Şimdi Ara

LG, 5 yıl güncelleme alacak 2024 QNED TV serisini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG, 5 yıl güncelleme alacak 2024 QNED TV serisini tanıttı
    LG’nin 98 inç seçeneği de olan 2024 QNED TV serisi, canlı görüntü kalitesi, gelişmiş yapay zeka destekli işleme teknolojileri, kapsamlı kişiselleştirme özellikleri ve gelişmiş tasarımla geliyor. α8 yapay zeka işlemciyle güçlendirilen LG’nin yeni QNED TV’leri 5 yıl boyunca webOS güncellemesi alacak. LG’nin 2024 TV serisindeki yenilikler neler bakalım.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi yeni 4K TV'lerini piyasaya sürdü: A55, A65, A70, A75



    LG 2024 QNED TV serisi özellikleri



    LG, 2024 QNED TV serisini duyurdu. Yeni LG TV’lerdeki işlemci, yapay zeka performansında 1.3 kat artış, grafik performansında 2.3 kat artış ve işlem hızında 1.6 kat artış sunuyor. Bu ekstra performans genel kullanılabilirlik açısından fark yaratacaktır ve hatta başka bir akış cihazı bağlama ihtiyacını ortadan kaldırabilir.



    AI Picture Pro modu, sahnedeki yüzleri, nesneleri ve arka planları ayırt etmek, dokuyu ve ince detayları zenginleştirmek için derin öğrenmeyi kullanıyor. TV’ler ayrıca görüntüyü bloklara bölen ve her birini analiz ederek en karanlık ve en parlak alanları tespit eden Dynamic Tone Mapping Pro adı verilen bir özellik sunuyor. LG, ses kalitesini artırmak için AI Sound Pro ile birlikte yapay zeka özellikleri de sunuyor. TV’lerin yerleşik hoparlörleri sanal 9.1.2 surround ses veriyor.



    LG, yeni QLED TV’lerini en çok ilgi gören ekran boyutlarında sunuyor; 43, 50, 55, 65, 75, 86 ve 98 inç ekran seçenekleri mevcut. TV’ler webOS’in en son sürümüyle geliyor ve beş yıl güncellenecek. LG’nin akıllı TV platformuna gelen yeni özelliklerden en dikkat çekeni, kullanıcı profilleri. Bu, evdeki herkesin TV ayarını kendine göre yapabilmesi anlamına geliyor. TV’ler, kullanıcı profiline göre sesleri bile ayırt edebiliyor ve kullanım geçmişine göre öneriler sunabiliyor.



    LG, 2024 TV’lerinin fiyatı ve çıkış tarihine ilişkin bir bilgi paylaşmadı. Yeni LG 2024 QNED ve QNED Mini LED TV’ler CES 2024 etkinliğinde sergilenecek.




    Kaynak:https://www.lgnewsroom.com/2023/12/lg-introduces-2024-qned-tvs-with-enhanced-picture-quality-and-extensive-screen-choices/







  • Şu 3d olayını bir el aniden dünya piyasalarından kaldırdı, gözlüksüz dev ekranda müthiş bir olaydı ve Lg çok iyiydi

    webos, öncesinde mobil bir platform du ve yine çok iyiydi,Lg aldı TV leri için ama ab desteği çok az.1o yıl olmalı min.

  • TV yi aldığım andan itibaren 2 yıl bile destek veremedi 2 güncelleme geldi sadece. 2. güncellemede tv listesini dışardan eklemeyi de kapattı. ha keza web os çöplüğe döndü hiç bir b** düzgün çalışmaz oldu. O dönemde android almadığım için bin pişman oldum. webos temiz rahat görünüyor olabilir ancak her şey kapalı kutu tıpkı ios gibi bişeyler yayınlarsa kullanırsın yayınlamazsa dımdızlak kalırsın. Bu yüzden webos pişmanlıktır. Şu an alınabilecek en güzel çözüm android tv box lar mümkünse tvnizde boşuna para vereceğiniz yazılımsal hiç bir halt almayın değmez. webos 5 senede 5 güncellemeyi vermez eminim. androidte hiç yoksa android sürümündeki destek kalkana kadar özgür olursunuz. Hiç bir şey olmasa bile devasa bir uygulama mağazası var sonuçta.

  • Arkadaşlar on yılı televizyonuma adamlar güncelleme verdi webos bu daha ne olsun, Hem de webos birinci sürüm yani daha ne arıyorsunuz anlamış değilim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.