Şimdi Ara

LG Bölümü Açıldı, Hayırlı Olsun!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam bulamadım ama tam bir yer yani benim laptopun modelıne göre bulamadım..

    Link verebilirmisin
  • sesle ekranı buldum wiriles ve ethernet kaldı arakdaşlar yardım.
  • Ülke bölümünden TR yerine USA yada UK seçmen yeterli. Bi soru için yıllık konuyu üstlere çıkarmışsın.
    Ayrıca xp ye dönmeden önce ayrıntılı araştırma yapman ve tüm driverleri elinde bulundurmadan başlamaman gerekirdi.
  • Burası belli bir konu için açılmış ve üstünden bir yıl geçince eskiyecek bir bölüm değil. LG notebook lar için bir problemi olanlar tabii ki buraya yazacak ve bilenler veya fikri olanlar da cevaplayacak

    Edit : Model seçimlerini yaptıktan sonra direk link vermiştim ama onu tıklayınca açılan sayfada hata oluyor.
    http://gb.lgservice.com/gcsc/b2c/hpi/main tıkladıktan sonra subject dışındaki yerlerdeki seçimleri yaparsan ilgili sayfa açılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 29 Haziran 2008; 11:11:32 >
  • Arkadaşlar bende Lg M1-QPCLT Expres Dual bir pc var ancak izmitteyim anakart sorunu yaşıyorum ist kadıköye götürdüm ama tamir edemediler ne işlimci çipte ne ekran kartı çipinde nede biosta sorun bulabildiler anakart sorunu diyorlar.Pc ilk açıldığında power tuşu açılıyo fan çalışmıyo bios görüntü yok florasanlar yanıyo ekranla ilgili bi sorun da yok hdd de de bi sorun gözükmediğini söylediler .2 el anakart veya sıfır anakart nasıl temin ederim .yardımcı olursanız sevinirim.
  • Belki diğer modellerin de anakartı buna uygun olabilir, onları da bir araştır istersen. Olmazsa servis yolları gözüküyor artık..
    quote:

    Orijinalden alıntı: snowman_cop

    Arkadaşlar bende Lg M1-QPCLT Expres Dual bir pc var ancak izmitteyim anakart sorunu yaşıyorum ist kadıköye götürdüm ama tamir edemediler ne işlimci çipte ne ekran kartı çipinde nede biosta sorun bulabildiler anakart sorunu diyorlar.Pc ilk açıldığında power tuşu açılıyo fan çalışmıyo bios görüntü yok florasanlar yanıyo ekranla ilgili bi sorun da yok hdd de de bi sorun gözükmediğini söylediler .2 el anakart veya sıfır anakart nasıl temin ederim .yardımcı olursanız sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum oluacak bende r560 u-arc2bt modeli var bu cihaza xp yükledim yalnız recovery bölümlerine dokunmadım sadece d: sürücüsünde ki bazı dosyalar gitti ama yönetten baktığınız da aşağıda ki görüntü mevcut yani bölümmler zarar görmedi şimdi sorum başlangıç f11 seçeneği çıkmıyor orjinal win 7 e dönmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler...

    http://www.ressim.net/l/upload/14c28666.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalagora -- 7 Eylül 2010; 0:19:04 >
  • Merhaba

    LG R560-U.ARC2BT için bilgisayar ilk açıldığında çalışan yedekleme ile yapılmış olan ve recovery bölümünde bulunan backup.wsi backup.000 backup.001...... isimli dosyalar lazım.

    Sabit disk üzerinde bir partititon recovery olarak ayrılmış, ama LG smart recovery programının aradığı bu dosyalar yok. Tüm disk üzerinde aradım ama yok. Ya ilk yedekleme hiç çalıştırılmadı veya bu dosyalar bilinmeden silindi.

    Bilgisayarın altında Win 7 Home Premium lisans etiketi mevcut, LGE internet sitesinde de sürücüler var. Bu şekilde de halledebilirim ama uzun uzun uğraşmadan bilgisayarı ilk haline yüklemek istiyoruz.

    Recovery için 10 GB alan ayrılmış. Tahmin ediyorum bu dosyaların toplamı 5-10 GB arası. Yanımda HDD/flash getirsem, İstanbul'da temin edebileceğim R560 sahibi var mıdır acaba? Veya hızlı internet bağlantısı varsa yüksek hızla download edebileceğim bir alana yüklenip link gönderilirse oradan da indirebilirim.

    Şimdiden teşekkürler.

    Edit: R560 için alt model numarası girildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_epir -- 9 Eylül 2012; 14:09:04 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.