Şimdi Ara

Lg 42LM620S İnceleme (Alındı) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.856
Cevap
31
Favori
258.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar paneli kırdım. 42LM660s model Lg tv min paneli sağ üstten kırıldı (iç LCD panel) servis 1900 tl diyor. Bu paneli başka bi yerden bulmak mümkün diilmidir? Varmı tecrübesi olan biri?
  • Bugün yağmurdan dolayı bir ara star sinyal vermemeye başladı. Sonra da sildi kendini. Şimdi Star'ın olduğu freknası taratıyorum Star dışındaki o frekanstaki bütün kanallar çıkıyor Star çıkmıyor. Star'ı geri nasıl getirebilirim?
  • Havalar yağmurlu olduğu için sinyal seviyeleri düştü.Havanın açık olduğu bir gün tekrar taratın.
  • Yeni yazılım hayırlı olsun.LG LM serilerine 4.53.02 yazılım vermiş,il dışında olduğumdan yükleyemedim.Yükleyen arkadaşlar ne gibi değişiklikler oldu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 21 Nisan 2014; 0:04:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okifi

    Havalar yağmurlu olduğu için sinyal seviyeleri düştü.Havanın açık olduğu bir gün tekrar taratın.

    Sinyal geri geldi tarama yaptım yine çıkmadı. Ardından kanalları kurcalarken bir baktım kendini arkalarda saçma sapan bir yere atmış :)
  • Tv'yi ilk aldığımızdan beri hiç güncelleme yapmamıştım. En son güncellemeyi yaptım benim gözlemlediğim kadarıyla hiçbir şey değişmedi.

    Bu arada bildiğiniz gibi bizim TV'lerde wifi yok. Bu LG'nin wifi dongle'ı çok ucuzlamış. Ondan alsam intel widi'yi kullanabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 21 Nisan 2014; 16:20:04 >
  • focusone F kullanıcısına yanıt
    arti 1
    Sürüm 04.52.07, an itibariyle en güncel yazılım. Güncellemeye çalıştığımda dtv kanalı diye bişey yüklüyor fakat iptal ediyor.
    Problemi resim modu: oyunda da gördüm maalesef
  • Garantimin bitmesine 1-2 hafta kaldi saniyorum, 2012 Mayis'ta almistim cunku TVyi.

    Elektrikler kesilip geri geldiginde TV kendi kendine aciliyor. Bir arkadas bu nedenle servise verdiginde anakart falan degismisti sanirim.

    Ne yapsam acaba? Tavsiyeniz neler olur?
  • Okifi kullanıcısına yanıt
    4.53.02 numaralı yazılımı yükledim. Kanal geçişleri hızlandı gibi ve ses gelip görüntü gelmeme konusu çözülmüş gibi görünüyor. 5 - 6 gündür bu yazılımla kullanıyorum, görüntü gelmeme sorununu hiç yaşamadım.
  • arkdaşlar bende 2012 aldım cihazı şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım 3tb hdd destekledi en iyi özelliği ise mkv formatını oynatması bluray vs. vs tüm formatları hemen hemen extra bir oynatıcı olmadan açabiliyor alt yazı sorunu ile karşılaşmadım lakin şöyle bir olay oldu alt yazı ile ilgili alt yazı film ile aynı klasör içinde olacak eğer klasör içinde klasör olunca alt yazı gelmiyor hepsini tek dosya halinde koyarsanız böyle bir sorununuz kalmaz herkesin bildiği gibi kanal geçişleride yavaş ancak şunu keşfettim lg remote ile pc yada telefondan kanal geçişleri oldukça hızlı oluyor ses gelip görüntü gelme sorunu dün ilk defa yaşadım bi arkdaş oyun modu demişti onuda bugün denerim bakalım o rosun ortadan kalkacak mı dualplay desen çok iyi bence arkadaşların sorunlar kişisel kullanımları ile ilgili olabilir 2 yıl oldu sadece bu sorunla karşılaştım garantisi bitmiş olan varsa dahili uydu alıcısı yerine farklı bir uydu alıcı alıp kullanmak daha mantıklı ama alacağınız alıcıda hd özellikli değil ise bence değiştirmeyin görün kalitesi tüplü tvler ile aynı oluyor çünkü bizzat denedim




