Şimdi Ara

LG G2 Ekran Kayması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
6.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır ekran kayması var lg g2 de, az bir şeyde değil, ekran kilidini açtıktan 2 dk sonra o kadar artıyor ki, kullanılmaz hale geliyor, öncerileriniz bekliyorum, şimdiden teşekkürler.



  • demmek ki sadece benim tlf da var bu sorun, :)
  • brker B kullanıcısına yanıt
    Kardes, sende 1bucuk saat gecmeden yargiyi koymussun. Cumartesi gecesi millet once bir eglensin, ertesi gun bir ayilsinlar. Nedir bu 2 saat gecmeden trip atarcasina 2. Yazin :)
    Sorununa gelince ben hic duymadim boyle bir problem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brker B kullanıcısına yanıt
    Kardes, sende 1bucuk saat gecmeden yargiyi koymussun. Cumartesi gecesi millet once bir eglensin, ertesi gun bir ayilsinlar. Nedir bu 2 saat gecmeden trip atarcasina 2. Yazin :)
    Sorununa gelince ben hic duymadim boyle bir problem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birader valla bu problem çok canımı sıktı, en son dalgaya vurmaya başladım :) bulundugum yerden garantiye göndermem biraz zor, o yüzden acaba alternatif bir çözüm bulabilir miym diye konu açtım, umarım kimse yaşamaz bu problemi, sinir bozucu bi problem, ama fikri olan çıkar inşallah
  • Ana kart ile ilgili bir problem gibi gozukuyor, garantiye yollarsan ucretsiz giderilebilir. Canini sikma alti ustu bir telefon, bazen gereginden fazla deger veriyoriz dunya malina ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaktim yok birader tlfnu tamire falan vermeye, bi verirsem 2 ay almaya gidemem, bu saatten sonra 1200 a dönmek istemiyorum, o yüzden elimdeyken bi çözüm bulmam lazım, yoksa dünya malı dünyada kalır altı üstü tlf
  • Son durumu bana da bildirin lütfen. Ayni sorunu yasiyorum. Grey cihaz oldugundan lanet olasi servise 3 defa yolladım en son yanlislikla geri gönderdiler düşünün artik... servis şansımı zorlayayim mi yoksa yeni guncellemeyle düzelmesini mi umayim. Nolur ozelden falan ulaşın telefonu alali 6 ay oluyo, tel 3 ayını servisde gecirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim de aynı sorun söz konusu. Androidin yeni sürümünü yükledikten sonra oluştuğuna dair şeyler geldi kulağıma. Telefonum Grey cihaz olduğu için LG genel teknik servisten ya da kvk'dan yararlanamıyorum. Aldığım yere götürdüm, adamların bir boktan anladığı yok, ekranı değiştirmek için 450 lira istediler. Bu telefon darbe almış deyip salladılar. Ki almadı. Sorun yazılımsal evet, ama nasıl halledeceğimi bilmiyorum. Bir tavsiyesi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnk -- 20 Eylül 2014; 17:14:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fnk

    Arkadaşlar benim de aynı sorun söz konusu. Androidin yeni sürümünü yükledikten sonra oluştuğuna dair şeyler geldi kulağıma. Telefonum Grey cihaz olduğu için LG genel teknik servisten ya da kvk'dan yararlanamıyorum. Aldığım yere götürdüm, adamların bir boktan anladığı yok, ekranı değiştirmek için 450 lira istediler. Bu telefon darbe almış deyip salladılar. Ki almadı. Sorun yazılımsal evet, ama nasıl halledeceğimi bilmiyorum. Bir tavsiyesi olan var mı?

    aynen dostum benimde grey cihaz. boktan bi garanti servisi var. üstte söylemiştim
    1. gönderdiğimde, yaptık deyip yolladılar. fakat hiç bi tarafına dokunmadıklarına eminim ki sorun devam ediyodu. aradım geri yollayın dediler. (25 gün)
    2. gönderdiğimde, gönderdiğim garanti servisi başka bi lg servisine vermiş teli, verdikleri servis beni aradı bu cihaz bizim garantimiz altında değil diye. olayı ilk başta anlamadığım için tamam geri gönderin o zaman dedim. (22 gün)
    3. gönderdiğimde, telefon 20 gün sonra elime geldi. baktım e sorun hala devam ediyo. aradım servisi, yanlışlıkla göndermişiz geri yollayın dediler. (20 gün)

    telefonu nisan ayında aldım
    57 gün servisde geçti.

    tekrar gönderirmiyim bilmiyorum. Bu ülkede tüketici hakları diye bişey yokmu. İllaki adliyeyemi gidelim hakkımızı alabilmek için. adamlar saçmalıkta çığır açmaktalar resmen. buradan da bimeks'i kınıyorum böyle kişilerle ortaklık yaptığı için.

    şeytan diyo üşenme git istanbula. dayan garanti şirketinin kapısına...

    ve bu arada 2. maddede bahsetmiş olduğum başka bi lg firması telefonun anakartının değişmesi gerektiğini söylediler ve 800 tl istemişlerdi.
    kimisi yazılım diyo, ki yazılımdan sonra olmaya başladı sorun
    kimiside donanımsal diyo şaştım kaldım iyice



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stei -- 21 Eylül 2014; 2:22:05 >




  • Bende de bu sorun var,düzeldi mi sizinki ve nasıl ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.