlikle 5500 ü önenerirdi çoğu kişi...

    Görüntü olarak Bu iki modelde samsungun hiç bir fazlası yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharp` -- 29 Mart 2011; 21:32:30 >
  • SD yayın vede filmde sorun yaşamamak için kesinlikle, samsung,

    her iki tvde aynı magazada yan yana çalışıyordu, tam 2 saat iki arkadaş iyice kurcalayarak tset ettik, LG tam bir rezalet, almak için kör olmak lazım yada zevksiz.
  • 2 Saat test edildiyse pek bir fark yok demektir bu..Bende izledim.. 5500 sadece konstrast oranıyla rezil eder Samsung c6000 i...
    Bir kere Samsung Parlak insanın televizyonu izlerken kendini görmesi gibi kötü birşey olamaz.. O parlak televizyonu insanlar ne amaçla alıyor merak ediyorum multifonksiyonel bu olsa gerek aynalı özelliğiyle..
  • Demek öyle? Sen yenisin galiba olacaklardan haberin yok..
    :)
  • konunun sadetine gelirsek samsung 46c6000 alacaktım forumdaki sorunları görünce vazgeçtim dts çözse neymiş karanlıkta bölge bölge clooding olayı var forumumuzda tartışılıyor bir zahmet oraya girip okuyun sonuçta samsung iyi bir reklam yapmakta ürünleride kötü değildir ama burda yok lg 2kat kötü sony 3 kat iyi yada samsung hepsini sollar demek yanıltıcı oluyor tabikide her tv nin özellikleri farklı olacak + sı - si olacak yoksa her marka 2 model çıkarıp onları satardı ben samsung 46c6000 i problemlerinden dolayı ve artık eski model sayılacağı için almadım lg 47lx6500 infinia 3d modelini aldım en azından samsunga göre 3d si var iyi veya kötü evde hali hazırda 42sl9000 led tvimde var sorunsuz kullanıyoruz sadece önünde cam olduğu için parlama yapıyor diye bu lg yi aldık şuan gayet memnunum bende sizin gibi le5500 ve 6000c modelleri arasında gidip geldim sonradan 3d de karar kıldım dts çözüp çözmediğinide bilmiyorum açıkcası ses sistemim var zaten bu zamanda dediğim gibi aralarında aşırı fark yoktur kimisi işte çamur lg der kimisi güzel der kimisi sony den başkasını bilmez bunlar olağan şeyler şuda bir gerçek samsung renkleri biraz daha canlı gösteriyor bu bana doğal gelmiyor ama göze hoş geliyor 46c6000 serisi böyleydi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.