Şimdi Ara

LG BH9530TW ev eğlence sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • axi2934 A kullanıcısına yanıt
    Bostancı Elecrtoworld(Bimeks) 1.799,00 TL 11 Taksitle aldım ürün endonezya üretimi. İnternet konusunu düzeltmem gerek ses sisteminin bağlı olduğu LG Televizyondu (smart özellikli) şimdi smart özelliği olmayan bir LG tv'ye bağlı ve internette youtube yüklemelerinde beklemeler oluyor. Optik kablo ile bilgisayara bağladım. Optik kablo ile 5.1 sesleri kesinlikle alamıyorsunuz. Hoparlörlerin hepsinden aynı ses çıkıyor. AC3 ve Wav ses dosyalarını görmüyor. İlerde yeni güncelleştirmelerle bu dosyaları görürmü bilemem?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orca_kaos -- 21 Aralık 2013; 18:27:23 >
  • orca_kaos O kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın cihazı. ben de uğultu konusunda biraz rahatsız oluyorum bazen baslar çok tok değil ama gerektiğinde bası kısarak çözüyorum bi şekilde.. fiyat olarak yılbaşını bekleseydiniz daha uygun bir fiyat bulma şansınız olabilirdi. teknosa kısa bür süre önce 1590 tl + 100 tl hediye çeki ile satıyordu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi es_umit -- 21 Aralık 2013; 19:55:29 >
  • es_umit kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İnternetten almak istemedim. Ürünü görerek, deneyerek ve hangi ülkede üretilmiş ona bakarak alıyorum. Menü'de hoparlörlerin kaç metreden dinleyeceğinize dair ayarlar var. 6 kanallı bir filim izlerken ayarladım ve standart o ayarlarda kullanıyorum ve net sesler veriyor. Özellikle 3d Sound (filim moduna) çok etkili ve ayarlarken buna göre ayarlayın. Filim izlerken arkadaki kolonların yanında izlerseniz çok gerçekçi ve hoş sesler oluşuyor. Bazen sesler "dışardanmı geliyor acaba? "dedirtecek cinsten. Konuşma sesleri ön hoparlörlerden az çıkıyor. Filimlerdeki müzikler yüksek olduğunda duyulmuyor. Yanlış hatırlamıyorsam ön hoparlör sesini 6, mesafesinide çok uzun tuttum (5 metre filan siz dahada artırabilirsiniz.) böylelikle müzik çalarken konuşma sesleri normal duyuluyor. Ben bas ayarlarını -10 ve -12 arasında duruma göre değiştiriyorum. Ama genelde -12 civarında tutuyorum, çok uğultuyu sevmiyorum.




  • Hocam bilgi için tşk ederim @orca_kaos

    @es_umit teknosa şuan 2099 tl diyor yanında tv alırsak 1799 tl ye düşüyor. sizin dediğiniz rüya gibi bir fiyat 7530 o fiyat satılıyor şuan. İnternette 1600 civarında var ama güvenemiyorum.
  • axi2934 A kullanıcısına yanıt
    Yilbasi gecesini dikkatle takip etmenizi tavsiye ederim cok guzel firsatlar cikabilir. Bana gore bu cihaza 1500un uzerinde bir rakam fazla. Siklikla kampanyalar cikmaya basladi 2014modeler duyurulmaya baslanacaktir kisa zamanda diye dusunuyorum. Bu yuzden fiyat takibi yapmaya devam edin sahsi fikrim kesinlikle o rakamlara degmez. Yukarida fiyat linkleri vermistim pesin alim imkaniniz varsa 1580 civarina tek cekim firsatlari mevcut. Kliksa.com u takibe almayi unutmayin cok guzel firsatlar cikiyor. Devamli olarak 100tl 150tl puan kampanyalari yapiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekledim bu kadar yıl başıda biraz geçsin diyorum. dediğiniz gibi 2014 modellerle birlikte fiyatta bir düşüş olacaktır. Ben sıkı takipteyim yalnız sizinde dikkatinizi çekerse benim kaçırma ihtimalime karşın buradan haberdar ederseniz beni sevinirim.




    @es_umit
  • axi2934 A kullanıcısına yanıt
    Firsat buldukca ve hatirladikca takip edip bilgilendirmeye calisacagim. Sadece lg nin 9530uylami ilgileniyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet evet Sadece bh9530 ile ilgileniyorum. tşk ederim desteğiniz için



    @es_umit
  • LG BH9530
  • axi2934 A kullanıcısına yanıt
    slm, bugün yine biraz fiyat araştırması yaptım en iyi fiyat tekno marketler grubu içinde media markt da var. 1799 12 taksit seçeneği ile
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-BH9530TW-5.1-Blu-Ray-3D-Kablosuz-Ev-Sinema-Sistemi,103452,465566,855380.html?langId=-14

    ama küçük ölçekli firmalarda daha güzel fiyat halen devam ediyor. 1637 tl 12 taksit axess ve diğer (bonus+world) kartlara 1650 tl 12 taksit seçenekleri mevcut. site de güven problemi yok. bilgilendirmek benden değerlendirmek sizden olsun...
    http://www.bedavacim.com.tr/LG-BH9530TW-3D-Bluray-Kablosuz-Ev-Sinema-Sistemi_14394.html#2




