Şimdi Ara

LG 42LA660S yeni model hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
58.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cink1

    bende babalar günü 42 la660s aldım ve youtube sorunu var yarım saat kurcaladım ama çözüm bulamadım. güncelleme beklicez heralde

    bugün teknik servisi aradım uzun süre telefonda yardımcı olmaya çalıştılar fakat sorun çözülmedi. teknik servis birtakım bilgileri aldı ve 2-3 gün sonra döneceklerini söylediler. ben de beklyorum youtube problemini çözebilecekler mi diye. bu arada internet tarayıcıdan youtube izlemenin bir yolunu kendimce buldum. istersen deneyebilirsin. browserda artık youtube çalışıyor fakat teknik servise bunu söylemek istemiyorum çünkü asıl youtube aplikasyonunda çalışmaması problem. sizde çalışıyormuş deyip geçiştirmesinler.

    kendi bulduğum çözüm yöntemim şu şekilde. tv nin tarayıcısının adres kısmınahttp://www.youtube.com/html5 yazıyorsunuz ve çıkan sayfada html sürümüne katılmak istiyorum tuşuna basıyorsunuz. artık açacağınız youtube videoları çalışıyor. flash değil html5 olarak çalıştırıyor ve farkı anlamanız mümkün değil. bir deneyin isterseniz. aynı sayfaya girip iptal de edebilirsiniz.

    saygılar.




  • Her gün suren yoğun uğraşlar im sonucu problemi cozdum<. Problem TT net n verdiği modemden kaynaklaniyor. Huawei hg630 modem. Güvenlik duvar ini kaldirdim ve dmz ayar ini TV te etkinlestirdim ve çözüldü. YouTube aplikasyonu ndaki tüm videolar artik calisiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube altyapı çalışması yapıyormuş da ondan açılmıyormuş guya bende az once konustum, televizyonu da duna aldım
  • arkadalar net üzerinden film veya dizi izlerken yetersiz bellek hatası alanlar varmı.birde mümkünse sd yayın kalitesi hakkında yorumlarınız nasıl.hatta bir kaç resim olsa çok makbule geçer
  • Arkadaşlar ben de bu ürünü (LA640s) almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olacak. Sanırım LM640s'te duyduğum , maç izlerken adamlar çizgi çizgi oluyormuş, o bu modelde de var mı , bu modelle maç izleyen oldu mu?
    İkincisi, bu modelin Samsung muadili nedir, benzer özellikte olanı?
    Üçüncüsü, eğer varsa hangisini tavsiye edersiniz

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythrandir -- 2 Temmuz 2013; 23:55:14 >
  • Teknolojinin şans işi olmasından nefret eden birisi olarak yaklaşık 1 ay kadar önce teknosa internet sitesinden lg 47 lm660s aldım ve gelen televizyonun çerçevesinde bir yamukluk olduğunu , yandan baktığımda ise ekranda da bir bombe olduğunu fark ettim kuruluma gelen arkadaşları aradım, ancak yarın gelip bakabileceklerini söylediler benim moral sıfır sıfır sıfır... akabinde benimde gece televizyonu kurcalama şansım oldu youtube falan gayet başarılı 3d olayını söylemem gerek bile yok fevkaladenin de fevkinde , ekranda bombe olan yerde bulutlanmanın dibini bulduktan sonra bildiğim tüm bedduaları ederek yattım zıbardım, sabah lgden gelen arkadaşlar tv yi inceledi resim falan çektiler dediler bu muhtemelen tamir edilir, televizyonu şimdi götürmeyelim bir müdürümüzle konuşalım dedim o müdürle birde ben konuşayım ..... burdan sonrasına bibbb koymam gerekiyor. Sonra dedim yaw ben birde bir teknosa'yı arayayım birazda onlar bibleyim derken oradaki müşteri temsilcisi beni konuşturmuyor iki çift laf edemeden internetten aldığınız ürünler 1 hafta içerisinde koşulsuz şartsız iade alınıyor dedi. hikayenin sonu :) Şimdi arkadaşlar ben 47La660s alayım diyorum her yerde fiyatı 2799TL 100-200 lira için büyük marketleri değişmeye de değmez ama şuaradan al falan diye önere bileceğiniz bir yer var mı. (ohh içimi döktüm rahatladım)




  • Bu tvnin acilen yazılım güncellemesine ihtiyacı var. Dual core olup da bu hızda kanal geçişi yapması çok saçma bir durum. Ayrıca kanal listesinin ekrana gelmesi için daha kolay bir tuş kombinasyonu yok mu? Smarta girip kanal listesini seçmek zor oluyor. Bir de tv modunda ekrandaki imlecin hiç bir şekilde görünmemesini nasıl sağlayabilirim? Kumandayı hareket ettirdiğimde tvde o imlecin çıkmasını istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanser

