Şimdi Ara

LG F700B monitor hakkinda bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu monitoru kullanan varmi? memlunmusunuz?



  • dostum 17" crt sınıfının en pahalısı. ama imzana bak, bende kulllanıyorum. ALMA!!! ekran yeşeriyo. bir defa tamire gitti geldi. altı ay sonra gene bi yeşerme oldu ekranda ama tamire götürmedim. baya zamandır bi sorun yok. ama samsung 793df al bence hem daha ucuz ve kibar görünümlü. f700b nin kasası çok büyük. görüntü alanı 16" ama menüleri hz desteğği oldukça iyi sınıfına göre.. 800*600 de 100hz destekliyo
  • Bende kullanıyorum.

    2 sene boyunca bir sorunlar karşılaşmadım. F700B nin artısı gerçek düz ekrana sahip olması. Görüntü gereçekten net. Benim rahatsız olduğum nokta renklerin çok canlı olmaması. Bunun için nVidia ekran kartlarında bulunan "Digital Vibrance" özelliğini kullanıyorum, işe yarıyor.

    En doğrusu monitör almadan önce kendin görüp karar vermelisin.

    @cesspool arkadaşın sorununun monitörün yanına manyetik koruması olmayan bir hoparlör koyduğundan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum. Geçen gün Creative SBS 370 2+1 hoparlör setinin woofer ını monitörün yanına koyunca monitör gitti diye çok korktum. Manyetik koruması olmayan ürünleri monitöre yaklaştırmamak gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.