Şimdi Ara

LG G2 16 GB,LG G3 16GB,HTC ONE M8 Sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,bu 3 telefon arasında kaldım biliyorum arasında çok fazla fiyat farkı var bende farkındayım şuan Şırnak'tayım ve telefonlar ıraktan geliyor bu 3 telefon arasında burda afaki bi fark yok yalnız şöyle bi problem var g2 ve g3 de sadece 16 gblik modeller mevcut 32 gblikleri getirtemiyorlarmış.
    O yüzden g2 ve ya g3'ün 16 gb lik modellerinden birini veya one m8 i tercih etmeliyim.Ama şuan aklımda sadece g2 ve g3 var ekran biraz büyük olsun istiyorum o yüzden htc'e biraz soğuk bakıyorum.Hem daha önce htc kullandığım için ve ağzım yandığı için one m8 almaya pek taraftar olduğum söylenemez.
    Sizce ne yapmalıyım.3 günden beri karşıılaştırma videoları izlemekten sıkıldım bunun bi sonu yok her testte farklı sonuç çıkıyor her kullanıcı farklı bişey diyor.Kimi yerde g3'ün şarjının gitmediği söyleniyor ama kuzenimde g3 var o da tek şarjda 3 günü gördüğünü iddia ediyor.Bunun gibi çok fazla fikir ayrılıkları var bende bu yüzden kararsız kaldım.M8 herkes tarafından kasa yönünden bi adım önde olsada ben buna takılan bi insan değilim kılıfla kullanıcağım için.
    Aradığım özelliklere gelirsek;
    Çok fazla oyun oynayan bi tip değilim oynadığım 1 2 oyun var onlarda clash of clans ve 101 başka da pek oyun oynamam gerçi önceki telefonum s2 idi o yüzden fazla oyun oynayamıyodum ısınma çok olduğu için yeni teknoloji bi cihaz alırsam bu alışkanlığım değişebilir.
    En önem verdiğim nokta ise "BATARYA PERFORMANSI" bazı antutu test videolarında g2'nin şarjının 4.30,5 saat civarı gittiğini gördüm g3 de ortalama bu süreyi veren bi cihaz.Ama ben eğer son model bi cihaz alcaksan s2 de yaşadığım gibi takılma donma istemem fakat g3 ün 16 gblik modelinin test videolarında ara ara da olsa takılmalar görüyorum.Yani anlayacağınız çok kararsız kaldım ne kadar kararsız olduğum şu yazıdan da belli olacaktır heralde.

    Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar yarın telefonu alcam akşama doğru o yüzden yarın akşama kadar kararımı vermiş olmam lazım.

    bu arada burda fiyatlar şöyle:

    G2 16 GB "800 TL"
    G3 16 GB "1000 TL"
    ONE M8 "1200 TL"


    Başka cihazlarda var ama sony falan goremedim samsung nokia iphone var ve android'i sevdiğim için nokia ve iphone u eledim samsung da artık kullanmak istemiyorum bıktırdılar iyice.Sizce ne yapmalıyım siz olsanız hangisini alırdınız bu cihazlardan ?







  • LG G2 AL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

    LG G2 AL

    neden lg g2 ?
  • m8 uzak ara.
  • arkadaşlar tavsiye ettiğiniz modeli neden tavsiye ettiğinizi de eklerseniz yorumlarınıza benim için daha iyi olur.
  • m8

    mükemmel tasarım

    kaliteli malzeme

    yazıılım çok iyi


    premium telefon aga

    lg samsung un izinden gidiyor.htc iphone mantığında ve hatta malzeme kalitesi daha iyi.
  • g2 f/p ürünüdür yani g2

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıclerınde en kuvvetlısı m8 dır,fakat g2 den %50 fazla senın yazdıgın fıyatlara gore,ama aradakı guc farkı %50 falan degıl kaldıkı kamera ve batrya avantajında olur G2 de,3 de cazıp aslında o fıyatlarlar ve dısardakı fıyatlara gore en fazla kar ettıgın m8 olur yanı sana kalmıs aslında cebındekı para acısından g2 alır ve m8 ıle yapacagın herseyı yaparsın,ama m8 ıde alır kullanır sıvıle gelınce yıne 1200e satarsın.
  • M8.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 i almak için gittim bugün ama bulamadım satan bi yer sadece lg g2 ve lg g3 vardı ikisi arasında seçim yapmam gerekti g3 ün ekranını gördüm ve aldım yorumlarınız için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.