Şimdi Ara

LG A520 Kasada titreşim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG A-520 i7 bilgisayar aldım.Aldıgım günden beri,klavyenin çevresindeki cercevede ve ekrannın arkası(üst kapak)ta,elimle dokununca cok hafif bir titreşim hissediyorum. Bu titreşim mekanik olmaktan çok,hafif akım kaçagı gibi geliyor, Ayrıca PİLdeyken olmuyor, ve yine pildeyken adaptör jakını taktıgımda yine aynısını hissediyorum. makinam üç aylık ve garantisi var.
    Ancak benim hissettigim bu olayı çok kişiye test ettirdim 4 kişiden 3 birsey hissetmedigini söyledi. Bende Herhangi bir özel sevise götürdüm. onlarda ellerini sürdüler hiçbirsey hissetmediler, Ayrıca akımın 19volt oldugunu, onu hissedemiyecegimi, Arka kapak ve klavye etrafındaki cercevenin metal(iletken) olmadıgını, olsa olsa vucudumdaki statik elektrikten olabilecegini söylediler,Servise de göndersen 'Herhangi bir bulguya rastlanılamamıştır denilip geri gönderilecektir' dediler. Ama ofisteki tüm laptoplarda deniyorum öyle bir elektriklenme hissetmiyorum.
    Bazıları da FAN yada HDD çalısmasının titreşimi olabilir diyorsa da Sadece pil takılıyken de FAN ve HDD yine çalışıyor ama o sorun olmuyor
    Derdime bir care arıyorum. saygılar...







  • Arkadaşım adaptörün fişini topraklı prize takıp dene muhtemelen çözülecektir.
  • sorun topraklı prizdeymiş tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.