Şimdi Ara

LG den gelen ürünlerin ambalajı nasıldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ben LG yetkili mağazasından 3 adet beyaz eşya aldım. Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi. Ürünler mağazada yaklaşık 6-7 ay kaldı. Yeni teslim aldım. Ancak kurdurmadım. Çünkü ürünlerin en dış kutuları açılıp tekrar paketlenmiş gibi. Karton kutunun dışında ne bir ambalaj var (jelatin yada press poşet gibi) nede bir bant. Lg den ürün alıpta eve gelen arkadaşlar ambalajların nasıl olduğuna dair bilgi verebilirler mi?

    Şimdiden teşekkürler...



  • Benim Bildiğim jelatin şeklinde ambalaj olmak zorunda.
    Ürünün kenarlarında da boydan boya jelatin olmalı
  • hiç bir ürünün kutusunda ambalaj yoktu. Bu konuda ne yapabilirim. Herhangi bir teslimat belgeside yok elimde.
  • Bende LG çamaşır makinesi internet üzerinden aldım ve kutu üzerinde ek naylon ambalaj yok idi. Yetkili servise sorduğumda LG kutularında karton ambalaj dışında naylon ambalaj olmadığını ifade ettiler. Zaten makinedede bir sorun olmadığı sıfır cihaz olduğunu teyit ettiler.
  • LG çamaşır makinası adığımda aynı soruyu ben de sormuştum.LG bu naylonu kullanmıyormuş.Çamaşır makinesi kalın bir karton ambalaj içinde üzeri plastik atkı ile sabitlenmiş şekilde geldi bana da .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mars51

    LG çamaşır makinası adığımda aynı soruyu ben de sormuştum.LG bu naylonu kullanmıyormuş.Çamaşır makinesi kalın bir karton ambalaj içinde üzeri plastik atkı ile sabitlenmiş şekilde geldi bana da .

    aynen öyle Lg beyazeşya kutularının dışında başka ambalaj naylonu yoktur...kutunun üzerinde bandajlı olarak gelir içinde poset ambalajlıdır..kunun tutma yerini açarak bakabilirsiniz içine.. ambalajı içindedir..dışı normal tv ..monitor kutuları gibidir..endişe duymanıza gerek yok...
  • EVET PEK BİR İLGİSİZLER
  • Bende şu 9 kg lık bir tane LG çamaşır makinası aldım. Kutusu haşat olmuştu iade ettim başka bir bayiden dün aldım onunda kutusu öncekisi gibi değilse bile biraz yırtığı falan vardı. Kutuyu açtığımızda ise sadece bir naylon ile kaplanmış ve etrafında kırık dökük beyaz köpükler vardı. Sordum tabiki niye böyle bu ürünler yurt dışından geliyor bu yüzden buraya gelene kadar bu şekilde ambalajında zedelenme oluyor dediler. Ancak cihazın çiziği eziği vs yok temiz yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.