    Teknolojinin şans işi olmasından nefret eden birisi olarak yaklaşık 1 ay kadar önce teknosa internet sitesinden lg 47 lm660s aldım ve gelen televizyonun çerçevesinde bir yamukluk olduğunu , yandan baktığımda ise ekranda da bir bombe olduğunu fark ettim kuruluma gelen arkadaşları aradım, ancak yarın gelip bakabileceklerini söylediler benim moral sıfır sıfır sıfır... akabinde benimde gece televizyonu kurcalama şansım oldu youtube falan gayet başarılı 3d olayını söylemem gerek bile yok fevkaladenin de fevkinde , ekranda bombe olan yerde bulutlanmanın dibini bulduktan sonra bildiğim tüm bedduaları ederek yattım zıbardım, sabah lgden gelen arkadaşlar tv yi inceledi resim falan çektiler dediler bu muhtemelen tamir edilir, televizyonu şimdi götürmeyelim bir müdürümüzle konuşalım dedim o müdürle birde ben konuşayım ..... burdan sonrasına bibbb koymam gerekiyor. Sonra dedim yaw ben birde bir teknosa'yı arayayım birazda onlar bibleyim derken oradaki müşteri temsilcisi beni konuşturmuyor iki çift laf edemeden internetten aldığınız ürünler 1 hafta içerisinde koşulsuz şartsız iade alınıyor dedi. hikayenin sonu :) Şimdi arkadaşlar ben 47La660s alayım diyorum her yerde fiyatı 2799TL 100-200 lira için büyük marketleri değişmeye de değmez ama şuaradan al falan diye önere bileceğiniz bir yer var mı. (ohh içimi döktüm rahatladım)

    47LA660S Vatan dan aldık. 2600TL Teknosanın kampanya fiyatı da fena değildi.
    Haftasonunu beklersen muhtemelen iyi fiyata alırsın.

    LA serisi LM den epeyce farklı..
    Misal Faceb..k videolarını LM de izleyemezsin ama LA da herşeyi izlersin..

    Şimdiden hayırlı olsun..




  • | kullanıcısına yanıt
    quote:

    LA da herşeyi izlersin


    Yok böyle birşey.
  • 1-türkçe altyazılarda sıkıntı var mı ,

    2-altyazı yeri ayarlanabiliyor mu ,

    3-dts ses , mkv, divx, flac, avi, full bluray formatlarda sıkıntı oluyor mu

    4- akıllı kumandayı kullanmak zor mu

    5- birde bu ''yetersiz bellek'' uyarısı yüzünden filmleri izleyememe sorunu çözüme kavuşmadı mı (malesef bu durum samsung tv'lerde de var .)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 5 Temmuz 2013; 22:18:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: streamin

    1-türkçe altyazılarda sıkıntı var mı ,

    2-altyazı yeri ayarlanabiliyor mu ,

    3-dts ses , mkv, divx, flac, avi, full bluray formatlarda sıkıntı oluyor mu

    4- akıllı kumandayı kullanmak zor mu

    5- birde bu ''yetersiz bellek'' uyarısı yüzünden filmleri izleyememe sorunu çözüme kavuşmadı mı (malesef bu durum samsung tv'lerde de var .)

    1- yaklaşık on tane altyazılı film izledik sorun yaşmadım.
    2- bilmiyorum.
    3- flac ve dts ses konusunda bilgim yok. Örnek AVATAR full bluray sorunsuz seyrediliyor.
    4- akıllı kumandayı kullanmak zor değil bilakis gayet kolay ve eğlenceli..
    5- ''yetersiz bellek'' veya benzeri bir sıkıntı yaşamadım. 1TB lık taşınabiliri taktık seyrediyoruz. ileri-geri alma vb. gayet sorunsuz .
    Tahminimden daha hızlı ve sorunsuz bir cihaz olduğunu gördüm.
    Alırsanız hayırlı uğurlu olsun..




