Şimdi Ara

LG, EISA 2010 Ödüllerine Damgasını Vurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LG, EISA 2010 Ödüllerine Damgasını Vurdu


    LG Electronics, Avrupa'nın alanında en prestijli ödül organizasyonlarından biri olan EISA 2010 Ödülleri (Avrupa Görüntü ve Ses Dernekleri 2010 Ödülleri)'nde 3 kategoride ödülün sahibi oldu.


    Milyonların tercihi LG POP, yeşil teknoloji alanında aldığı ??2010-2011 Avrupa'nın Yeşil Cep Telefonu" ödülü ile LG'nin çevreye verdiği değeri bir kez daha kanıtladı.



    Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve ev aletleri (beyaz eşya) sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG, EISA 2010 Ödülleri'nin açıklanmasının ardından kupa vitrinine üç ödül daha ekledi.


    LG, jüri heyetini 19 Avrupa ülkesinde 50 yayında görev yapan ve her biri kendi titiz ürün deneme, analiz ve karşılaştırma süreçlerini işin içine katan editörlerin oluşturduğu EISA Ödülleri'nde; LG Pop (LG GD510) ile "2010-2011 Avrupa'nın Yeşil Cep Telefonu", LG 42LE5300 LED LCD televizyon ile "2010-2011 Avrupa'nın En Avantajlı LCD Televizyonu" ve LG HB45E kompakt ev sinema sistemi ile "2010-2011 Avrupa'nın Kompakt Ev Sineması Sistemi" ödüllerini kazandı.



    2009 yılında da En Avantajlı LCD Televizyon ve Yeşil Cep Telefonu ödüllerini kazanan LG, 2010 yılında aynı ödüllerin sahibi olarak liderliği elden bırakmadığını bir kez daha kanıtladı.


    Ödüller ve Ürünler Hakkında;


    LG Pop (LG GD510) (2010-2011 Yeşil Cep Telefonu Ödülü)


    Tam dokunmatik ekranlı 3 inçlik cep telefonlarının en küçüklerinden olan ve birçok farklı özelliğinin yanı sıra kullanışlı bir ara yüze, web tarayıcısına ve sosyal ağlara hızlı erişebilme özelliğine sahip olması dolayısıyla, LG Pop'un (LG GD510) LG'nin en çok satan ürünlerinden biri olması sürpriz değil. EISA heyeti ise telefonu kompakt boyutları, hafifliği, az yer kaplayan ambalajı ve düşük enerji tüketimi dolayısıyla birinci ilan etti.  SIMS Recycling (Geri Dönüşüm Çözümleri) tarafından incelendiği şekilde altın, paladyum, bakır ve gümüş gibi malzemelerin kullanımı söz konusu olduğunda, LG Pop (LG GD510) rakiplerini kolayca geride bırakıyor. LG Pop, çevreci olmanın güzellik ve akıl konusunda bir engel teşkil etmediğini kanıtlıyor.


     


    LG 42LE5300 (2010-2011 En Avantajlı LCD Televizyon Ödülü)


    Son derece ince Full HD, LED LCD televizyon, 1080 piksellik capcanlı görüntü kalitesinin yanı sıra, TruMotion 100Hz özelliği ve kullanıcıların televizyonu dizüstü bilgisayarlar ve PC'ler de dahil olmak üzere başka cihazlara bağlayabilmelerine olanak tanıyan USB bağlantısı da sağlıyor. Ayrıca enerji verimi çok yüksek olan bu model, aynı büyüklükteki standart LCD televizyonlara göre daha az enerji tüketiyor.


    EISA, LG 42LE5300'ü, üstün kalitesi sayesinde katma değerli özellikler ve bağlanabilirlik seçenekleri listesi de göz önünde bulundurulduğunda, fiyatına göre büyük avantajlar sağladığından ötürü ödüllendirdiğini açıklıyor.


    LG HB54E (2010-2011 Kompakt Ev Sineması Sistemi Ödülü)


    LG HB54 kompakt ev sinema sistemi muhteşem görüntü kalitesi ve 400W'a kadar ses çıkışı sunarken, aynı zamanda Blu-ray ve DVD'lerin her ikisini de 2.1 surround ses özelliğiyle oynatabiliyor. EISA jüri heyeti LG'yi, ince ve şık HB54E modeliyle fiyat avantajı ve kullanışlılık bakımından bir referans noktası oluşturmasından ötürü ödüle layık buldu.


    LG Electronics'in Teknolojiden Sorumlu Başkanı Dr. Woo Paik, "EISA'dan bu ödülleri almış olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Bu ödüllerin kazanılması LG'nin, tüketicilere mükemmel bir performanslı ürünler sunarken enerji tüketimini azaltan, çevresel stratejimiz konusundaki sözümüzü tutarken aynı zamanda da büyük avantajlar sağlayan üstün kaliteli elektronik ürünler sunma konusundaki taahhüdünün altını bir kez daha çiziyor" dedi.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.