Şimdi Ara

Lg F14A7FDS5 çamaşır makinası kullananlar, yada sıkıntı yaşayanlar varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
8.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lg F14A7FDS5 çamaşır makinası almayı düşünüyorum bu makinadan şikayeti olan , Memnun olmıyan varmı? Bu makinayı en hesaplı nereden alabilirim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam makinayı aldınız mı ben de Lg F14A7FDS modelini düşünüyorum sanırım bir altı.
  • LG F14A7FDS5 modelini kullanan var mı? Ben de bu makinayı almayı düşünüyorum ama tavsiye veya yorum bulamadım pek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efiksis

    LG F14A7FDS5 modelini kullanan var mı? Ben de bu makinayı almayı düşünüyorum ama tavsiye veya yorum bulamadım pek.

    Ben,anneme LG F14A7FDS modelini aldım sanırım LG F14A7FDS5 ile sadece renkleri değişik.Makinayı annem beğendi çok sessiz ve titreşimsiz yalnız çok teknolojik bir alet olduğundan açıkçası 5 yıldan fazla arızasız gidermi bilemiyorum.

    Bayramdan dolayı pek detaya inemedik.Yük göstergesi var diye aldık lakin servis elemanının dediğine göre limiti aştığında uyarıyormuş.

    Motoru ve iç dizaynı LG Direct Drivehttp://www.youtube.com/watch?v=V5pJvcYPZKQ FİYA




  • makinayı aldım memnunuz sessiz dizayn hoşumuza gidiyor tavsiye ederim ama bi başka makina ile kıyas edemem
  • Bu modeli almayı düşünüp de yorum bulamayanlar için ( ki bu konuda bende baya zorlandım) bilgi vereyim...
    Makineyi alalı 1 hafta oldu, eski 5 kg regal den sonra bu makine bize fazlasıyla donanımlı geldi..Kurulum yapılır yapılmaz merakla denemeye başladık, bir haftadır evde yıkanmayan yorgan, battaniye, tül perde, giyim kuşam vs.. aklınıza ne gelirse hiç birşey kalmadı..Tam anlamıyla herşeyimiz baştan aşağı yeniden tertemiz oldu diyebilirim...Önceden sadece ıslanıyormuş çamaşırlarımız, tek kelime ile muhteşem bi alet..Buharlı yıkaması tam bir olay...Sabah 6 ya kurup siz uyurken sessizce çalışmasını sağlıyorsunuz, uyandığınızda kalkıp asması kalıyor sadece..Tek sıkıntısı çocuk kilidi:her düğme kilitleniyor ancak açma kapama düğmesi kilitlenmiyor.Dahası küçük kızım makine çalışırken bu düğmeye bastığında makine kapanıyor ve tekrar açmak istediğinizde kaldığı yerden devam etmiyor..Uzun lafın kısası son derece kaliteli ve performanslı bir ürün..sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım..




  • Siemens WM10K210TR iQ300 A+++ 8 Kg 1000 Devir


    LG F12B8TDP5 A+++ 8 Kg 1200 Devir


    bu iki ürün de direct drive yani fırçasız motor mu? hangisini tavsiye edersiniz... ya da bu fiyat aralığında önerisi olan var mı?
  • Ben makinayı alalı 3 ay oldu.Öncelikle daha kurarken servisin söylediği gibi çok büyük beklenti içine girmeyin kurutma adına.Evet kurutuyor ama çok buruşturuyor .Kotta , penye tişörtte bile çok uğrşmanız gerek ütülemek için .2.si kurutma makinalarındaki gibi pamuk toplama yeri olmadığından pamuklar makinanın içinde birikiyor.Kurutmadan sonra siyahları yıkadım.Pek çok giysim tülendi,pamuklandı.Kesinlikle tüm giysileri ters çevirerek yıkamalısınız.Makinanın içini arada temizlemek gerek sanırım.Kurutmada seçenek yok ;senetetik kurutma ,narin vs gibi .Sanırım bu yüzden buruşma çok oluyor.Yeriniz varsa kesinlikle ayrı kurutma makinası alın.Pişman olmayın.Yıkama ve kurutma nerdeyse 4 saat sürüyor.Ama çok enerji harcamadığını da belirtiyim.
  • Arkadaşlar size bir dip not vereyim LG F14A7FDS5 çok kullanışlı çok pratik ve rahat bir makinadır bende memnun kaldım ürünü en uygun nasıl alacağız derseniz şöyle bir
    yol izleyebilirsiniz ki ben böyle aldımhttp://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-lg-f14a7fds5-fiyati,1040111.html bu linki bu akakçe en uygun kim satiyorsa en üstte fiyat olarak cıkartıyor ama satıcı firmayi kesinlikle telefon ile arayip elinde mevcutmu diye sorun herkeze hayırlı günler allaha emanet olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.