Şimdi Ara

LG 47LM660S - LG 47LM620S (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
3
Favori
67.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Witchdoktor

    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_alp

    LM serisi konusu nerede derken burayı gördüm.. Gerçi LW konusunda sormuştum ama LM kullananlar LW ye uğramazlar düşüncesi ile birde buraya sorayım..


    LG sitesinde 660S ile bağlantı resimlerinde dikkatimi çeken yerleri işaretledim.

    1- Picture In Picture özelliği, iki uydu kanalını vs aynı anda izlenebiliniyormu? Reklam aralarında dolaşmak için iyi biz özellik

    2- WiFi direct nedir: Bunu yazarken aklıma geldi. Evde kablosuz modem olmasa bile TV ADHOST konumuna filanmı sokuluyor. Böylece Wifi ile laptoptan ve Telefondan videolarımımızı izleyebiliyoruz. Eğer bu ise zaten Telefon ve Laptoplarda bu özellik var.. Neyse doğrusunu bilelim yinede..

    3- Network file Browser.. İşte beni en çok merak ettiğim en önemli konu.. (Bu linuxdaki NFS mi oluyor Networ File System <UDP protokolü sayesinde TCP ye göre oldukça hızlı bir veri aktarımı olmakta>) Bu sayede PC de paylaşıma açılmış dosyalara direk ulaşım mümkün oluyormu? Yani DLNA/PLEX kullanmadan PC deki videolara uaşabiliyormuyuz? Bu konuyu merak ediyorum..

    4-WiDi ne ola? derken Google sağolsun Laptoptan kablosuz HD görüntü aktarma yöntemi imiş.. Bu tür WiDi desteği olan laptop u olanlar yaşadı o zaman.. Laptop u kucağına koy TV den oyun oyna dermişim :) Bu özellikde hoşuma gitti..

    5-Son olarak da LM serisinde ALT YAZI RENGİ Ayarlanabiliniyormu?


    1- PIP özelliğini denemedim ama iki uydu kanalını göstermesi için 2 tuner'a sahip olması gerekir ki bu özellik olsa kesin belirtirlerdi.

    3 - Windows'ta Windows Media Player veya Plex Media Server ile paylaşıma açtığınız klasörleri TV'de browse edip istediğiniz medyayı oynatabiliyorsunuz. WMP'nin sorunu, kendi oynatamadığı bazı formatları (MKV vb) medya olarak sunmaması. Ama Plex Server'da bu sorun yok.

    4- Wi-Di = Wi-Fi Direct. Denemedim ama DLNA benzeri bir sistem.

    5- Altyazı rengi, boyutu, konumu ve kod sayfası ayarlanabiliyor.


    widi dlna ile ayni degil

    widi pc ekranini aynen tv ye gondermeye yariyor

    tani sanki hdmi ile pc yi baglamak gibi ama kablosuz


    dlna ise pc nin hdd sinin icindeki dosyalari calustirmak

    widi cok yeni bir teknoloji

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Widi hem çok yeni, hem de çok kısıtlı bir teknoloji henüz. DLNA ile çok farklı. Ben şimdilik kendisi yokmuş gibi davranıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Widi hem çok yeni, hem de çok kısıtlı bir teknoloji henüz. DLNA ile çok farklı. Ben şimdilik kendisi yokmuş gibi davranıyorum

    Dusty 2500 tl max bütçe ile 3d led almak istiyorum, Samsung ve Lgyi inceledim. Samsungla ilgili olumsuz yorumları görünce vazgeçtim, LG 42LM660S almaya karar verdim, fakat arkadaşlar kafamı bulandırdı, Philipslere bak diye. Philipste önerebileceğin bir ürün var mı? Kendinden uydulu olmasıda tercih sebebidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismailsss

    Dusty 2500 tl max bütçe ile 3d led almak istiyorum, Samsung ve Lgyi inceledim. Samsungla ilgili olumsuz yorumları görünce vazgeçtim, LG 42LM660S almaya karar verdim, fakat arkadaşlar kafamı bulandırdı, Philipslere bak diye. Philipste önerebileceğin bir ürün var mı? Kendinden uydulu olmasıda tercih sebebidir.

    Philips'in de LG muadili FPR panellerini ya da Panasonic'in ET5'ini değerlendirebilirsin ama öncemli olan senin gidip gördükten sonra bize "şunlar şunlar hoşuma gitti, siz ne dersiniz?" demen.
  • Haklısın haftasonu teknosaya bir uğrayayım, sonrasında başınızı ağırtırım :). Teşekkürler.
  • Dusty merhaba daha yeni üye oldum ama 2 aydır yani Lm serisi çıktığından beri forumu ve yorumlarınızı okuyorum bunlara istinaden 47lm660s modelini vatan bilgisayardan 2698 tl'ye satın aldı. Düğünüm ekim ayında olduğundan hala kuramadık tabi kutuda öyle duruyor ama doğru bir karar verdiğime eminim sizlerinde yardımıyla.
    Değerli yorumlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
    Syg.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamikaze-84

    Dusty merhaba daha yeni üye oldum ama 2 aydır yani Lm serisi çıktığından beri forumu ve yorumlarınızı okuyorum bunlara istinaden 47lm660s modelini vatan bilgisayardan 2698 tl'ye satın aldı. Düğünüm ekim ayında olduğundan hala kuramadık tabi kutuda öyle duruyor ama doğru bir karar verdiğime eminim sizlerinde yardımıyla.
    Değerli yorumlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
    Syg.

