Şimdi Ara

Lg g2 kulaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lg g2 telefonumu yaklaşık olarak yarım saat kulaklıkla görüşmeler dahilinde kullandım. 2 saat De boşta kulaklık takili vaziyette bekledi daha sonra kulaklık her daim takılı gibi bildirim çubuğunda simge gözüküyor simdi telefonla kulaklık olmadan 1 tek hoparlörü açarsam görüşmeler yapabiliyorum müzigi veya video sesini dışarı vermiyor alarm ve çağrı ve zil seslerini değişirken dışarı veriyor ilginç bir durumda SoundCloud uygulamasını herhangi bir müzik dinliyor gibi şarkı seciyorum ve zil veya alarm sesi değiştirmeyi açıyorum zil sesi seciyorum menuden çıktığım anında SoundCloud devreye giriyor sesi dışarı veriyor 1 tane soru konuyla alakalı buldum saoundabout.apk programıyla alakali yalnız çare olmadı yada ben beceremedim
    2 defa da custom rom attım acaba diye yine duzelmedi . sanirim PC de olan hoparlor yanlış secimi gibi bir durum oldu ben çözemedim simdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servise ver.Muhtemelen kulaklık girişi içerisindeki switch bozulmuş.Hatta takılı kalmış olacak ki sesi hoparlöre vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun denemeler sonucu şunun farkına vardım kulaklık takili kaldigi zaman açık hoparlör sesi geliyor o sessizliğin içindeki sese ne ad verilir bilemedim şimdi. Kulaklık çıkardiğımda ise "ok Google" devreye giriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı benim General Mobile cihazımda başıma geldi, servise verdim servis yazılım güncellemesi ile geri gönderdi telefonu. Telefoncuya gösterdiğimde jak yuvası bozulmuş demişti. Telefon öylece duruyor eğer çözüm bulursanız beni haberdar edin lütfen

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.