Şimdi Ara

Lg Avea L bello mu Asus Zenfone 5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki telefon arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz. İkisinden birisini alıcaz artıları eksileri nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.



  • Bello yu alirdim. Bataryası ezip geçiyor. . Diğerleri 3 assagi 5 yukari eşitler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acura07

    Bello yu alirdim. Bataryası ezip geçiyor. . Diğerleri 3 assagi 5 yukari eşitler.

    Sn acura07 ; pili ezip geçiyor örnek verirmisiniz bizde nasıl ezip geçtiğini anlayalım örneğin 1 saat oyun oynasam , 1 saat youtube video izlesem 2 saat internet dolaşsam beni ne kadar götürür söyleyebilirmisiniz yoksa tahminimi yorum yapıyorsunuz. Değerli arkadaşım 7000 küsür mesaj yazmışsınız arkadaşım artı eksilerini örneklerle açıklarsan daha güzel olur diye düşünüyorum. Saygılar.
  • Zenfone 5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkozcan G kullanıcısına yanıt
    4 saat uzeri ekran suresi veriyor bello.
    Zf5 2 2.5 saat arasi ekran suresi veriyor. En azindan arkadasimdaki..
    Ona da ben önermiştim. Bataryasi haric herseyinden memnun ama batarya zayif diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Saygılar.
  • Arkadaşlar asus çift çekirdekli ama 2 gb ram i var lg bello 4 çekirdekli 1 gb ram i var hız konusunda sizce hangisi daha iyidir. Oyun için pek kullanılmayacak telefon yani oyun performansı önemli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: west_1905

    Arkadaşlar asus çift çekirdekli ama 2 gb ram i var lg bello 4 çekirdekli 1 gb ram i var hız konusunda sizce hangisi daha iyidir. Oyun için pek kullanılmayacak telefon yani oyun performansı önemli değil.

    Dostum tamamen daha önceki android deneyimlerime dayanarak yazıyorum daha önce asus zen 5 kullanmadım fakat daha öncesinde Samsung Wonder kullanıyordum malum 235 gibi ram i vardı telefonun işlemcisi 1,4 olmasına rağmen çok kasıyordu o yüzden rami yüksek olan cihaza yönelmeni öneririm bu arada lg g2 kullanıcıyım lg'yi çok yönü ile beğeniyorum ama ram önemli bir konu
  • forum_m F kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeş. Bu soruyu size ablam için sordum ona telefon bakıyoruz o yüzden daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. Yani benimde marka takıntım yok zira kendim piranha zen kullanıyorum. Ancak servis konusunda lg daha avantajlı gibi duruyor bu yüzden lg alabilir. Ekran ve ram konusunda asus ağır bassada şarj ve servis konusunda lg daha önde galiba
  • İkiside değil moto g teknosada 750 oldu git bak derim.
  • Dostum pek servis olayina takilma zira telefon milleti ya dusuyor bozuluyor ya da ekrani kiriliyor onun disinda kolay kolay bozulmuyor onu da zaten garanti karsilamiyor karsilamadigi gibi hem pahali hem de uzun suruyor ornegin suan lg g2 kullaniyorum ekrani kirildi servis 550tl fiyat verdi orijinal ekrani 270 e takdirdim yan sanayi icin 200tl dediler cok takilma bence tavsiyem paralel ithalat g2 almaniz yonunde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • televizyon kumandasına benzeyen tasarimi,Zenfone 5 almamak için en geçerli neden bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar teşekkürler dün akşam lg l bello yu almış ablam bakalım ilk izlenimlerimiz iyi gibi. İnşallah pişman olmaz.
  • Kendim Asus Zenfone 5 kullanıyorum. Asus hız olarak daha iyi ama arada uçurum yok.
    Salı günü eşime LG L Bello aldım. Kurulum güncelleme vs derken kendi şarjı bitti. Gece 12 de şarja koyup bıraktım sabah tekrar açtım. Çarşamba ve Perşembe günü kullandı. Akşamları 5 ten sonra gece 12 ye kadar Wİfi açık oyun uygulama face vs telefon kullanıldı. Gündüz hanım evde öğlenden akşam 5 e kadarda okulda.Hatta akşam 25 dakika Tango dan görüntülü görüşme yaptım denemek için. Bu sabah telefona baktığımda %26 şarj vardı. Akşam işten geldim şarj %6 ydı. Ve yakşalık 1 saat önce bitti şarja taktım. Öncelikle batarya müthiş. Bataryanın iyi olduğunu duymuştum ama bu kadarını beklemiyordum.
    Ram 1 GB diye ilk zamanlar tereddüt ettim ama kullanımda problem yok. Avea nın kendi uygulamaları ve LG nin uygulamaları kaldırılabiliyor.

    Bayan için LG düşünülebilir. Asus daha aktif kullananlar için daha iyi ama batarya olarak Bello bariz daha iyi.




  • Arkadaşlar ben g2 mini kullanıyorum ve tavsiye ederim. Size bir de uyarı: brightstar teleservice garantili ürün almayın benim motorolayı 7 aydır göndermiyorlar. O nedenle motorola sakat. Tabi servisleri değişirse başka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.