Şimdi Ara

Lg G pro e986 Brick Çok acil yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese kolay gelsin.E986 Lg g pro cihazım var yaklaşık 1,5 2 yıldır rootlu kullanıyordum ama rom atmamıştım.Lollipop andriod 5.0 yüklemek için kafamı taktım.Cynegomod vardı ona uygun bir şekilde yükledim indirdim.Rom managerden recoveryler indirdim sd carta attım dahiliye attım bir türlü olmadı sürekli okunamadı diye hata alıyordum farklı flashlama yöntemi denedim onda da olmadı.Bu sefer unroot yapıp orjinal 5.0 yükseltiyim dedim sağolsun bizim ülkemize gelmemiş.

    SADEDE gelirsek bugun kingo root ile telefonuma root işlemini başarılı bir şekilde yaptım.Sonra internette izlerken Twrp yöntemi ile rom atmayı gördüm onu denemek için google playde 1 milyon kişinin indirdiği uygulamayı indirdim.Telefonu e980 seçtim başka yoktu.İnstall işlemini yaptım recovery yüklendi yeniden başlatılıp açılsın mı diye sordu evet dedim ve işte şok :

    Secure Booting Error! Cause: boot certification verify heryerde bu hata telefon bidaha açılmıyor.Download moda alamadım.Hard resete girmiyor açılmıyor bataryayı çıkarıyom yok.Lg logasında bu yazıyo başka bişey yok.Yardım ederseniz çok sevinirim.







  • Factory reset yaparak twrp girebiliyorsan kurtarabilirsin fakat benim başıma da geldi ilk seferde uyumlu olmadığı için bende fastboot sorununu yaşamıştım.. Mecbur garantiye yolladım anakart değiştirdiler
  • Çözümü buldum.Ses kısma ses açma tusuna basarak download moduna girdim.Pc lg flashtools ile orjinal stock rom attım.Telefonum eski dosylarımla birlikte kurtuldu.Yapamayan başına gelen varsa yardımcı olurum.Şimdi tek sıkıntım hiç biyerde Lg optimus g proya ugun lollipop sürümü bulamamak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.