Şimdi Ara

LG DUAL DELUXE S3-M09JL1ZA! PİŞMANLIK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG DUAL DELUXE S3-M09JL1ZA modelini gg üzerinden 3330TL ye satın aldım. Servis geldi,güzelce kurulumunu yaptı. Bakır borulu, vakumunu da yaptılar.

    ilk başta niye bu ürünü aldım? Çünkü salonda 30 metrekareden büyükçe bir odayı LG Sirius deluxe serisi klima ile 4 yıldır harika şekilde ısıtabiliyorum. soğutması zaten iyi. benim için ısıtma önemli. Sirius klima 22-23 dereceye set edilip en düşük üflemede odayı sıcacık yapıyor. 24-25 yapınca baya baya sıcak oluyor. 26dan yukarı ayar yaparsanız odada durulmuyor, o kadar sıcak oluyor.
    Anca çok soğuk havalarda 25e set edip kullandım (yani Antalyalılar için çok soğuk havalarda diyeyim, bu da 0 ya da -1 ila +5 dereceler arası) normalde antalyada gece sıcaklığı 5 ila 10 derece arası, gündüzde 10 ila 17 derece arası olur.

    Dual Deluxe sınıfı klimayı da 13Metre Kare, Kuzey, öğleye doğru güneş alan yatak odasına taktım. Klima ısıtma için kullanılacak genel itibarıyla. alışkanlık ilk gün klimayı 23 derece ayarlayıp en az üfleme kullanarak uyudum. Gece titreyerek uyandım tabi, oda buz gibi. 25 derece yaptım, gene soğuk, en son 30 derecede biraz ılıttı odayı.

    ertesi günler 27 derece denedim, gene olmadı, oda gene soğuktu.

    Klima sadece 30 derecede, en son üflemede odayı ılıtmayı başarıyor. o da üzerine üflerse yine hafiften bir serinlik hissi veriyor.
    Ancak klima odayı 30,5 derece gösteriyor, evde kullanılan derece 25 dereceleri gösteriyor.
    klima sürekli olarak yüksek devirde çalışmış oluyor, bu da elektrik tüketimini arttırır diye düşünüyorum.

    yani klima işlevini yerine getiremiyor. servis çağırdım, gazi ölçtü, ağız çıkış değerlerini ölçtü, herşey normal diyip gitti. onların ölçtüğü sıcaklık 55 derece, benim ev tipi dereceyle ölçtüğüm 35 derece.
    geri de veremiyorum. 3500tl ye yakın para çöpe gitti.

    LG Sirius serisi üretilmiyor yazıyordu LG sitesinde. Dual deluxe, yeni seri ve şuan TR de satılan en üst serisi, iyiydir diye güvenip aldık. almaz olaydım. Aslında olay öyle değilmiş. bu Dual deluxe serisi Türkiyede üretiliyor, Sirius ve Titanlar Kore ya da yurt dışından geliyor, ve LG sirius ve Titan serilerini getirmiyor. şuan bazı spotçularda Sirius serisi mevcut, ben görmemiştim. Sirius serisinin dış üniteleri Toshiba üretimimiymiş. bu Dual delux Arçelikle ortak üretim LG, Türkiyede üretiliyor. arada dağlar kadar fark var.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.