Şimdi Ara

LG 42LV 4500 KULLANLAR Bİ BAKSIN LÜTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
10.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün itibarı ile lg 42 lv4500 LED tv'me kavuştum.Tv'yi alalım bakalım.comdan 1650 TL 12 Taksitle satın aldım.Ertesi gün sağ olsunlar tv elime geçti.Yanlız ürünün paralel ithalat olduğunu bile bile aldım.81 ilde servisi olması beni rahatlattı.Tv elime geçer geçmez hemen kurdum.Tüm bağlantılarını tek tek ses çıkışları hariç kontrol ettim.PC bağlantısı,HD yayınlar,Taşınabilir HDD tüm formatları ve herşeyi tanıması ve ürünün estetiği beni mest etti.Sadece mkv formatında flm deneyemedim onuda oynatmadığını duydum.Oynatmayı becerenler varsa yardımlarını bekliyorum.Benim öğrenmek istediğim esas konu ilk defa lcd led tv kullanan biri olarak yapmam gereken ayarlar varsa bunları öğrenmek istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.



  • yokmu bu tv den alan yada bilen...
  • hadi arkadaşlar bi yardım:))
  • Arkadaşım tv hayırlı olsun iyi günlerde kullan,bende 375s modelini kullanıyorum,mkv oynatıyor yanlız ses dts ile kodlanmışsa ses çıkmaz,çünkü lg dts lisans ücretini ödemediği için bu bileşeni desteklemiyor,ac3 formatında olacak ses dosyası mkv için. Görüntü ayarları içn artık deneme yanılma yöntemiyle biraz zaman geçireceksin tv başında ama öncelikle ilk ayarları bir yere not et.
  • saol arkadaşım ozaman bu filmi ac3 formatına mı cevırmem gerekiyor altyazı olayında sorun cıkyormu?
  • filmi indirmeden ses dosyası formatını kontrol edersen daha iyi olur,dts yazıyorsa aynı filmin ac3 formatlısını bulmaya bak,bence bu daha kolay,format değiştirmek daha zahmetli,alt yazı da problem yok,film adı ile aynı olsun ve sonunda .srt yazsın,mesela avatar film adı,avatar.srt alt yazı dosyasının adı gibi.Film oynatırken ayarlardan alt yazı dili türkçe,alt yazı boyutu çok büyük olarak kullanıyorum ben.ÇİFT SESLİ FİLMLERDE İSE GENELDE 2.SESİ SEÇTİĞİNDE TÜRKÇE OLUYOR.
  • nladım çok teşekkürler şimdi 2 tane film indirdim merak ediyorum full hd film performansını birde bu tv de yapmam gerekn ayarlar varmı ?
  • insan kullandıkça öğreniyor tabi ki,hd performansı çok iyi ama hd kanallarda renkler çok canlı geliyor bana,sanki fosforlu gibi parlıyor,tv menüsündan bu tip kanallar için ayrı bir renk,parlaklık,kontrans ayarı yapabilirsiniz kendi zevkinize göre,mesela ben ''uzman 1'' olarak bir ayar profili oluşturdum bu tip kanallar için.
  • arkadaşlar ben led alacağım ama lg lv4500 mü yoksa lv 375s mi önerirsiniz ikisi de 42 inç
  • Arkadaşım,bu gün lv4500 modeline baktım vatan bilgisayarda,kontrans oranı ve tepki süresi benim kullandığım tv'den daha iyi ama görüntü olarak bariz bir fark göremedim belki de demo yayın yapıldığı içindir bilemiyorum.Ben kablo tv kullanıyorum,dahili hd uydu alıcısı ile hd kanalları syrediyorum ,görüntüler oldukça net ve tatmin edici ( hd yayınlar için,sd yayınlar da fena değil ) ,ekran mat yani parlak ekranla aralarında görüntü farkı oluyor panelden dolayı,ekran çerçevesi de mat bence şık değil ama parmak izi bırakmaz ve tozu fazla belli etmez en azından.Ben teknosa dan bu tv yi aldığımda samsung d6000 aynı fiyattı,3d yerine hd uydu alıcı özelliğinden dolayı lg aldım. Bu tv 50hz,lv4500 100 hz mutlaka görüntülerde fark olacaktır hızlı sahnelerde falan,demem o ki dahili hd uydu alıcısı senin için önemli değilse lv4500 modelini al,vatan da şu an 1500 lira 5 taksit.
  • sağolasın arkadaşım ben teknosadan dün aldım lv375s ama kurdurtmadım yarın değiştireceğim 1700 aldım dart de lv4500 1500 alacağım bende kablolu yayın yok ligtv kart kullanıcısıyım ama digiturk üyeliğim yok sadece maçlara benim için önemli olna netlik ve hızı olması lazım . siz lv375s kullanıcısınız ama lv 4500 tavsiye ediyorsunuz değil mi ? zaten benim içinde uydu alıcısı önemli değil ...
  • lv4500 10 bit panel 4.000.000:1 Kontrast MCI 400Hz üstün özellikleri 375s modeline göre,hd uydu ve smart tv olmayışı da eksi yönü ama zaten internet performansı iyi değil 375s modelinin. LV 4500 al arkadaşım,vatan kampanyası yarın bitiyor ona göre.



