Şimdi Ara

LG G2 ANA KONU (5600. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113.192
Cevap
487
Favori
3.850.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55985599560056015602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahbap

    resimler için teşekkürler

    samsung enine büyük, huawei boyuna uzun. samsung daha dev gibi, huawei ona göre daha iyi duruyor. alacak olursam yani ikisi arasında kalacak olsaydım huawei'yi alırdım sanırım. ram olarak falan tabii c9 pro daha yüksek ama şu an biraz kaba geldi

    Cebe sığmıyor, instagram falan çok büyük ve kaba duruyor. Huawei 4 kamerasıyla ekranıyla daha iyi bence.. Elinize aldığınızda huawei daha güzel duruyor.



    İki telefon da farkli kişilerde, aynı an'ı denk getirebilirsem daha düzgün ve aydınlık fotolar çekerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3,5 yıllık lg g2 telefonum var son 6 aydır telefonum kendi kendine kapanıyor.Ama açılmıyor restart değil yani.Lg ekranında kalıyor bildirim ışığı yanıp sönüyor açılacak gibi ama açılmıyor.

    Ama ben uzunca basıp açınca da açılıyor.Açıldığında şarjı baya bir gün gidiyor.Bu durumda benim sorunum batarya mıdır?

    Yoksa başka bir şey mi batarya değiştirdim sorun aynı şekilde devam etti.Nezaman olduğuna dair bir ortalama tutturamadım ısınma il ilgili değil eminim.Bazen hemen kapanıyor bazen hiç kapanmıyor oyun oynayarak pil bitirsem bile saatlerce kapanmıyor.Ben çözemedim.Sizler ne dersiniz yorumlarınız nelerdir?
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    oyun oynayarak pil bitirsem bile saatlerce kapanmıyor.

    Bunu okuyasıya kadar yazılımsaldır telefona her şeyi sıfırlayıp bilgisayardan rom yükleyin belki çözer diyecektim

    Ama bunuokuduktan sonra pilde veya pil bağlıtılı bir yerde sorun vardır diye tahmin ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 30 Ocak 2018; 23:47:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesitli romlar denedim.cm 13 cm 14 ama sadece kapanma sikligi değişiyor ama yine de kapanma var.Suan stock lilipoptayim.Kdz yükledim kitkat bile yükledim kdz.Kapanma var.Ama belli bir standarti yok.Bazen elime aliyorum telefonu bakıyorum kapanmus acilmaya calisiyir lg ekraninda takılı kalmış.Elle açıp devam ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili bitirsemde kapanmıyor kısmı yanlis anlaşıldı galiba.Yani oyunda bile pil saatlerce dayanıyor kapanmıyor anlaminda yazdim.Oyun oynamazsam günü çıkarıyor.Ama kapanma var işte yeni batarya ile test yaptık kapanma oldu yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 seneyi doldurmak üzereyim g2 ile. Mi 6 ile Mi Note 3 arasındayım şimdilik. Kamera mi note 3 çok övüyorlar mi 6 fiyat farkına değermi kararsızım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehberde ayarlar kısmında bulunan "Şimdi eşleştir" ne işe yarıyor? Bastığımda yukarıda senkronizasyon yapılırken çıkan yuvarlak ok işaretleri çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Antonio-

    3 seneyi doldurmak üzereyim g2 ile. Mi 6 ile Mi Note 3 arasındayım şimdilik. Kamera mi note 3 çok övüyorlar mi 6 fiyat farkına değermi kararsızım.

    Çevremde bir çok arkadaşım bu ikilemden note3 ü alarak kurtuldu.İşlemci konusunda takılmayın aradaki farkı hissetmezsiniz.
  • Arkadaşlar benimde ekran kırıktı ama dokunmatik çalışıyordu 2 yıldır böyle kullanıyorum. 1 hafta önce dokunmatik bozuldu çalışmıyordu fakat görüntüde bir problem yoktu. Yeni ekran aldım montajını yaptım. Görüntü var ama yine dokunmatik çalışmıyor. Problem nerede acaba? 1 Haftadır telefonsuz kaldım. :(
  • yandancatli Y kullanıcısına yanıt
    Ekran soketini kontrol et önce bir sorun görünmüyorsa ya aldığın ekran sorunlu yada bordun üstündeki soketin takıldığı yer
  • Hocam yeni ekranda da aynı problem olunca sorunun kesin olarak ekran olmadığını biliyorum. Boardun üstündeki sokette ne gibi bir problem olabilir sizce??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Antonio-

    3 seneyi doldurmak üzereyim g2 ile. Mi 6 ile Mi Note 3 arasındayım şimdilik. Kamera mi note 3 çok övüyorlar mi 6 fiyat farkına değermi kararsızım.

