Şimdi Ara

LG A510-T-AE3DT tavsiye eder misiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Laptopta genelde oyun oynarım ve film izlerim. 3D filmleri izlemek ve oynamak için laptop alacağım. LG nin bu modelinde ekranı full hd ve 3d. Kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar sizce bu laptobun film ve oyun performansı yeterli midir lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Başka tavsiyeleri olanlar varsa onlarda fikirlerini söyleyebilirler. Bi an önce bir laptop almalıyım.. ii forumlar..



  • izmir media mark tan aldım bu ürünü bugun 1999 tl'ye kullanınca buraya görüm yazarım:)
  • öncelikle hayırlı uğurlu olsun laptobun. Merakla bekliyoruz tarafsız yorumlarını..
  • hocam hangi model bu ? modelin özelliklerini yazar mısın ? 3D bir bilgisayar için güzel fiyat.hayırlı olsun
  • modeli konunun başlığında belirttim ordan bakıp bulabilirsin..
  • tesekkurler öncelikle kompliman:
    arkadaşlar bu aralar yoğunluktan dolayı yorumlarımı geç iletiyorum;kusura bakmayın.
    ben aslında çok bilgisayar kullanan,programlarla uğraşan biri değilim,genel işlemler yapıyorum:müzik,film,interne,biraz oyun gibi...3-4 aydır da bilgisayarları inceliyordum.
    1600-1700 tl seviyesinde bir bilgisayar alıcaktım,i5 işlemcili normal birşey(onu bile bir türlü güzel bir f/p 'li bir ürün bulamadığın için alamamıştım bir türlü)
    bu ürünü gördüm i7 işlemci,500gb hdd,full hd,3d,bluray,1gb geforce 425m ekran kartı!!!
    bu özelliklerin 350 tl'ye değeceğini düşündüm ve bu ürünü tercih ettim.

    Gelelim yoruma: şimdilik bluray film yada 3d film izlemedim ama ekranı gerçekten çok güzel 1920x1080 olarak kullanıyorum.gerçekten iyi:) içerisinde bulunan 3d oyun fragmanlarını izledim(yanında verdikleri 3d gözlükle) etkileyici,hdd yeterli bence 500 gb,çok sessiz çalışıyor,hdmi çıkışı olması çok güzel (kaliteyi plazmada izlemek güzel oluyor çünkü:),ısınma normalde yok desem yeridir.sadece oyunlarda biraz ısınıyor,sanırım o da normal sanki tek eksiği bana sesi gibi geldi,sesi biraz az çıkıyor.
    Ben bilgisayarları araştırırken sony almak istiyordum.fakat İ5 işlemcili özellikleri çok iyi olmayan,ekran çözünürlüğü hd+ olan,3d ve bluray'i olmayan 1800-1900 tl arasında bir sony alacağıma 1999 tl'ye Lg aldım umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım.




  • merhabalar arkadaşlar. Ben de bu modelden almayı düşünüyorum da internette fazla kullanıcı yorumu ve bilgi bulamadım. Acaba kullanan arkadaşlar bu laptopla ilgili deneyimlerini paylaşabilirlermi ? Ekran, tasarım, ses nasıl? ısınma olayı var mı ? 3d olayı nasıl tavsiye edermisiniz? Bir de windows değerlendirme puanlarını paylaşabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d_drogba

    merhabalar arkadaşlar. Ben de bu modelden almayı düşünüyorum da internette fazla kullanıcı yorumu ve bilgi bulamadım. Acaba kullanan arkadaşlar bu laptopla ilgili deneyimlerini paylaşabilirlermi ? Ekran, tasarım, ses nasıl? ısınma olayı var mı ? 3d olayı nasıl tavsiye edermisiniz? Bir de windows değerlendirme puanlarını paylaşabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler


    serinin 3D li modeli ile ben de aranıza katıldım, sorular icin buyrun:

    http://forum.donanimhaber.com/m_47084764/tm.htm
  • Gerçekten fiyat performans açısından özellikle grafikler açısından 10 numara laptop. Fakat ısınma problemi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.