  • Arkadaşlar bulamayanlar için aletin wi-fi donglesi teknosada ben alırken baya uygun fiyataydı servise vs ye göre.
    Almanızı öneririm güncellemeler yapılınca bazı formatlardaki zor açma oynatmama sorunları( MKV nin farklı versiyonları var zaman zaman sorun yaşatabilir ben tv de yaşamadım ama bilgisayarda benzer sorunlar yaşadım) olabilir ve güncelemelerle bunları muhtemelen çözersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafer8888

    4.53.02 numaralı yazılımı yükledim. Kanal geçişleri hızlandı gibi ve ses gelip görüntü gelmeme konusu çözülmüş gibi görünüyor. 5 - 6 gündür bu yazılımla kullanıyorum, görüntü gelmeme sorununu hiç yaşamadım.

    Hocam kesin ses gelip goruntu gelmeme sorunu çözüldü mü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımsewer D kullanıcısına yanıt
    "YENİ GÜNCELLEME 4.54.02". Dün akşam otomatik güncellendi. Ses gelip görüntü gelmeme sorunu çözülmüş görünüyor. Altyazı ayarlarını bir kere yapınca artık değişmiyor.
  • Ben yaklaşık 5 aydan beri 4.54.03 versiyonuna wifi üzerinden güncellemiştim ve hala aynı versiyonda kullanıyorum. Neden herkesin versiyonu düşük ve benim ki yüksek. Ayrıca neden ben herkesten önce bu versiyona geçtim.
  • 12.11.2014 ile televizyona 300mb civarı bir güncelleme geldi.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    evet banada geldi güncelleme, güncelledim ama hehangi bir değişiklik olmadı menülerde falan ?
  • Elektrik kesilip tekrar gelince TV'nin kendiliğinden açılması durumunu yaşayan oldu mu acaba? (hatırladığım kadarıyla daha önceki sayfalarda bir kişiyi görmüştüm)
    Anakartı mı değiştirirler acaba, ne yaparlar, bilginiz var mıdır? Garanti de bitti zaten, kim bilir ne kadar para isterler anakarta
  • İyi de benim tv de aynı elektrik gelince kendiliğinden açılıyor.Bu bir sorun mu sence ?
  • donanımsewer D kullanıcısına yanıt
    Evet bu bir sorun. Başka herhangi bir TV'de yok böyle bir olay. Dışarıdasın veya tatildesin veya uyuyorsun falan, can sıkıcı bir problem.
    Bir kişi aynı şikayetle garantiden ana kartı değiştirtmişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşım sana bir sorum olacak, son uydu güncellemesi ile dahili uydu alıcısını kullanmaya başladım. Uydu binanın ortak kullandığı santral şeklinde çatıda.Fakat kanal geçişlerin oldukça sık bir şekilde sinyal yok şeklinde yazı çıkıyor 5-6 sn sonra kanal açılıyor.
    Bu bazı komşularda da oluyormuş, sizce bu durum çatıdakiuydu santralinden mi kaynaklanıyor. Bu santrallere bi ayarlama yapmak mı gerekiyor...
    2. olarak bazı kanallar olduğu gibi yok oluyor mesela ....20-trt Haber 21-kanal A 22-yumurcak tv 23-trt çocuk 24-planet çocuk diyelim...
    birkaç gün sonra 20-trt haber 21- KANAL a ARADAKİ KANALLAR SAYI OLARAKTA TAMAMEN KAYBOLUYOR 24- planet tv şeklinde çıkıyor.
    Tekrardan baştan kanal arama yapıyorum...buna da anlam veremedim. Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.