  • streamin S kullanıcısına yanıt
    1- sıkıntı yok
    2- ayarlama kısmen mümkün
    3- hiçbir sıkıntı yok
    4- mause kullanmak kadar kolay
    5- sadece teknosa filim kulübünden filim seyrederken yetersiz bellek ikazı alıyorum tivibu veya youtube-webdeki filim sitelerinden ikaz almıyorsun
    bu tv yi aldıktan sonra pc nin yanına dahi yaklaşmaz oldum şuan size bu satırları tv üzerinden yazıyorum 42la640 ve 42la660 arasında hissede bileceğiniz tek fark akıllı kumanda ve 2 adet dual gözlük her iki seridende tv alıp halen kullanan biririsi olarak söylüyorum 660 için 400-600 tl fark vermeye gerek yok.
    @streamin
  • 32la660s aldim. Baya isik huzmesi vardi servise yolladim bende baya israr edince degisim cikti. Suan ikinci 32la660s'i kullaniyorum ve yine isik huzmesi var, sordugum herkeste var. Bundan oncekini niye degistirdiler anlayamadim aslinda. İsik huzmesi bu modelin kronik sorunu. 32" icin boyle 42" te durum nasil bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende iki gün önce 47 la660s den aldım.genel olarak memnunum ama bikaç sorunum var örneğin harici diskten mkv filmler oynatınca bazen takılma oluyor ve tamamen donuyor tv kapat tuşu bile işlemiyor.ayrıca hızlı sahne geçişlerinde beyaz renklerde pikselleşme tarzı bozulmalar oluyor sebebini bilen varmı acaba
  • yaklaşık 20 gün önce bende 42 la 660 led tv yi aldım almadan önce çok düşündüm çok araştırdım samsung ile lg arasında çok gittim geldim kronik sorunları bilerek yinede lg yönünde kullandım tercihimi sonç olarak da : bir tane ölü pixel ve ışık hüzmesiz bir led tv'im oldu .

    1 . sihirli kumanda süper bir şey bundan sonra akıllı tv tercihim için olmazsa olmazlar arasına girdi .
    2. smartshare özelliği ile kablosuz olarak tv yi bilgisayarıma bağlıyorum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum çok nadır de olsa ara sıra takılma dışında mükemmel
    3.1080p blueray sorunsuz şekilde takılmadan oynatıyor .
    4. 3d performansı mükemmel kesinlikle hiç bir sorun yaşamadım derinlik ayarlama muhteşeşm ve kesınlıkle diğer modellerden çok daha başarılı.
    5.3d den 2 d ye çevirme mükemmel
    6.full tarayıcı özelliği muhteşem neredeyse bilgisayarı artık kullanmıyorum .
    6.1gb harddisk takılı sorunsuz takılmasız okuyor.
    7.bence en önemli tarafıda SD yayınlarda gerçekten çok başarılı en sevdiğim yönü bu malum yayınların tamamına yakını Sd yayın
    8. Hd yayınlarda görüntü mükemmel .
    9. akıllı kumanda ile ekrana kanal numarası çizerek girmek çok güzel .

    beğenmediğim yanı
    1. Hd uydu alıcısı olmasına rağmen kanal değişimi çok yavaş .
    2. kanal listeleme ve kanal bulma işi bilmeyen biri için çok can sıkıcı.

    şimdilik bu kadar.. deneyimlerimi daha sonra yine paylaşırım .




  • yorumları bekliyoruz +/-
  • Arkadaşlar bu bilgilerle hiç içli dışlı değilim. Sorum saçma gelebilir :) Kanal geçiş hızının yavaş olması diguturkte olsa bile geçerli mi?

    bir de baktığıma göre haziranda falan 2100 lerdeymiş. şimdi 2600 lerde. sizce bu paraya alınabilecek ideal bir tv midir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

    Arkadaşlar bu bilgilerle hiç içli dışlı değilim. Sorum saçma gelebilir :) Kanal geçiş hızının yavaş olması diguturkte olsa bile geçerli mi?

    bir de baktığıma göre haziranda falan 2100 lerdeymiş. şimdi 2600 lerde. sizce bu paraya alınabilecek ideal bir tv midir?

    42 la 660 için 1800-1900 tl ideal ..47 la 660s içinse 2200-2300 tl ideal ..bayramda bir güzellik yapabilirler ..Fiyatların düşmesini bekleyin keza bende 47 la 860v 'yi inceliyorum 3900 tl idi şimdi 3300 tl civarina düşmüş benim için o tv'nin oluru 2700 tl yani Philips 47 pfl 7008 'in olması gereken fiyat aralığıdır ..Bu şekilde karşılaştırıp düşmesini bekliyorum siz de öle yapın isterseniz hani 400-500 tl fazla para vermek istemiyorsaniz.

