Şimdi Ara

LG B7 - Samsung Q7 - Sony XF9005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar,

    Önümüzdeki ay içerisinde 55" bir televizyon alacağım. Geçtiğimiz aylardan itibaren araştırmalarım devam ediyor fakat henüz bir karara varamadım. Bu nedenle bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Öncelikle bütçem maksimum 8500 TL'dir. Yaptığım araştırmalar neticesinde göze en güzel gelen tv LG'nin B7 OLED modeli, fakat heryerde yazılan çizilenlere göre ekran yanması problemi olduğu söyleniyor. Bir de dün Agora AVM Teknosa bayisinde elektrik kesintisi yaşandı ardından LG B7 bir türlü açılmadı. Bunun nedenini pixel temizliği olduğu söylendi fakat ben inandırıcı bulamadım.

    Samsung Q7 modeli içinse şuanki fiyatlar benim bütçemi aşıyor. Yalnızca Vatan Bilgisayar'da Q7'nin fiyatı 6.998 TL olarak görünüyor. Bunun 2017 modeli olma ihtimali var mıdır? Eğer bu doğruysa 2018'e göre ne gibi dezavantajları vardır? Samsung bayisi sadece görüntü kalitesi daha iyi gibi bir genel açıklama yaptı, fakat herhangi bir detay vermedi.

    Sony XF9005 içinse henüz canlı olarak görmedim, fakat gerek yurt içi gerekse yurt dışı tüm inceleme sitelerinde çok fazla övgü alıyor. Haliyle bu da dikkatimi çekmesine neden oluyor, fakat aynı fiyatı (HepsiSony - 7499 TL) bandında OLED bir televizyon almayıp Sony'i seçmek ne derece mantıklı olur?

    Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.