Şimdi Ara

LG C6 Oled Tv Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar

    Bu tvyi almayı düşünüyorum fakat pek bilgim yok.
    Bu fiyata daha farklı birşey mi almalıyım?

    Kullanan veya bilgili olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • JonVaynen kullanıcısına yanıt
    Muhteşem bir 2016 model bir TV dir eksiği yok fazlası var eğer curved sevmiyorsan aynı özelliklere sahip B6 yı da alabilirsin 2017 modeller en iyisi ama fiyat 13K ya çıkıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13k lar çok çok fazla benim için.

    Curved hiç kullanmadım ama antipatik değilim alışırım herhalde

    C7 trye gelince fiyatı düşer c6 nın diye düşünüyorum ama bir kurnaz ben değilim tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde bir lg oled tv sürekli aklımda ama c6 da input lag 34 ms , 2017 model c7 de 21 gibi bişi sanırım oyun oynamak, konsol bağlamak varsa arada aklınızda c7 bekleyip almak mantıklı olabilir.
  • Evet farkettim onları ama konsol için değil film vb içerik için c6 almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34ms den online oyunlarda gecikme olmuyor 40ms ve üzeri sıkıntı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün lg mağazalarında 9000 tl

    Teknosa vb mağazalarda 8000 tl



    Biraz beklesem mi acaba :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    34ms den online oyunlarda gecikme olmuyor 40ms ve üzeri sıkıntı.

    20 bile bence çok online rekabetçi oyunlar için, monitör kullanıyorum ben, tv ile aram çok iyi değil bu yüzden oyun konusunda, ama almışken böyle kaliteli bir ekranda en azından single player oyunları oynayabilrim çok acil değilse ihtiyaç, bence bir oyun sever için beklemeye değer bir fark.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JonVaynen

    Ürün lg mağazalarında 9000 tl

    Teknosa vb mağazalarda 8000 tl



    Biraz beklesem mi acaba :/





    hepsiburada 7599 görünüyor garip %10 indirimleri oluyor hepsiburadanın tv lerde oluyormu emin değilim ama baya uygun fiyatlara dizüstü ekran kartı falan almıştı geçen aylarda forumda insanlar , böyle bir indirime denk getirilebilir bunun dışında da 2017 ler satışa başladığında biraz indirim görebilirm ama çok stoklu ürün olduğunu sanmıyorum o dönem bulmak zor olabilir.
  • 35ms lik bir led tv de 400 saat BF 1 ve daha bilimum online oyun geçmişim var ve hiç gecikme sorunu yok sendeki psikolojik takıntı olmuş bence... 2 katı daha fazla para verip 2017 model şuan için alınmaz çünkü astronomik bir fiyat farkı var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada ya güvenip o tvyi hayatta almam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    35ms lik bir led tv de 400 saat BF 1 ve daha bilimum online oyun geçmişim var ve hiç gecikme sorunu yok sendeki psikolojik takıntı olmuş bence... 2 katı daha fazla para verip 2017 model şuan için alınmaz çünkü astronomik bir fiyat farkı var.

    arkadaşın oyun beklentisi olmadığı için zaten c6 almasında sakınca yok bencede ama c7 beklemesinden kastım acelesi yoksa bu fiyatlara 7-8 bin civarına düşmesini beklemek, yoksa benim bütçem ve bakış açımla herhangi bir tv ye 15.000 tl vermek için ; ya forumdan tavsiye almayacak kadar zengin yada geri zekalı olmak gerekir.

    Bunun dışında 35 ms le sana başarılar 400 değil 4000 saatte oynasan monitörde oynayan iyi bir oyuncu karşısında anca figüran , tv kekliği olursun .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 28 Temmuz 2017; 17:51:23 >
  • Konsolcu adam monitörde oyun oynamıyor zaten PC ci oyuncular gider son sistem PC toplar orada 4k ultra ayarlarda takılır. 55" tv de dev ekranda keyifle oynamak varken bana üstüne para verseler monitörde oyun oynamam oynayanada güler geçerim...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JonVaynen

    Hepsiburada ya güvenip o tvyi hayatta almam :)

    :) hocam hepsiburadayla hiç bir organik bağım yok ama bende nedense hepsiburadaya inanılmaz güvenirim hatta son dönemde elektronik cihaz alırken özellikle satıcısı hepsiburada olan ilanlara dikkat ederek ordan aldım hep , iade işlemlerinde hiç sorun yaşamadım, memnun kalmadığım sorunu olmayan cihazları bile sorgusuz sualsiz iade aldılar , parayı iade etmektede sorun çıkarmıyorlar, sizin başınızdan bir sıkıntı geçti sanırım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Konsolcu adam monitörde oyun oynamıyor zaten PC ci oyuncular gider son sistem PC toplar orada 4k ultra ayarlarda takılır. 55" tv de dev ekranda keyifle oynamak varken bana üstüne para verseler monitörde oyun oynamam oynayanada güler geçerim...

    yapma dostum biraz hırs ve rekabetçi duyguyla multiplayer fps oynayan oyuncular konsolda da monitör kullanıyor emin ol.
  • Kardeş nerede online oyun oynuyorsun bilmiyorum ama geleni geçeni indiriyoruz oyunda isterlerse klavye/mouse ile oynasınlar o game pade bir alıştın mı gerisi faso fiso.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yaşamadım ama görmediğim ürünü almam açıkcası gidip yerinde görücem kutuyu kucaklayıp eve gelicem :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ne kadar iyi olduğunun önemi yok multiplayer fps oyunlarını iyi bir monitörde oynarsan daha iyi olursun maksimum performansın çıkar ortaya demek istiyorum, sana bir örnek vereyim senin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bilmiyorum geleni geçeni indiriyorum diyorsun da karton aslan da olabilrsin ama gerçekten yetenekli bir arkadaş vardı tv de oynamakta ısrar eden tv side kötü bir tv değildi adamı güç bela monitöre geçirdik geçen zamana üzüldü, biz gamepad , monitör kıracak kadar heycanlı oyun oynayan adamlarız monitör şart bizim gibilere.


    ben ağırlıklı olarak xbox one da oynamayı seviyorum ama değişiyor , halo5, overwatch, destiny ye çok zaman hardcadım son dönemde. konsolda gamepad geri bildirimleri ve eşit şartlarda mücadele sebebiyle oyun oynamayı daha çok seven biri olarak grafik detaylarını çok sallamasamda blizzard overwatch ı pc de farklı yapmış, akıyor oyun, 60fps üstü 2k da oynuyorum, battlenet de live ı aratmıyor harika bir platform sırf bu yüzden bu sıralar pc de küfür ede ede klavye - fare ile overwatch onuyorum . xbox da da overwatch oynadım ama kitle malesef konsollardan ziyade pc üzerinde aktif overwatch da, destiny 2 ile birlikte de xbox one da geçiririm sanırm önümüzdeki iki yılı, zira arkadaş grubumda xbox da oynayacak, ama destiny 2 de pc ye battlenet üzerinden çıkacak sırf bu yüzden pc için beta ya bakıp optimizasyon sağlam olursa 60 fps destiny 2 deneyimi içinde pc ye kayma ihtimalim var, denemek istiyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.