Şimdi Ara

LG 50pk plasma tv parcaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    LG modeli 50PK350 olan plazma tvm bozuldu. Arıza kesinlikle power boardda onu biliyorum ama board u seri no ( EAX61392501 EAY60968801) ile arayarak turkiyede bulamadım. Arıza boardun uzerindeki 2 resistor (5w 22ohm j), 1 diyot ve 1 voltage regulatorunde. Bunları değistirtmem gerekiyor. Bu parçaları nerede bulabilirim. Yardımcı olabilirseniz cok cok memnun olurum. bu parcaları set olarak ebayde satiyorlar ama trye gelmesi zaman aliyor. Buralarda bulabilirsem cok isime yarayacak. Simdiden tesekkurler.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/421458/d246c553-6cc9-48b4-aea1-bef294eb8ce5.jpg

     LG 50pk plasma tv parcaları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamania -- 25 Kasım 2014; 14:47:40 >







  • bulunduğunuz yerde yoksa online sitelerden almanız lazımhttp://www.bluemavi.com/http://www.direnc.net/ kartın resimlerini eklemeniz sorunu yazmanız sizin için iyi olur onları değiştirmek çare olmayabilir
  • Çok teşekkürler. Kartın fotoğrafını ekliyorum. Değişmesi gereken parçaları da ekledim. Bu kartı tamir edebilecek bir tamirci bulabilirsem cok mutlu olacagim. Tv nin sorunu tvye ac dediginizde acilmaya calisiyor click yapiyor beyaz bir ekran sonra click yapip kendi kendine kapatiyor. tekrar acilmayi deniyor tekrar kapatiyor. 2-3 kez bunu yapip kapaniyor. Yani sonuc olarak tv acilmiyor.

     LG 50pk plasma tv parcaları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamania -- 24 Kasım 2014; 13:09:30 >




  • Dreamania D kullanıcısına yanıt
    başlığı tv marka modelini ekle lg 32 gibi kartın fotosu çok uzakl kendi orjinal resimlerini tek parça olmasa bile 3kısım şeklinde ekle mevcut resimle ancak aynı kartı bulmak için kullanırsın fikir vermez kimseye..
  • Parçaları bulup koydum ama başlığın nasıl değiştirileceğini bulamadığım için değiştiremedim. Umarım bu bilgilerle bir arkadaş yardımcı olabilir.
  • Dreamania D kullanıcısına yanıt
    ilk mesajın orada değiştir var.. ıc nin numarasını yazarmısın burada bulunmaz sanırım gene yurtdışından bulacaksınız..
  • ebayden siparis verdim onarim kitini. Insallah onunla cozebilirim yoksa servise 400 tl bayilmam gerekecek :(
  • Dreamania D kullanıcısına yanıt
    iyi tarafından bak ekranda sorun olsa tamir olmazdı..
  • parcayi mecidiyekoyde bir tamirciye goturdum. Televizyon hastanesi diye geciyor ismi. Inanilmaz bir adamdi ve kesinlikle tavsiye ederim. Hemen yanimda arizali olabilecek parcalari tespit etti ve inanin 2 dk da degistirdi. Bende ki onarim kitinden herhangi bir parca koymadi bile ve sadece 20 tl aldi. Televizyonum super calisiyor. Cok mutlu oldum. Allah ondan bin kere razi olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamania

    parcayi mecidiyekoyde bir tamirciye goturdum. Televizyon hastanesi diye geciyor ismi. Inanilmaz bir adamdi ve kesinlikle tavsiye ederim. Hemen yanimda arizali olabilecek parcalari tespit etti ve inanin 2 dk da degistirdi. Bende ki onarim kitinden herhangi bir parca koymadi bile ve sadece 20 tl aldi. Televizyonum super calisiyor. Cok mutlu oldum. Allah ondan bin kere razi olsun.

    Burada tebrik edilecek kişi sensin arızayı sen bulmuşsun ,
  • egealtay kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ama o adam da işinin ehliydi. Sorunu bildiğim halde daha önce gittiğim 3 servis yardımcı olamamıştı ya da olmamıştı malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.