Şimdi Ara

LG G2 video inceleme 'LG'nin süper telefonu testte'' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
4
Favori
14.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eksikleri arttırılabilir hafıza olmaması ve kameradaki problemler ki LG nin kamera problemini güncellemeyle çözebileceğini düşünüyorum onun dışında harika bir cihaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıradan insan -- 26 Ekim 2013; 16:32:43 >
  • Sonunda
  • S3'te de root atınca popup play de internete girseniz bana mısın demiyordu. Kusura bakmayın ama son 10 yılın telefonu için bedava. Ayrıca Snap dragon nasıl bu kadar abartiliyor nasıl millet test adı altında oyuna geliyor şaşırıyorum.

  • Harika inceleme teşekkürler.

  • Koca incelemenin anca sonunda Sony'i ve Xperia Z1'i dikkate aldılar, ilk kısımda ise sadece zaten 2 kez Sony dendi. Hep Galaxy S4 ve HTC One, kalınlık uzunluk yine aynı ürünler kıstas, niye Sony'e böyle bir yaklaşım var, Apple Etkinliğinde belirttim, Xperia Tablet Z zaten o incelik ve hafifliği bu yılın başında sundu diye, tık yok sizde, ucundan da olsa bi bahsedilmeli. Sonra yargılayınca da bir parça, laf ediyorsunuz takipçilerimiz devamlı bizi şunun taraflısı bunun taraflısı görüyor diye, öyle bir tutumunuz var ki Sony'nin Xperia'ları sizin asla ama asla kullandığınız ya da gördüğünüz cihazlar değil sanki?

    @Khoradasein, dediklerine de tamamen katılıyorum.

    Bu arada ürünü birebir inceledim ve malzeme kalitesi çok pis sırıtıyor, belki Z1'in çerçevesi bile bu kadar sırıtmıyordur cihazda, çok üper süper bir şey beklemiyorum zira fiyat resmi olarak 1600 idi sanırım? Bu fiyata o özellikler varsa mantıken, tabi bir şeylerden feragat edilir ama ne olursa olsun bu derece olmaz, ne micro sd slotu var ne malzeme kalitesi, "1800 yap 16gb'ı ve micro sd ile malzeme kalitesini biraz daha arttır o zaman konuşalım LG" gibi oluyor bu!

    Son olarak, geçenlerde yazılanlara yönelik olarak verilen cevabın karşılığını gördük, inceleme de daha fazla şeye değinmek açısından graphic ram sanırım koyulabildi anca, herhangi bir ultra über süper bir farkı yok piyasaya göre incelemenin gayette. Üzücü bir şey ki bunca senenin sonrasında çok ilerlemeyen Apple gibisiniz, inşallah onların 64bit ve m7 gibi özellikleri gibi sizin de tv programı falan var ama arayüz hep aynı ve geçmişte kalmış yapıda anlaşılan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 26 Ekim 2013; 16:57:37 >




  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Erdi abi oyunları test ederken fps düşüşleri var demek yerine fps meter uygulamasını kullansanız daha açıklayıcı olmaz mı :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aatt.fpsm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon. Ama saf androidli bir nexus alıp keyfime göre özelleştirmeyi tercih ederim. Yeni nexus'u bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khoradasein

    Merhaba, aynı Erdi daha önceki incelemelerinde yok böyle bir deneyim, her anlamda şöyle iyi, oyunlarda böyle üstün, diyordu. Bu videoda özellikle menülerde dolaşamadı bile, bence videoyu çekmeden önce telefonu pek kurcalamamış anlaşılan. Quick Memo tanıttı sözde ama uygulamanın asıl not sayfasına geçmedi bile ekranı çizdi bıraktı, QSlide dedi her şeyini yanlış anlattı, çok baştan savma ve belli ki tepkilerden sonra aceleye gitirilen, gecikmiş bir inceleme olmuş... Note 3 ile farklı segmentte, karşılaştırmak yanlış olur dedikten sonra, harici bellek olsa geriye kalem kalıyor ve belki karşılaştırılabilirdi dediler! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, boyut ve amaçları itibarıyla elbette karşılaştırlamayacak cihazlar sonuçta. Yine de işlerinden zaman ayırarak inceleme hazırladıkları için teşekkür ederim.


    ek olarak Qslide daki yanlışı vurgulayalım: ekranda maksimum pencere sayısını ulaşıldı yazmasına rağmen erdi hala yeni pencere açmaya çalışıyor, arkadanda mesut 9 tane birden açılabiliyor diyor..Note 3 ü inceledikten hemen sonra bunun incelemesine geçildiği çok bariz..
    Neyse almak isteyen zaten inciğine kadar araştırır bunları izleyeceğine gider shoplarda mıncıklar öle alır.
    maksat yanlış yakalamak deil ama bu forumda böyle bir algı var herkes birini g*t etme derdine girmiş..bende alıştım artık her videoda bi yanlış yapsalar da tüü kaka desem diye fırsat kolluyorum..helal olsun buna rağmen site ilerliyor.. arkandayız dh hergün tıklamaya devam...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Khoradasein

    Merhaba, aynı "Erdi" daha önceki incelemelerinde yok böyle bir deneyim, her anlamda şöyle iyi, oyunlarda böyle üstün, diyordu.
    Bu videoda özellikle menülerde dolaşamadı bile, bence videoyu çekmeden önce telefonu pek kurcalamamış anlaşılan.
    Quick Memo tanıttı sözde ama uygulamanın asıl not sayfasına geçmedi bile ekranı çizdi bıraktı, QSlide dedi her şeyini yanlış anlattı, çok baştan savma ve belli ki tepkilerden sonra aceleye gitirilen, gecikmiş bir "inceleme" olmuş...
    "Note 3 ile farklı segmentte, karşılaştırmak yanlış olur" dedikten sonra, harici bellek olsa geriye kalem kalıyor ve belki karşılaştırılabilirdi dediler! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, boyut ve amaçları itibarıyla elbette karşılaştırlamayacak cihazlar sonuçta.