    47LV4500 1.874 TL

    42LV4500 1.499 TL
  • kardeşim kusura bakma ama bir sorum daha olacak benim izleme mesafem 4,5 - 5 metre var sence 42 inç mi yoksa 47 inç mi ?
  • yayın kaliten güzelse büyük ekran almanı tavsiye ederim,sizin izleme mesafeniz 47'' için yeterli gerisi size kalmış ikisi de olur,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 29 Eylül 2011; 23:39:01 >
  • yayın kaliten derken ne dem istmiştin kardeşim bu işlerden fazla anlamam da birde orada 47 inç açıkmı teşhiri varmı acaba izleme şansım var mı ?
  • sd olarak izlenen kanallar ekran büyüdükçe sanki dağılıyor,biraz da izleme mesafesi ile ilgili bir olay ama tv de hd yayınlar seyrettiğinde verdiğin paranın hakkını alıyorsun.Bu gün vatan bilgisayarda vakit geçirdim bir hayli,panasonic,lg,samsung,sony değişik markalar ve modelleri karşılaştırma fırsatı bıuldum ve normal yayınlar da aman aman bir fark göremedim,tabi ki panel ve kontrans farkları var ama aralarında dağlar yok.
  • sd yayın derken normal yayından bahsediyorsun herhalde birde sen hangi vatanda baktın her şubede geçerli mi ? ileride hd kutu alırsam nasıl olur görüntü şimdi uydudan kötü mü olur ?
  • evet,normal yayınlar anten,uydu gibi cihazlar vasıtasıyla alınan sd kalitesinde ki yayınlar.İzmir bornova şubesi,her şubesinde geçerli saat 24.00'a kadar diyor reklamlarında,yarın son gün.hd kanalları alacak uydu ile tabi ki daha kaliteli görüntüler izleyebilirsin,ben de kablo tv de sd yayın seyrediyorum kötü değil,4.3 formatında yayın yapıldığı için olumsuzluklar var o kadar.
  • yani ben 47 inçle normal çanaktan izlesem çok kötü bir sonuç alamam değilmi ama hd ile izlesem tabiki daha iyi olur diyorusun ? benimtek korkum 42 inçde görüntü 47 inçe göre daha güzel fiyorlar ondan çekiniyorum
  • arkadaşım 16 m2 bir oda için 42 inç ideal 47 inç gözü yorabilir ben 42 lv 4500 aldım gayette memnunum sana tavsiyem hd kutu alman marka tavsiyemde seoul hiremco fx turbo modeli ..kendim kullanıyorum şuan 210 tl civarı hd performansı mükemmel bana göre 2 hd kanal açık istersen 200 tl ye de dsmart modül alıp 1 yıl boyunca hd kanalları eğlence paketiyle izleyebilirsin;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.