Şimdi Ara

LG BEKO MU VESTEL Mİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar akşama bir klima satın alacağım. 18.000 btu luk lazım ev için. Ancak bütçem 1400 - 1500 maksimum. O fiyatada zaten Japon malları A sınıfı klima alamıyorum. Abimde 18.000 lik Vestel Platinium A serisi bir klima var 1 yıldır sorunsuz kullanıyor. Birde LG BEKO dan 8700 D modeline baktım dün oda hoşuma gitti. Soğutması 19.000 ısıtması ise 21.000 btu. iki klimanında fiyatları birbirine çok yakın sizce hangisi daha iyidir ? Acil yorumlarınızı bekliyorum lütfen.



  • bunun için biraz geç kaldım ama bence vestelden uzak dur. . . .
  • arkadaşım vesteli ve lg beko klimaları kullanmadım o yüzden ikisi arasında seçim yapmana yardımcı olamam ama bir tekstil elektronikçisi olarak lg nin inverterlerini çok kullandım ve bir sorunla karşılaşmadım yani inverterleri kaliteli tabi fiyat klasmanına sokarsak ama kliması nasıldır bilemiyorum sana bildiğim tek bir şey söyleyeceğim elektronik eşyaları bir kere alıp temiz almak ve senelerce sorunsuz kullanmaktır.o yüzden sana tavsiyem şu marka bu markadan ziyade klimada kendisini kanıtlamış markalardan almanı tavsiye ederim uzun süre ve ısınmada da kullanacaksan yarı yolda kalmamak için kaliteli ve inverterli almalısın.bende klima alırken çok araştırdım tabi bu forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile almıştım çok memnunum ve bir şikayetim yok ısıtması da soğutması da yaktığı elektrikte süper.saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy46 -- 6 Mart 2009; 11:17:46 >
  • lg yada arçelık alabılırsın ıkısınde tamamıyle aynı en ufak ayrıntısınakar kullanılan malzemelerekadar...6 yıllk arçelık teknısyenıyım tavsıyem arcelık yada lg beko yonunde
  • sakın LG beko almayın, komşumuzun kliması LG beko, gürültüden uyuyamıyoruz, gece birkaç sefer çağırıp titreşim ve gürültüyü dinlettik, servis çağıracaklarını söylediler, fakat sonuç alınamadı ve çözümü olacağını sanmıyorum. şikayet var sitesinde aynı şikayeti yazan birçok kişi var. sinir sahibi olmak ve yıpranmak istemiyorsanız sakın Lg beko almayın.
  • arkadasım yıllardır bınlerce klıma taktım ve ben senı dedıgın o sese raslayamadım..cıkanlar olduysada yanı naklıye hasarlıdegısım oldular lutfen brınde gorup hepsı aynı dusuncesıne gırmeyelım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: candas

    arkadasım yıllardır bınlerce klıma taktım ve ben senı dedıgın o sese raslayamadım..cıkanlar olduysada yanı naklıye hasarlıdegısım oldular lutfen brınde gorup hepsı aynı dusuncesıne gırmeyelım..

    geçen aylarda LG beko klima gürültüsünü araştırdığımda şikayetvar.com sitesinde çok fazla miktarda şikayet yazısı okudum bunlar sadece internete ulaşan şikayetler. isteyen google dan araştırabilir.
    Bu gürültüyü ancak çeken bilir, insanı o kadar çok yıpratıyor ki, durduk yere insan psikolojisini bozan ve çevresi ile papaz olması cabası. Bir malı alana kadar gayet güzel aldıktan sonra iş bitiyor.
    Klima bir defa alınır.
  • Bu fiyat kategorisinde Samsung da güzel. Ben yazın almayı planlıyordum kısmet olmadı. Bir de Electra var.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: candas

    arkadasım yıllardır bınlerce klıma taktım ve ben senı dedıgın o sese raslayamadım..cıkanlar olduysada yanı naklıye hasarlıdegısım oldular lutfen brınde gorup hepsı aynı dusuncesıne gırmeyelım..

  • arçelik A sınıfı memnun eder
  • lg beko ve arçelik çok güzel bir marka bende 3 tane var. hepsinden çok memnunum altus'a da bak arçelik üretiyor altusun mallarını onlar daha ucuz onlara da bir bak. eğer almadıysan geç kaldıysam izlenimlerini yazmanı bekliyorum.
  • Bu üç klimadan uzak durmanınızı öneririm alacaksan daikin,mitsubishi vs gibi klimalara yönelin derim ve inventer A sınıfı klimalardan alın derim..

    kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.