    (n11 , gittigidiyor fiyatları da incelenebilir, distribütör garantili olmasına dikkat edin !)

    harici bir hd uydu alıcısı ile o ''uydu kanal geçişlerindeki'' yavaşlığı düzeltirsiniz ....Alet zaten gerçek 50 hz panel hızına sahiptir ..Digiturk yada d-smart'i gene kendi uydu alıcısı ile izlersiniz (yada dedigim gibi harici olarak alın yavaşlık sorununu çözmek için)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: streamin

    quote:

    Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

    Arkadaşlar bu bilgilerle hiç içli dışlı değilim. Sorum saçma gelebilir :) Kanal geçiş hızının yavaş olması diguturkte olsa bile geçerli mi?

    bir de baktığıma göre haziranda falan 2100 lerdeymiş. şimdi 2600 lerde. sizce bu paraya alınabilecek ideal bir tv midir?

    42 la 660 için 1800-1900 tl ideal ..47 la 660s içinse 2200-2300 tl ideal ..bayramda bir güzellik yapabilirler ..Fiyatların düşmesini bekleyin keza bende 47 la 860v 'yi inceliyorum 3900 tl idi şimdi 3300 tl civarina düşmüş benim için o tv'nin oluru 2700 tl yani Philips 47 pfl 7008 'in olması gereken fiyat aralığıdır ..Bu şekilde karşılaştırıp düşmesini bekliyorum siz de öle yapın isterseniz hani 400-500 tl fazla para vermek istemiyorsaniz.

    (n11 , gittigidiyor fiyatları da incelenebilir, distribütör garantili olmasına dikkat edin !)

    harici bir hd uydu alıcısı ile o ''uydu kanal geçişlerindeki'' yavaşlığı düzeltirsiniz ....Alet zaten gerçek 50 hz panel hızına sahiptir ..Digiturk yada d-smart'i gene kendi uydu alıcısı ile izlersiniz (yada dedigim gibi harici olarak alın yavaşlık sorununu çözmek için)

    aynı şekilde bayramı bekliyorum ben de kararımın da hazır olması lazım o yüzden araştırıyorum şu aralar. Açıkçası 42'nin altında düşünmediğim için iyi sonyleri attım kafamdan direk. Bir de ürün karşılaştırma sitelerinden baktığım kadarıyla philipsden de fena bi marka gözükmedi. 47 la 660s ile hemen hemen aynı ama 2000 civarı fiyat. 46pfl5507k. Ama lg sanırım daha markalaşmış led tv konusunda philipsten, daha güvenilir gibi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

    quote:

    Orijinalden alıntı: streamin

    quote:

    Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

    Arkadaşlar bu bilgilerle hiç içli dışlı değilim. Sorum saçma gelebilir :) Kanal geçiş hızının yavaş olması diguturkte olsa bile geçerli mi?

    bir de baktığıma göre haziranda falan 2100 lerdeymiş. şimdi 2600 lerde. sizce bu paraya alınabilecek ideal bir tv midir?

    42 la 660 için 1800-1900 tl ideal ..47 la 660s içinse 2200-2300 tl ideal ..bayramda bir güzellik yapabilirler ..Fiyatların düşmesini bekleyin keza bende 47 la 860v 'yi inceliyorum 3900 tl idi şimdi 3300 tl civarina düşmüş benim için o tv'nin oluru 2700 tl yani Philips 47 pfl 7008 'in olması gereken fiyat aralığıdır ..Bu şekilde karşılaştırıp düşmesini bekliyorum siz de öle yapın isterseniz hani 400-500 tl fazla para vermek istemiyorsaniz.

    (n11 , gittigidiyor fiyatları da incelenebilir, distribütör garantili olmasına dikkat edin !)

    harici bir hd uydu alıcısı ile o ''uydu kanal geçişlerindeki'' yavaşlığı düzeltirsiniz ....Alet zaten gerçek 50 hz panel hızına sahiptir ..Digiturk yada d-smart'i gene kendi uydu alıcısı ile izlersiniz (yada dedigim gibi harici olarak alın yavaşlık sorununu çözmek için)

    aynı şekilde bayramı bekliyorum ben de kararımın da hazır olması lazım o yüzden araştırıyorum şu aralar. Açıkçası 42'nin altında düşünmediğim için iyi sonyleri attım kafamdan direk. Bir de ürün karşılaştırma sitelerinden baktığım kadarıyla philipsden de fena bi marka gözükmedi. 47 la 660s ile hemen hemen aynı ama 2000 civarı fiyat. 46pfl5507k. Ama lg sanırım daha markalaşmış led tv konusunda philipsten, daha güvenilir gibi?

    5007-6007-7007-8007 hep geçen senenin serileri dostum ..Philips'i kesinlikle elemeyin özellikler 6198 yada 7008 serisini ben çok beğeniyorum ama tabi bütçe meselesidir o halde size 47 la 640s 1800 + akıllı kumandali 1800 tl civari bir kampanya veya 47 la 660s 'in dediğim gibi 2200 tl civarina düşmesini bekleyin ..




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.