Şimdi Ara

LG 55LB870V HARİCİ DİSK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cihazıma harici hdd bağlarken sürekli sorun yaşıyorum, yeni model tvlerde mi böyle yoksa cihazımda mı sorun var netleştiremedim ama bana kalırsa cihazda sorun var, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    Durum şu: Yıllardır kullandığım 3 adet usb 3.0 2,5" haricimi eski model tvde kusursuz bir şekilde kullanıyorum uzatmalı ve uzatmasız şekilde(42LW650S) ancak yeni aldığım 55LB870V model tvde doğru düzgün kullanamıyorum, haricileri bazen görüyor bazen görmüyor, disk bağlanamadı uyarısı veriyor. Önce kullandığım uzatmadan mı acaba dedim farklı farklı usb uzatmalar denedim, hatta usb 3.0 uzatma bile denedim ama yok yine aynı sorun, sonra uzatmasız denedim yine aynı sorun. Bazen gördüğü zaman bile 4-5 dakika beklemek zorunda kalıyorum ve rekor 13 dakika. Lg müşteri hizmetlerine durumu ilettim ve buraya yakın servisten aradılar söyledikleri şu: "Yeni model tvlerde 2,5" hariciler çalışmıyor 3,5" harici elektrik adaptörlü cihaz kullanmanızı tavsiye ederiz." ayrıca şöyle de birşey söyledi arkadaş yok neymiş bu durum tvden kaynaklanmıyor haricilerde sorun vardır bu yüzden de sizden servis ücreti talep ederiz.(Cihazı bu ayın başında aldım yani garantili) Böyle saçma bir şey olamaz bana kalırsa. 2011 model tv destekleyecek ama yeni model desteklemeyecek. Bilgisi tecrübesi olan lütfen yardımcı olsun bana, birazdan teknomarketlere gidip bu harici hdd leri deneyeceğim, mümkünse aynı model değilse de LB serisi tvlerde.

    Teşekkürler şimdiden.







  • Mahsuru yoksa nereden ve hangi fiyata aldığınızı söyleyebilir misiniz ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • signore kullanıcısına yanıt
    hepsiburadadan aldım, 3400 fiyatı vardı 100tl garantiye bonus verdi, ayrıca garantinin de kendi kampanyası vardı 100 tl de oradan aldık, artı olarak 150 tl hediye çekiyle 3050'ye geldi diyebilirim. +4 gözlük hediyeliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuksl -- 20 Ocak 2015; 23:06:07 >
  • Nasıl bir sorunsa kimseden cevap gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.