Şimdi Ara

LG G2 - Kasma ve Ekran Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, arkadaşlar. Birkaç gün öncesinde telefonumun ekranı kendi kendine kapandı. Yani tümden karardı. LED yanıyor ve tuşlarda telefon tepki veriyor fakat ekranda görüntü yok. Dün akşam tam servise götürecektim, kendiliğinden açılmış olduğunu fark ettim fakat toplasanız 30 dakika sonra yeniden aynı şey meydana geldi. Bir diğer sorun da şu, telefonun yere düşüp durmasından ötürü bir gün telefon yeniden kapandı ve anlaşıldı ki anakartı ölmüş. Serviste, değiştirildiği söylendi. Fakat servisten geldikten sonra kasma problemleri bu zamanda başladı ve düzelmedi. Şimdi ben yeniden bir teknik servise götüreceğim telefonu fakat öncesinde bilgi almak ve bilgi paylaşımı olması amaçlı bu başlığı burada açmak istedim. Cevaplarınızı yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.



  • Anladığım kadarıyla cihazınızın yere düşmesinden ötürü anakart hasar görüyor.Siz de servise veriyorsunuz ve servis anakartı değiştiriyor.Cihazı geri alıyorsunuz ve bu seferde cihazda kasma ve ekrandan görüntü alamama problemleri yaşıyorsunuz.Sadece kasma yaşansa cihazı fabrika ayarlarına döndürün,olmadı sıfırdan rom yüklemeyi deneyin derdim ama ekran kendiliğinden gidiyorsa sorun %90 donanımsaldır.Yeniden servise vermekten başka çözümünüz yok.
  • Anakarttan sonra ciddi bir kasma sorunu oldu. Kararması ise aylar sonra. Ne yapıldı tam hatırlamıyorum ama sanırım ekran kartı değiştirildi serviste. İlginize teşekkür ederim. Zaten anakart değiştirildikten sonra telefon fabrika ayarlarına geri dönmüş olmuyor mu? Bir de merak ettiğim diğer konu şu: anakart hadisesinden sonra WhatsApp konuşmaları telefona yeniden yüklenemedi. Bu konu hakkında sizden yardım alabilir miyim? Var mıdır bir çözümü?
  • Anakart değiştikten sonra anakart üzerindeki dahili bellek de değişeceğinden telefonunuz sıfırlanmış yani fabrika ayarlarına dönmüş olması lazım ama yazılımsal bir problemden şüpheleniliyorsa,tekrardan fabrika ayarlarına dönme seçeneğine başvurmaktan çekinmemeliyizWhats up konusunda ise önceden whats aap konuşmalarınızı yedekleme seçeneğiniz aktif olmadan cihazınızı kullanıyorsanız,anakart değişiminden sonra ya da fabrika ayarlarına döndükten sonra hiçbir konuşma yedeği bulunmayacağından,whats app'da herhangi bir eski görüşme yüklemesi yapamaz.Bunun dışında yardımcı olamıyorum malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcombil -- 10 Mayıs 2016; 1:08:11 >
  • Maalesef bu akşam telefonun yere düşmesiyle kısa süre içerisinde ekran yeniden ofsayt durumuna girdi.
  • Geçmiş olsun diyelim o zaman.Telefonunuzu aldığınızdan beri biraz haşin kullanıyorsunuz sanırım.
  • Haşin değil. En ufak bir düşüşte kafayı yemesiyle ilgili. Sert düşmesiyle veya sürekli düşmesiyle değil. Vadesi artık bitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.