Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (330. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.667
Cevap
70
Favori
368.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

    Gözünüz aydın .. sevindim bende benzer sorun yaşamıştım eskiden tanıdığım bir usta halletmişti değişmeden baya da oldu tamir olalı şimdilik bir sorun yok .. gene olsa alacağım tv'dir.

  • elel E kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam valla omzumdan buyuk bir yuk kalkti desem yeridir. 300 TL ve 2 aylik arasirmayla 6 bin TL'lik masraftan kurtuldum. Ama bu plazmanın 4k versiyonu olsa hayir demem keske bilgisayarlar gibi kenei tvlerimizi monitorlerimizi de upgrade edebilsek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

    Ve mutlu son. Oh ya bakalim bu aksam full deneyecem bakalim kapanacak mi kapanmayacak mi. Ama su an 30 dkdır caliaiyoe bir sıkıntı yok tek başıma 30 ile 45 dk arasi surdu değiştirmek. Kesinlikle aldigim yerden alın derim hem cok ilgili satıcı (Mehmet Bey) hem de dürüst.

    Satıcı Linki

    Birkaç gün tv yi gözlemlersin üstad bakalım kapanacak mı. Satıcı linki çıkmadı. Özelden gönderir misin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimifuloydhezılbenk kullanıcısına yanıt
    Hocam sahibinden uzerinden linki benim mesaja koymustum ben direk size telefonu da var. Donanimhaber linkini de yolladim ona, orada bugun paylasan arkadastan gordum derseniz sevinsin bari su pandemide.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-eax64797801-ebr75800201-50r5_y-sus-lg-50ph670s-zd,y-sus-board-873722633/detay
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

    eğer 300 tl ye hallettiyseniz gayet başarılı bir alışveriş olmuş ben kasım 2018 de 450-500 tl gibi bir rakkama mal etmiştim ysus kart değişimini.en az 2 sene daha kafanız rahat olsun.kart değişiminden sonra o hala bir canavar 

  • captanico kullanıcısına yanıt

    Valla hocam aradan abartılmış işçilik masrafı çıkınca y-sus ve z-sus kartın değişimi sadece iki kartın fiyatı ve biraz zamana mal oldu sadece.

  • Karta değişiminden sonra Tvnin durumu nedir ?

    Bende de aynı sorun oluyor, Tv ilk açılışta 2-3 kere kapat aç yapmak zorunda bırakıyor siyah ekran oluyor 3. kapatıp açılıştan sonra bir daha kapanmıyor.

  • Selamlar.


    TV'yi aldığım günden beri PC monitörü olarak kullandım. Ben de halen memnuniyetle kullananlardanım.


    Burada yazılan kendi kendine kapanma sorunu 7 senedir 3-5 defa başıma geldi ama sürekli olmayınca umursamadım. Son zamanlarda benim yaşadığım sorun daha farklı. TV'de renk tonları değişiyor. Nasıl oluyor derseniz; mesela beyaz bir görüntü var, yeşile yakın beyaz oluyor, birkaç saniye içinde sarıya dönüyor, arkasından maviye yakın oluyor. Sürekli değil ama ara ara bu şekilde belli belirsiz renk geçişleri oluyor ve birkaç dakika içinde kendi kendine normale dönüyor. Benzer sorun yaşayan, çözüm bulan var mıdır?


    Bir sorum da anladığım kadarıyla kaçış yok, hepimiz @Xef1ONYX 'in linklerini paylaştığı kart sorununu yaşayacağız, ama bugün ama yarın. Şimdiden alıp yedekte tutmak istesem bu 50 inch için paylaşılan kart 60 inch model için de uygun mudur?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 16 Nisan 2021; 18:19:42 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Bunu direk saticiya danisirsaniz yardimci olacaktir. Kendisi bu konuda saglam bilgi sahibi bana sokerken neye dikkat etmrm gerekir vb seyleri acikladi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

    Sahibinden üzerinden yazdım kendilerine ama cevap gelmedi henüz, yarın direk arayıp sorarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam whatsappı da var kendisinin ben oradan benim televizyonun kartlarin fotosunu da atmistim. Wimsi sukue sıkıntısız izliyorum tvyi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kart ne yazık ki 60 inç’le uyumlu değil. 50’lik ekranı olanlar bence fırsatı kaçırmasın, bu fiyata bulmuşken alıp yedeklemek lazım. Hele ki forumda alıp deneyen varken bence yapılacak en mantıklı hareket, TV’nin ömrünü 5-10 sene uzatırsınız. 60 inç için bulan olursa paylaşırsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette tvparcamerkezi diye bir siteye rastladım kart tamiri yapıyorlarmis bu yola başvuran oldumu bu site güvenilirmidir bilgisi olan cevap verebilirse en azından denemek istiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün mi stick güncellemesi yaparken tv den ufak bir patlama sesi geldi ve tv çalışmamaya başladı. Tv kendi kendine açılmaya çalışıyor ve kapanıyor. Bu işlemi peşi sıra yapıyor.
    Sıkıntı neden kaynaklı olabilir acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tv'nin de ysus kartı gitmiş :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARYEKE

    Benim tv'nin de ysus kartı gitmiş :(

    50" mi 60" mi sizinkş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 inç

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 Sene parça garantisi vermesi gerekmiyor mu Lg ? Neden parça bulunmuyor ?

  • 60PH670S ysus arizali diye tahmin ediyorum parça niyetine isteyen olursa iletişime geçsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufuk_Hoca -- 11 Ağustos 2021; 0:44:17 >
  • Merhaba arkadaslar


    benim 60PH670S var son günlerde tv yi actigimda sürekli kendi kendine acilip kapaniyor, bazen iki ücü tekrardan sonra kendine geliyor bazende 10 15 defa acilip kapandiktan sonra kendine geliyor, bazende actiktan 4 5 dakika sonra kendi kendine acilip kapaniyor ve 4 5 defa acilip kapandiktan sonra düzeliyor, sanki isindiktan sonra kendine geliyor gibi... bu neyden kaynakli olabilir? sanirim burada söz edilen ysus kartindan olamaz gibi geldi bana (burda söz edilen sorunlari okuyarak böyle yorumladim)

  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.