Şimdi Ara

LG'den çentiksiz amiral gemisi: LG V35 ThinQ resmen tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • wickedfb kullanıcısına yanıt
    Kur bu kadar artmışken diyoruz da bizim vatandaşın ensesi çok kalın zaten, ödemediği çeşit çeşit vergi neredeyse kalmadı.



    Dolar artmış bana ne, doları olan düşünsün diyen bir toplumdan fazla bir şey beklemiyorum.



    Benim ensem kalın olsa burada olmazdım.



    Nice milliyetçilik edebiyatı çekenler paraya doyunca ilk iş parayı yurt dışına götürmek oluyor.



    Bu ülkenin yeni zenginleri bir türlü vergi rekortmenleri listesine girmiyorsa yanlışlıkların en büyüğünü yaşıyoruz demektir.



    Bu ülkenin en büyük köklü bir kaç grubu ve ailesi her sene vergi rekorları kırarken diğerlerinin ortada olmaması komik değil mi!



    Eğer tüm bu gelişmeler karşısında bazılarına yurt dışın tatilim rahatsızlık veriyorsa yine yanlış olan bir şey var demek istiyorum. Çünkü yukarıda yazdıklarım bütün yanlışların başlangıcı galiba diye de düşünmek lazım.



    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Tam tersine G7’den çoğu konuda daha iyi. İlk olarak hafızadan bağımsız olarak tüm varyasyonları 6 GB RAM’e sahip. İster 64 ister 128 alın sabit 6 GB RAM mevcut. Ama G7’de maalesef hafıza opsiyonuna bağlı olarak 4 GB RAM mevcut. İkinci olarak G7’de LCD ekran var, V35’te ise OLED. Üçüncü olarak ise 3300 mAh pili ile 3000 mAh pile sahip G7’den daha uzun kullanım süresi veriyor. Dördüncü ve son olarak Android 10 güncellemesiyle G7’de DSD ve MQA desteği kaldırıldı. Hatta Android 10 güncellemesi alan G8, V40 ve V50’de de bu destek kaldırılırken ilginç bir şekilde V35’te bu destek kaldırılmadı. LG’nin bu konuda bir istisna olarak bıraktığı tek cihaz konumunda. G7’nin tek artısı Boombox ile çok daha iyi hoparlör sesine sahip olması. Geriye kalan her şeyde V35 üstün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 12 Kasım 2023; 1:33:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çentiksiz olarak çıkmış en iyi tasarıma sahip telefon. Özelliklerine diyecek yok. Zamanının all-in-one modeli diyebiliriz.

    - 32-bit/384kHz Hi-Fi Quad DAC (ESS SABRE ES9218P)
    - DTS:X 3D Surround
    - LDAC, AAC, aptX HD, SBC desteği
    - MQA (Master Quality Audio) formatı desteği*
    - DSD128 desteği
    - QHD+ çözünürlüklü HDR10 destekli OLED panel
    - 4K60 video + 24-bit ses kayıt
    - 24/192 stereo kayıt (FLAC, WAV, M4A, AAC)

    V35 haricinde bu özelliklerin tamamını eksiksiz olarak barındıran başka bir telefon daha yok. Resmen multimedya için yapılmış bir şey. Aç DTS:X 3D Surround tak kulaklığı HDR10 panelde bluray film izle. Müthiş bir zevk.

    Özellikle video kayıtta yüksek desibelli bir ortamda örneğin bir konserde iseniz telefon içindeki desibel ölçer ile bunu algılıyor ve ses kaydını konser modunda yapıyor. Sesler bu sayede patlamıyor ve bozulmuyor. Adamlar seste çıtayı Allahüekber dağlarına çıkarmış. Hastalık seviyesinde detaylara inilmiş.

    Kendi zamanının en hızlı şarj olan telefonuydu. Yarım saatte %45, bir saatte %84 dolum gerçekleşiyor. Tam şarj ise 85 dakika sürüyor. 2018’de bir buçuk saatin altında 3300 mAh’ı tam şarj etmek büyük başarıydı. Yanlış bilmiyorsam o zamanın pil kapasitesi/şarj süresi oranında en hızlısıydı.

    V30 ile aynı dış görünüme rağmen çok daha havalı. Şafak siyahı renginde bir kasa. Temelde siyah gibi görünse de farklı açılardan bakıldığında maviye kayan bir siyaha dönüşüyor. Çok farklı bir şey.

    * LG, Android 10’a geçişi sonrası V35 haricinde bu güncellemeyi alan tüm Hi-Fi modellerinden (G7/G8/V40/V50/V60) MQA desteğini çekti. V35 ise A10 güncellemesi alıp MQA desteği sunan LG’nin istisna olarak bıraktığı tek model konumunda.

    LG'den çentiksiz amiral gemisi: LG V35 ThinQ resmen tanıtıldı
    LG'den çentiksiz amiral gemisi: LG V35 ThinQ resmen tanıtıldı
    LG'den çentiksiz amiral gemisi: LG V35 ThinQ resmen tanıtıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 25 Şubat 2024; 22:10:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.