  • Mrb ben de bh9530tw aldım sonra bluray bir filmle denedim ama audio menüsünde 7.1 ve 5.1 sesler çıkmıyor filmin kutusunda yazan dillerin sadece 2.1 yazıyor. Örneğin film kutusunda Russian 5.1 diyor menüde Russian 2.1 . acaba cihaz arızalı mı yardım lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eFF

    Mrb ben de bh9530tw aldım sonra bluray bir filmle denedim ama audio menüsünde 7.1 ve 5.1 sesler çıkmıyor filmin kutusunda yazan dillerin sadece 2.1 yazıyor. Örneğin film kutusunda Russian 5.1 diyor menüde Russian 2.1 . acaba cihaz arızalı mı yardım lütfen

    kumandadan info menü tuşundan ayarlar geliyor oradan audio kısmında ac3 veya dts 3/2.1 hangi ses dosyaları gömülüyse filimde onu seçiyorsunuz. filim 2.1 ise başında 3 olmuyor zaten. Ayrıca 5.1 filim izlerken kesinlikle 3d sound tuşuna basın ve filim olarak ayarlayın. Ses ayrışması sinemadan daha iyi oluyor. 7.1 sesleri desteklemiyor boşuna uğraşmayın cızırtıdan başka bişey duyulmuyor veya cihaz kilitleniyor.
  • LG BH7530 ile LG BH7530TW arasında her hangi bir fark var mı.
    yoksa cihazlar aynı cihazlar mı?
  • Arkadaşlar bu özellikte olan cihazlar için [Dolby Atmos & Auro 11.1] ile desteklenmiş DTS veya DTS-HD filmlerde güzel atmosfer oluşur.


    http://www.dolby.com/us/en/experience/dolby-atmos/movies.html


    http://www.barco.com/en/Auro11-1/Movies%20in%20Auro%20-%20exhibitors?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 25 Ağustos 2014; 20:04:34 >




  • bende de bu sistemden var.usb den film takınca dts sesli bir fişlmde sadece efektlerin sesi geliyor.konuşmalar gelmiyor.ayarlardanbaktım olmadı.yardımcı olabilecek varmı?
  • Yukarıdaki bir çok yorumu okudum ve bir çoğunun faso fisodan başka bir şey olmadığını gayet net söyleyebilirim. 2 Ekim 2014 tarihinde aldığım üründen zerre bir pişmalık olmadığı gibi, özellikle dts formatında ki ses dosyalarına ait filmleri, 3d Film modun da izlemenin kefyi her geçen gün hayranlığımı daha da arttırmaktadır. BH9530TW nin kalitesini, Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları, Yarının Sınırında, Godzilla veya adalet gibi ses efektleri iyi yapılmış filmleri Blue Ray olarak izlediğinizde çok daha iyi anlayacaksınız. 3D film modunda izlediğinizde bir çok sinema salonundan daha iyi bir ortamda film izlediğinize şahit olacaksınız. Bu filmleri ayrıca ses siteminin ayarlar sekmesinin ses bölümündeki "BitStream" seçeneği etkin olarak izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca evinizde bu sistem var ise, herhangi bir tv modeli kullanmanız, bu ses sitemine ayıp etmek olur. Bu ses sitemini mutlaka kaliteli bir projeksiyon ev sinema sistemi eşliğinde kullanmanızı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phaeton1 -- 3 Ocak 2015; 23:06:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRK1905

    bende de bu sistemden var.usb den film takınca dts sesli bir fişlmde sadece efektlerin sesi geliyor.konuşmalar gelmiyor.ayarlardanbaktım olmadı.yardımcı olabilecek varmı?


    sorun çözülmüştür.küçük kolonun kablosu çıkmış.test ederken farkettim.ucunu taktığımda sesler düzeldi...DTS ve Tru HD DTS formatlarını sorunsuz okuyor..
  • Merhaba arkadaşlar.
    Kullanmış olduğum LG BH 6530 sinema sisteminde yeni çıkan 7.1 filmlerde ses sorunu yaşamaktayım. Ses olarak sadece efekt sesi geliyor. Yazılımsal bir sorun yeni güncelleme ile yeni codecler çözülebilir. En son sorun yaşadığım filmin linkini aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Lg ile iletişime geçtim en kısa sürede dönüş yapacaklar.
    Benim bilmediğim bir çözüm yolu varsa bilgi paylaşımında bulunduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

    https://kat.cr/jurassic-world-2015-1080p-bluray-remux-avc-dts-hd-ma-7-1-rarbg-t11322091.html




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.