Şimdi Ara

LG G2 Hayatı Kolaylaştıran Özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, LG G2'inizi aldınız ve yeni özelliklerini keşfetmek istiyorsunuz. İşte bu başlık altında LG G2'ye ait hayatımızı kolaylaştıran ve bize zaman kazandıran özelliklerden bahsedelim. Benim farkettiğim iki tane özelliği aşağıya ekliyorum. Eğer siz de yeni özellikler ve kısayollar bulunursanız ilk sayfaya ekleyebiliriz. Mümkünse tartışma, polemik vb. şeyler yapmayalım ve sadece telefonumuzdan maksimum yararlanma yollarını paylaşalım. İyi Günler.

    1-) Telefon kısmında yeşil telefon simgesine tıklarsanız en son aradığınız numara belirecektir ve bir daha yeşil düğmeye tıkladığınızda aramanız gerçekleşecektir.

    2-)Kumanda fonksiyonunu kilit ekranında kullanmak için evinizdeki wifiye cep tel ile bağlanin. Daha sonra kumanda programına girin ve ayarlar menusunu açın. Burada evde oto görüntülemeyi secin ve evinizdeki wifiyi secin. Artık kumandanız ekran kilidini açmadan hemen elinizin altinda olacaktir.

    3-)Mesajlarda fontu küçük buluyorsanız büyütmek için tıpkı resimleri büyüttüğünüz gibi iki parmağınızı ekran üzerinde birbirinden uzaklaştırın. Mesajlardaki fontu büyütmek istiyorsanız yine fotoğraflarda olduğu gibi iki parmağınızı ekranda birbirine yaklaştırın.

    4-)ana ekranda iki parmakla sayfa gorunumune gectiginiz gibi yine 2 parmakla bu kez disa dogru cekerseniz tum simgeler ve widgetler kaybolacaktir. (@burakkcbyk'a teşekkürler)

    5-)Birde klavyeyi yatay kullanirken iki yone dogru cektiginizde klavye ikiye bölünüyor. (@burakkcbyk'a teşekkürler)

    6-)Bildiginiz gibi ekrana 2 kere tiklayarak kapatma sadece ana ekran ve kilit ekranında oluyor uygulamalardayken eliniz arkadaki power tusuna goturmek zor geliyorsa durum cubuguna 2 kez tiklarsaniz ekran kapanir.(@PwaGG'a teşekkürler)

    7-)Galeride resimlere bakarken resim normal boyutunda iken iki parmağınız ile küçültürseniz hızlı bir menü çıkacaktır, burada resmi yukarı sürüklerseniz silinecek aşağı süreklerseniz paylaşma özellikleri açılacaktır.

    8-)Rehberde de zoom özelliği aktif. yani rehberdeki yazılar küçük geliyorsa iki parmakla yazıları büyütebilirsiniz.(@
    truvazotti
    'ye teşekkürler)

    9-)Menü tuşlarına basıp yukarı doğru çektiğinizde VoiceMate,Google Arama ve Quick memo menusu ekranınıza gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebex -- 4 Kasım 2013; 21:29:12 >







  • Ya modlardan ricam bu konuyu Android Telefonlar-->LG başlığı altına taşıayabilirler mi? Teşekkürler.
  • misafir modu iyi mesela
  • Ses açma kapama tuşları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler. Ama benim amacım direk olarak belirtilmeyen ancak LG mühendislerince aralara saklanmış ve serpiştirilmiş özellikleri ortaya çıkarmaktı. Bu şekilde bildiğiniz bir özellik var ise öğrenmek için can atıyorum.
  • Dun biraz inceledim..o arkadaki tuslara basmak o kadar rahat ki..hayran kaldim.. Nexus 4 den sonra ya nexus 5 alirim ya da lg g2.. Lg fani olmama az kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARakdaşlar mesajlarda fontu küçük buluyorsanız büyütmek için tıpkı resimleri büyüttüğünüz gibi iki parmağınızı ekran üzerinde birbirinden uzaklaştırın. Mesajlardaki fontu büyütmek istiyorsanız yine fotoğraflarda olduğu gibi iki parmağınızı ekranda birbirine yaklaştırın.
  • Ne kadar ise yarar bilmemde ana ekranda iki parmakla sayfa gorunumune gectiginiz gibi yine 2 parmakla bu kez disa dogru cekerseniz tuns simgeler ve widgetler kaybolacaktir.

    Birde klavyeyi yatay kullanirken iki yone dogru cektiginizde klavye ikiye bölünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiginiz gibi ekrana 2 kere tiklayarak kapatma sadece ana rkrsn ve kilit ekranjnda oluyor uygulamalardayken eliniz arkadaki power tusuna goturmek zor geliyorsa durum cubuguna 2 kez tiklarsaniz ekran kapanir
  • Güzel konu takipteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel tutalım . Bende takipteyim alıcı olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywedat -- 2 Kasım 2013; 20:06:57 >
  • Güzel bilgiler olmuş teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılavye olayı ve araç çubuğuyla kilitleme çok güzel olmuş bence bu özellikleri Ana konuya taşıyın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seferinde ön bellek temizle yada programları durdur yapıyor musunuz? (eski iphone kullanıcısıyım orda bu tarz şeyler yoktu)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pirlantacocuk

    Her seferinde ön bellek temizle yada programları durdur yapıyor musunuz? (eski iphone kullanıcısıyım orda bu tarz şeyler yoktu)

    Evet yapabilirsin. Ben de arada yapiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: web101

    Kılavye olayı ve araç çubuğuyla kilitleme çok güzel olmuş bence bu özellikleri Ana konuya taşıyın

    Ama konuya tasinabilir ama ana konu yerine buradan devam etmwk daha tuzel olacaktir diye dusunuyorum. Ayrica konuya katkilarinizi bekleriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bebex

    quote:

    Orijinalden alıntı: pirlantacocuk

    Her seferinde ön bellek temizle yada programları durdur yapıyor musunuz? (eski iphone kullanıcısıyım orda bu tarz şeyler yoktu)

    Evet yapabilirsin. Ben de arada yapiyorum.

    Benim merak ettiğim iphoneda ki gibi ben hiç o işlere girmesem sadece arka planda ki açık uygulamaları girip kapatsam teli yine performanslı kullanırmıyım yoksa sürekli bi yerlere girip bi şeyleri sonlandır mı dicez tel kasmasın diye bilmediğimden soruyorum yoksa telde 2gb ram var hiç bir şey kapamazsan da kasmaz mı diyorsunuz android kullan arkadaşlar :) 30 yaşındayim bu zamana kadar nokia ve iphonedan şaşmadım :)
  • pirlantacocuk P kullanıcısına yanıt
    Kasma hiç yaşamadım ancak arka planda çalışan uygulamalar yani tam kapatılmayanlar pili çabuk tüketebiliyor. Bu yüzden bütün programları tam kapattığınızdan emin olun.2 GB dahi olsa sonuçta bu da bir makina, bi yerde limitlerine ulaşmış olursunuz.
  • Arkadaşlar rehber olarak google hesabım hesabım seçili fakat aramaya kalkınca veya mesaj gelince sim kartta nasıl kayıtlı ise mesajlar da çağrı kayıtlarında da öyle gözüküyor. Halbuki rehbere göz attığımda google hesabında nasıl kayıtlıysa öyle gözüküyor resimli falan ama arama geldiğinde veya yaptığımda ne resim görünüyor nede google rehberindeki kayıtlı hâli gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rehberde de zoom özelliği aktif. yani rehberdeki yazılar küçük geliyorsa iki parmakla yazıları büyütebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.