Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
45.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • br251 kullanıcısına yanıt
    umarım değiştirirler, gelişmelerden haberdar edin mutlaka
  • bugün itibariyle televizyonu almaya karar vermiştim. ama bu kadar olumsuz yorumdan sonra vazgeçtim. illa bir sorun çıkaracak gibi duruyor malesef.
  • Bu televizyonu yarın alacam kliksada kampanyayla 1500tlye geliyor ama akıllı kumanda almayı düşünmüyorum bunun yerine klavye mouse bağlamak daha mantıklı geldi bana
  • Sorunsuz bir alet görmedim ben bu Türkiyede satılan.özellikle ben çok şanssızımdır bu konularda en iyi markanın en kaliteli ürününüde alsam bir değişim servis maceram..vb hep oluyor.Allah beterinden saklasın.Gelişmeleri yazarım.
  • Arkadaşlar evdekiler kendilerince böyle bir tv sehpası almışlar : >http://www.hizlial.com/ekia-as-303-ultio-32-42-tv-sehpasi/10207992

    sizce bu tür sehpalar güvenlimidir ? askı aparatının herhangi bir güvenlik kilidi yok 2 adet demir çubuğu tv ye vidalayıp bu sehpanın askı aparatına tutturulmuş , kullanan varmı böyle bir sehpayı
  • Mağazalar da bu tiplerin ahsap olanlari vardı saglam duruyorlardı. Denemeden bilmek biraz zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bende bu ürünü aldım..İnşallah uzun süreli sorunsuz sıkıntısız ben dahil herkes kullanır..çözemediğimiz bir takım olayları bu konu altında beraber yardımlasark çözeriz inşallah
  • hayırlı olsun alanlara... şahsımca o kadar kötü bir imajı yok tv'nin. alırken seçenekler arası değerlendirilebilir. ben açıkçası lg nin 42inç lik 4k tvsini alacakken bunu almaya bir anda karar verdim. fazladan durduk yere 200lira daha vermeyeyim diye, ne de olsa eve geldiğimizde 60hz lik görüntü alıyor olacağız. hd ye yeni yeni geçtiğimiz bu dönemde 4k ların gelmesine en az 6-7sene var. alacaklara hayırlı olsun şimdiden.
  • audioslave kullanıcısına yanıt
    evet hocam haklısın full hd ye daha hazır değiliz 5-10 kanal var yok 4 k gereksiz şuan diye düşünüyorum..
    bana lg store biraz kısır gibi geldi düzgün bişi yok
    birde ben kurulumu yaptıktan sonra web browserda bazı siteler vardı sanırım önceden girilmiş acaba kullanılmışmı geldi?
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Televizyona maksimum kaç TB'lık hard disk takabiliriz, bilen var mı?
    Samsung'un "Samsung D3 Station 2TB STSHX-D201TDB" modeli ile sorunsuz çalışır mı, kullananınız var mı?
  • Ayrıca isteyene 2-3 aylık olmasına rağmen normal kumanda olduğu için neredeyse hiç kullanılmamış sihirli kumandam mevcut, aşağıdaki linkteki cihazın aynıdır.
    Orijinal faturasıyla birlikte satabilirim.
    Detayları özelden görüşebiliriz.

    http://www.n11.com/lg-an-mr500-sihirli-kumanda-P34744487
  • LG iyi guzelde teknosadan alınmaz. ben aldım sahsen pismanım. Hediye dedigin kumandada buyuk ihtimal hediye degil. Kampanya ayagına kumandayı hediye verecegini soyleyen eleman toplamdan sunu indir bunu indir diye diye. genel olarak kumandanın 120 tllik fiyatınıda icine koyarak satmıs oldu. Etiket uzerinden degil, asıl fiyat uzerinden indirim yapmaya baslayınca boyle oluyor. Asla teknosadan almayın. İndirim yapıyoruz dedigi sey piyasada satılan fiyat. merak ediyorum bunların asıl fiyatları nedir.
  • arkadaslar ben bu dahili hd uydu alıcısını yapamadım bizde çanak falan yok ondanmı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bosphorus-34

    arkadaslar ben bu dahili hd uydu alıcısını yapamadım bizde çanak falan yok ondanmı acaba?