    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Çeyizlik bildirimi yaptınız değil mi? Çeyizlik olarak belirtin de garantisi şimdi başlamasın boş yere
  • Aynen dediğiniz gibi çeyizlik bildirimimi yaptım hem tv hem de f1479fds5 lg çamaşır makinesi için.
    Bu forumdaki dostluk ve paylaşım gerçekten çok güzel öneriler resmen havada uçuşuyor :), kullanmaya başlayınca vakit olursa bende yazarım inşallah.
  • 47lm660s modeli için bende beklemedeyim 2500 lere düşecek umarım :)
  • arkadaşlar bende bu ürün ile sony 46nx720 modeli arasında kaldım. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Birde teknosada turuncu indirimi olurmu bu hafta?
  • Sonunda 47lm620s modelini bugün bimeks den aldım. fiyat gerçekten çok uygun 2300tl. tv alırken çok araştırdım 660s den farkı paranıza göre değişiyor. yani wifi kumanda ve ufak bi iki ek özellik (bence göz bile bunu anlamıyacak ufak şeyler) dışında hiç bir farkı yok ama arada 450tl fark var. yarın servis kurulum yapacak. heycan yaptım zaten 3 gündür 3d film indiriyorum netten. ama eyer bildiğiniz torrent tarzı indirme falan varsa söylermisiniz ben pek bulamadım az var yani.
  • bende bugun teknosadan 2200 + 200 tl hedıye cekıne 12 taksıte aldım.
    umarım pısman olmam
  • LG 47LM660S te DTS ses kodekli filmleri oynatabiliyor mu?

    bu sitedehttp://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/lg/47lm660s-p84201416/ozellikler.html dts ses yok diye belirtmiş ancak

    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-47LM660S-3d-tv/technical-specifications burada ek özellikler kısmında var diye gösteriyor tv'yi kullanan arkadaşlar tv den memnun mu artık bu tv arama işinden iyice sıkıldım bu modele karar vermek istiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: therockulas

    47lm660s modeli için bende beklemedeyim 2500 lere düşecek umarım :)

    2.594 TL oldu...
    daha düşermi bilmiyorum...

    http://www.hizlial.com/u05.011.1165.0222/lg-47lm660s-119cm-400hz-usbmovie-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-4-gozluk-sihirli-kumanda-br-180-adet-icin-yuzyilin-indirimi
    bu fiyata alınırmı bu televizyon.yada bu bütçeye(2500-2600 TL)başka öneriniz varmı?




  • Browser dan dizi ve film izlemek benim için cok onemli bu nedenle bu tv nin bu konudaki başarımı nedir...??bir yerde devamlı hafıza dolu diye bi uyarı veriyor diyor..birileri goruntunun tam ekran olmadıgından bahsediyor...bu konuda deneyimleriniz bu tv yi almayı planlayanlara baya bi yardımcı olacaktır.....
  • TV'lerin smart uygulamaları üzerinden browserda film izlemek her zaman sıkıntı yaratır. Neticede işlemcileri bir PC ile eşdeğer olmadığından takılmalar olabilir, ön belleğe almak gerektiğinden bir süre sonra bellek yetersiz uyarısı olabilir. Yani bana sorarsanız şu an piyasadaki smart TV'ler (LG olsun, Samsung olsun, Philips olsun vs.) hala yetersiz bu konuda.

    Yine de flash desteği filan sorunlarına değinirsek 2012 modellerde bu sorun çözülmüş durumda. Bu açıdan sıkıntı yok.
  • Once LG'nin 660S modelinde internete girip dizi izlemeye calistim, donuk donuk gosteriyor ve tam ekran yapamiyorsunuz sonra Samsung ES7000 modelini denedim internetten film dizi izlemek isteyenler icin hizli goruntu ve tam ekran izleyebiliyorsunuz...
    Ancak tabi siteden de kaynaklaniyor olabilir donuk gosterme...
  • Sonuc 46lm660s de film izlemek biraz sıkıntılı olabiliyorken...bu sıkıntı samsung da pek yasanmıyor diyorsunuz..??
  • Bugün bir gece operasyonuyla teknosadan 47lm660s i 2499 a aldım ve reklama göre 200 lira da chip para verecekler tv 2299 a gelmiş oluyo. Teknosada satılan LG tv lerin garantisi nedir bilen var mı LG Türkiye garantisi mi veriyo yoksa ithalatçı firma garantisi falan mı ?
  • Teknosa LG Türkiye garantisi veriyor. Resmi garantili yani oradan aldığınız ürünler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.