    Yine de işlerinden zaman ayırarak inceleme hazırladıkları için teşekkür ederim.

    5.2" g2'yi, 4.8" s3" ile kiyaslayabiliyoruz da neden 5.7" note 3 ile kiyaslamayalimm?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: foz54


    quote:

    Orijinalden alıntı: lars001


    quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem2626

    Bu Cihaza Laf Atan Arladaslar Gecen.Sene S3'e 2 Bin Tl Verenler

    S3'un degistirilebilir bataryasi, artirilabilir hafizasi, ekrandan calmayan kapasitif tusu var..ustelikte dedigin gibi gecen sene..ayrica imei cakilabildiginden 2000 tl vermedik..aslanlar gibide kullaniyoruzz

    -Adam 30000mah pil koymuş hala değiştirilmiyor diyorsun sanki hergün batarya değiştiriyorsun
    - kapasitif tuşlar gerektiği zaman kapanıyor, çok istiyorsan rootlayıp sürekli kapalı tutup pie launcher kullanırsın. Bir düşün s3 te film izlerken o tuş yerine ekran olsaydı daha iyi olmazmıydı
    -sdcard olsaydı iyi olurdu ancak galaxy nexustan beri android sdcardı kaldırdı samsungun buna devam etmesi onun büyük bir artısı

    Birkere yedek batarya demek, yedek telefon demektir.. ayrica elide var 10gb alan, birkac oyun prgram vs. yukledikten sonra geriye ne kaliyorda film izliyceksinn..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Android telefonların f/p kralı:) Bir sonraki modeli daha iyi malzemeden üretirlerse süper olur.
  • lars001 L kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırılabilir tabii, lakin bu videoda ve daha önce Note 3 incelemesinde denilenleri dile getirdim, 5 ila 6" cihazlar aşağı yukarı aynı sınıfa aitler.
    LG G2, kasa yapısı ile arada bir cihaz görüntüsü çiziyor, Phablet'ten (Ekran boyutları 5" ve üzeri mobil cihazları kastederek) aşağı kalır bir yanı da yok.

    Sonraki nesil telefonlar muhtemelen ön yüzleri tamamen ekrandan oluşan cihazlar olacaklar ve 6" de bir telefonda olağan hale gelecek, G2 bunun habercisi gibi.
    Çerçevesiz TV'ler örneğinde olduğu üzere, belli bir ebattan sonra -ki muhtemelen 6" sınırdır- tek el ile kullanılabilecek cihazlar sıfır çerçeve ile gelecekler.

    Piyasada, G2 dahil, bu cihazlar için uyumlu olduğu belirtilen kalemler de var, yani demek ki "Note 3'ten farkı yalnızca harici bellek desteğiymiş"; sözün özü, M. Çevik'in mantığından hareketle kinayeli yazmıştım...




  • kralll

  • Hadi "donanımhaber tavsiye eder" onu anladık kişisel olarak beğenirsin tavsiye edersin."Fiyat performans" ve "yenilikçi tasarım" ne oluyor??? Şimdi 32gb olanı 1800tl yani htc one ile aynı fiyat üstelik plastik kasa. 16gb olanınsa 10.5gb toplam kullanım alanı var ve microsd desteği yok!f/p nerede kaldı? Gelelim en komedi kısma yenilikçi tasarım o nerede buton yerleşiminde mi olayınız bumu yani? Şimdi sen htc one da hifi kalitesinde çift stereo hoparlör metal gövde bulunurken yenilikçi tasarım ödülünü g2 ye ver. Gelde tarafsızlıktan bahset!!!Birde "ses tuşunun oradan gıcırdama gelince kalitesiz hissi uyandırıyor" demişler ee böyle olması gayet doğal malzeme zaten kalitesiz tam komedi

    20 binden fazla kişinin oyları ve sonrasında yayının editörlerinin değerlendirmeleri sonucunda "yılın en iyi akıllı telefonu" olarak HTC One seçildi. HTC One ayrıca, bir telefondaki "en iyi video kamera" ve "en iyi tasarım" olmak üzere iki ödüle daha layık görüldü
    Mobile Choice İngiltere




  • Inceleme için teşekkür ederim. Cihazın tek sıkıntısı, bence sd kart desteği olmaması ve değiştirebilir pil olmaması. Yoksa cihaz canavar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü piksel çıktı değişime yolladık. 6 gün oldu ses seda yok

    bir daha lg mi ? asla.

    oysa iphone'u servise verenlere idarelik telefon veriyorlar
  • Bu hafiza olayi fazlaca abartiliyor bence. Telefonun bosta 11 kusur gb hafizasi kaliyor ve bu alan cogu kullaniciya fazla fazla yeter. Kac kisi telefonuna video atip izliyor ki? Belki uzun yolculuklara cikarken. Oyle istisna bir durum icin de otg kullanilir bitti gitti iste.

    Bu benim telefonum LG Optimus 4X HD. Hafiza acisindan oldukca rahatim. Sikinti yasayacak olan daha yuksek hafizalisini alir bitti gitti iste.

    LG G2 video inceleme 'LG'nin süper telefonu testte''

    LG G2 video inceleme 'LG'nin süper telefonu testte''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 26 Ekim 2013; 20:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • z1 tamamda ... s4 ve one demeleri güldürdü
  • Video açılmıyor. Cepten gidiyorum. Sadece bende mi sorun var?

  • sırf arkadaşı ikna etmek için indiriyorum vidyoyu .. incelemeler geç geliyor yorumlarını göze almış dh ekibi :)

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.