    Merhaba,

    Dahili uydu alıcısı için çanak anten şarttır, çanak anteni istediğiniz uyduya uygun olarak kurabilir veya uyducuya kurdurabilirsiniz.
    Sonrasında internette çoğu yerde bulabileceğiniz şekilde kanal arama işlemlerini başlatabilirsiniz.
  • tenevvur T kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu da şu şekilde çözdüm arkadaşlar.
    Televizyonda düşük sinyal veya hiç sinyal olmama durumunda kanalı otomatik yok etme özelliği (ki bence özellikten siyazde bug olarak değerlendirilebilir) varmış.
    Zaten kanal tamamen yok olmadan önce bu kanallarda birkaç defa sinyal yok veya CI modülü yok mesajları veriyor. Sonrasında bakıyorsunuz uçmuş.

    Sinyal yok veya CI modülü yok diyorsa ve siz de kanalın şifresiz olduğuna eminseniz bu kanallardan birindeyken manuel arama menüsüne girin, arama işlemi başlatmadan bile yayının geldiğini göreceksiniz.
    Eğer kanallar kaybolduktan sonra deniyorsanız herhangi bir kanaldayken yine manuel arama menüsüne girin, kaybolan kanalın TP'sini seçin ve arama başlatın arama sonlandığında XX adet kanal eklendi diyecektir.
    Sonrasında menüden çıkın ve kaybolan kanalı açın bi bakacaksınız kanal geri gelmiş :)




  • tenevvur T kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sağol yani çanak yaptırmak lazım değilmi onu nasıl yaptırabilirim fiyat falan ?
  • Merhaba arkadaşlar

    bende bu TV'nin ya 42" yada 32" modelini düşünüyorum. Büyük bir odada kullanmayacağım için 42 lik modeli büyük gelir diye düşünüyor iken diğer taraftan da 32 lik modeli acaba diyorum küçük mü gelir diyorum. Tamam karar vermiş değilim.


    Öğrenmek istediğim bu tarz tv lere kablosuz kulaklık takabiliyor muyuz?
  • audioslave kullanıcısına yanıt
    Bugün lg 42lb652v tv im icin değişim karari verdi yetkili servisten aradılar teknosada buluştuk yine ayni tv den aldım anliyacaginiz birebir degisim aldim.servis geldu kurdu eskiyi götürdü gitti full beyaz resim açınca ekranda yine o esit aralıklarla görülen daha ince resim paylastigim durum var ama bu tv lerin hepsi böyle bu surecte onu anladim aydinlatma belli oluyor anliyacaginiz ama tv izlerken goruntulerde bir sorun yok servis bunu lg sorun kabul etmiyor dedi peki benim tv yi neden degistirdiler derseniz ekranin bir yerinde icte siyah bir leke vardı toplu iğne basindan biraz ufak sanirim ondan degistirdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • br251 kullanıcısına yanıt
    aslında ben cihazın tv izleme ve ps4 performansından memnunum, ufak bir nokta var o da sadece beyaz üzerinde belli oluyor bende kafayı takmıyorum. ama değiştirmeleri güzel olmuş sizin için. umarım sorunsuz kullanırsınız.
  • audioslave kullanıcısına yanıt
    Bugün mağzada birkez daha sunu gördüm spot parlak ışıklar, yanyana dizilmis bir sürü tv hepsi canlı renk ayarlarinda ve ozel hd ultra hd klipler dönüp duruyor teknoliji ile pekte alakası olmayan milletimiz o renkli mağazalarda bir ton para saçıyor.Garip ama gerçek servise tv nin tum eksik yonlerini bir bir saydım adamlar yuzume baktı dediki sayısı ni hayirlamadigimiz kadar bundan kurduk sattık ilk defa sen boyle seyler anlatıyorsun? Demekki bende var bir anomali:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.