Şimdi Ara

LG G2 vs Nexus 5 - Discovery Elite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar geçenlerde bir konu açmıştım Discovery'den G2'ye geçilir mi diye çoğu kişi gereksiz olacağını falan söyledi benim koşullarıma bakarak. Haklılar ama rahat duramadım gittim AVM'e 😊 Nexus 5'i elime aldığımda harika geldi çok hafif saf Android falan harikaydı ama kamerası her neyse LG G2'ye geçtik, zaten G2 babamda var telefonun nasıl bir şey olduğunu bildiğim için pek inceleme gereği duymadım. Sonra Discovery Elite 'ı gördüm Siyah renk. 5.5 ekranı falan harika geldi 3GB RAM büyük bir artı bence. Şimdi gel gelelim bu telefonlar arasında kaldım.
    Dedim G2 alsam çıkarım bi ParanoidAndroid ya da Cyanogen o da saf olur hem de kamerası da iyi Nexus' a göre. Nexus5 biraz albenisini yitirdi. Ama Elite aklımda kaldı ama onunda sorunu yazılım desteği yok ROM yok bir şey yok. Ama 3 GB ram çok cezbedici.

    Sizler ne dersiniz arkadaşlar. Hem G2 'nin pili ve kamerası iki telefona göre iyi bunu söylemeyi unuttum

    Cevaplarını bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • senin burada bu soruyu sorman müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer LG bölümünde g2 yi nexus 5 ve ne olduğu belirsiz çin malı devşirme bir cihaz ile karşılaştırma beklersen burada sonuç her zaman g2 çıkar

    demedi deme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmax59

    senin burada bu soruyu sorman müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer LG bölümünde g2 yi nexus 5 ve ne olduğu belirsiz çin malı devşirme bir cihaz ile karşılaştırma beklersen burada sonuç her zaman g2 çıkar

    demedi deme

    Emin olabilirsiniz buraya açmamın sebebi en işlek burası. Nexus Bölümü durgun olduğunu düşünerek buraya açtım. GM bölümüne ise orda herkesin fanboy olduğunu biliyorum. Donanım Haber illa konu açarken alt konu seçtiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden buraya yazdığını az çok tahmin ettiğim için öyle yazdım bende ama dediğim gibi burada sana dicovery yada nexus 5 al diyen çıkmaz yada çok az kişi saf android olmasından dolayı nexus 5 der okadar büyük çoğunluk g2 diyecek hatta g2 ile dicovery'i aynı kefeye koyduğun için fırça bile yiyebilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmax59

    neden buraya yazdığını az çok tahmin ettiğim için öyle yazdım bende ama dediğim gibi burada sana dicovery yada nexus 5 al diyen çıkmaz yada çok az kişi saf android olmasından dolayı nexus 5 der okadar büyük çoğunluk g2 diyecek hatta g2 ile dicovery'i aynı kefeye koyduğun için fırça bile yiyebilirsin

    Yok hocam alakası yok. Bu arada tavsiye verecek olanlar lütfen tarafsız bakarsa çok iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2'de Paranoid Android ya da CyanogenMod kullananlar PM alabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar taraflı yada ne kadar tarafsız olursak olalım ibre bu üç seçenek arasında açık ara LG G2'yi gösteriyor. Zaten bana kalırsa seçeneği direkt LG ve Nexus olarak ikiye düşürün. Nexus'un güncelleme garantisi ve daha saf Android deneyimi olsa bile sırf o çok kötü batarya performansı nedeniyle sınıfta kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felixamor

    Ne kadar taraflı yada ne kadar tarafsız olursak olalım ibre bu üç seçenek arasında açık ara LG G2'yi gösteriyor. Zaten bana kalırsa seçeneği direkt LG ve Nexus olarak ikiye düşürün. Nexus'un güncelleme garantisi ve daha saf Android deneyimi olsa bile sırf o çok kötü batarya performansı nedeniyle sınıfta kalıyor.

    Aynen sizin gibi düşünüyorum Nexus 5 konusunda LG G2 alıp Paranoid Android ROM atacağım o da tamamen saf zaten. Siz kullanıyor musunuz LG G2?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında burada tavsiye verecek bir durum yok herşey ortada bu 3 cihaz içinden g2 açık ara en alınası cihazdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmax59

    aslında burada tavsiye verecek bir durum yok herşey ortada bu 3 cihaz içinden g2 açık ara en alınası cihazdır.

    Haklısınız pil konusunda harika bir cihaz. Kararım G2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ben kullanmıyorum ama üç telefonunda hem donanım değerlerini hem günlük kullanımdaki verimlerini yakinen tanıyorum, bir çok arkadaşımda kullanıyor. Siz üç telefonu kıyaslandığınız için LG G2 dedim, yoksa kesinlikle üçüde bana hitap etmeyen modeller. Ben şu an için birtek Mi3 derim, tasarım/donanım/işçilik ve yazılımıyla herşeyi "olmuş" diyebileceğim tek Android telefon bana göre..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun o zaman güle güle kullan
  • Elite almanın mantığını anlamıyorum.

    1 gb ram için vazgeçtiklerinizi sayıyorum:

    Ekran kalitesi ve parlaklık
    5" kasadaki 3000 mah pil
    Sıfıra yakın çerçeve
    Çok daha ergonomik(5.5" köşeli telefon tutmak ölüm gibidir, Z yi bile zor kavradım)

    Benim asıl anlamadığım aynı fiyata paralel g2 bulunabiliyorken neden gm alınır? Tamam discovery de kullandık ucuz olduğu için mükemmeldi ama 1300 tlyi kitkat bile veremeyen firmaya bayılmam. Kaldı ki olay sadece kitkat da değil, lgnin yazılımını 1 kez olsun kullanmayan telefon kullandım demesin. Her gün farklı rom atan ben, g2de roota bile gerek duymadım. Sırf tuşları küçültmek için attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.