Şimdi Ara

Lg 42LM620S Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13 gün önce teknosa turuncu indirimden 42Lm620S aldım. Uydu yayınında ve hdd den açtığım filmlerde speakerlarda sorun var. Tok seslerde bariz bir titreme sesi geliyor. Tam olarak kelimeye dökememiş olabilirim. Her zaman olmadığı için ne yapacağımı bilemedim. Servise göndersem bir şey yok deyip geri gönderecekler. Tvsiz kalan günler ve tvnin göreceği hasarlarda cabası olacak. Ne yapabilirim acaba direk değişim isteyebiliyormuyum teknosadan ve ya lgden.



  • 30 gün geçmeden aldığın yere bildir ve değişim iste bu senin kanuni hakkın aynı problem bendede oldu sanki hoparlör patlakmış gibi çok dikkatli dinleyince duyulabilecek bi ses vardı.çağırdım servisi onlarda belirledi bu cızırtıyı değişim istiyorum dedim.onlarda değişime gönderdi.Aldığın malın 1 ay içerisinde bi arızası çıkarsa değişim isteme para iade isteme senin hakkın. Dediğim gibi bir ay içinde aldığın yere bildirmen gerekiyo. Enönce lg ye sonra teknosaya sonra kurulumu yapanlara bildir ben tam tersini yaptım biraz sıkıntı oldu.Umarım yardımcı olmuşumdur.Son bi hatırlatma değişim süreci 10-15 günü bulabilir.ben 6 gündür bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perfecr Storm -- 10 Temmuz 2012; 23:02:20 >
  • 620S 'te kronik sorun diye geçiyor forumlarda bu ses sorunu
  • lg42lm620s medimarkt dan 1.5 sene önce aldım 6 ay daha garantisi var bu ses sorunu benim tv dede var sanki patlak hoperlör gibi yüksek seslerde cızırtı yapıyor bu sorunu gideren varmı varsa nasıl giderdi yardımcı olursa sevinirim
  • Tvyi internete bağlayıp son güncellemeleri yaparsanız sorunun ortadan kalktığını görebilirsiniz. Hala kalkmıyorsa donanımsal olma ihtimali yüksektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.