    Huawei mate 10 lite ye de bakın derim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yandancatli Y kullanıcısına yanıt
    Aldığınız ekran 100% çalışşıyor bir durum değil hocam.
    İmkanınız var ise başka bir cihazda önce yeni aldığınız ekranı test edin, yok o cihazda ekran çalışıyorsa o zaman bordda sorun var demektir.Sorun bordda ise (bana sorarsanız) daha fazla masraf etmeyin.
    Sokette şöyle bir sorun olabilir.Ekran sökerken takarken zarar verilmiş olabilir.
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    -Antonio- - kullanıcısına yanıt
    #mikailc78 arkadaşın dediği gibi mate 10 lite da uygun bir seçenek bana sorarsanız mi note3.SD 660 ile SD 835 arasında testlerin dışında bir fark göremezsiniz.Kullanımda bildiğin jet telefon.Çevremde 3 kişi aldı.
    Bende LG g2 telefonumda miui kullanıyorum :)
     LG G2 ANA KONU
  • arkadaşlar 2 senedir kitkat kullanıyordum 1 haftadır lolipop kullanıyorum sarj çok çabuk bitiyor ayriyeten kasmalar donmalar çok fazla olmaya başladı acaba kitkat gibi stabil ama daha güncel bir custom rom var mı yoksa kitkata geri dönüş mü yapayım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rubysterk

    arkadaşlar 2 senedir kitkat kullanıyordum 1 haftadır lolipop kullanıyorum sarj çok çabuk bitiyor ayriyeten kasmalar donmalar çok fazla olmaya başladı acaba kitkat gibi stabil ama daha güncel bir custom rom var mı yoksa kitkata geri dönüş mü yapayım ?

    Imzamdaki gereksiz uygulamaları devredisi bırak.. 2 gb ram artık yetmiyor, face 500mb yiyor, snapchat 1gb yer kaplıyor, Spotify ise gün geçtikçe artıyor.. Lolipop a ayak uydurun derim. 5i gördükten sonra 4e dönülmez.. Eğer 4 ten 5e geçip format atmadiysaniz onu da atın.. Temiz temiz kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şartlar gereği tekrar döndüğüm G2'ye resmi LineageOS 14.1 kurdum. Android 7.1.2 olarak geçiyor.



    Bu telefon ölmüyor arkadaşlar, onu anladım. Akıyor da akıyor. İmkanı olan Android 7.1 ve üzerine geçsin mutlaka. Bunca zaman sonra halen bu performansta çalışacağını düşünmezdim. Geçmeyi düşünen arkadaşlara yazayım dedim.



    Cyanogenmod 6.0.1 kuruluydu, hiçbir şey yapmama gerek kalmadan temiz formatlayıp LOS'u flaşladım. Sadece TWRP'yi 3.2.1'e güncelleyin flaşlamadan önce. Blastgator'un güncel sürümü bendeki TWRP.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart 2 yıl 9 ayda yandı.Deli gibi isiniyordu tel.Ben ekrana birsey olur sararır dedim ama gel gör ki anakart gitti.Cikma anakart bulmak da zor. Ben de ixaomoni note 4 e geçtim yeni telefonum iyi olmasına rağmen aklımda g2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm oki lg g2 den elini eteğini çekti. Peki dışarıdan müdahale edip anakarti kitleme. Bozma gibi birsey. Yapabilir mi. Baya son zamanlarda anakart sorunu ortaya çıkar oldu. Bir bir gidiyor g2 ler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei bir Çin markası. İxaomoni de bir. Çin markası.Dunya pazarında en hızlı büyüyen marka ixaomoni ve Android 8 ile gelecek olan güncellemede MIUI 10 yapay zeka üzerine duruluyor.Size önerim fazla para vermeyin tele.Ortalama 2-3 yılda bir. Degistiriyoz teli ixamoni note 4 64gb 4gb rem 1000tl civarında. 8 çekirdekli 625sd işlemciye canavar gibi bir tel. G2 den artıları abartısız 2 kat daha fazla sarj 2 kat daha hoparlörden yüksek ses neredeyse 0 ısınma metal gövde programları tiklayinca daha kısa sürede açılma.Benim için eksi yön 5.5 ekrani ile daha büyük ve ağır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 55985599560056015602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.